Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 05 Mai 2017, 12:34

Donbazil scrie:Salut!

Voi le gasiti doar pe-alea.....Dar lumea le vede si pe astea:

...

care "lume"?

degeaba se lucreaza la PR ... daca realitatea in teren este cea cunoscuta .... politist = spagar & mitocan
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 06 Mai 2017, 15:36

Nu ii mai explica a tot nu pricepe. El nu a dat spaga, dar ”stie” ca toti politistii sunt spagari . De unde??? Probabil idiotul congentital fi ruda cu clarvazatoarea Carmen Harra!
csaa

Mesajde teinegru64 » 10 Mai 2017, 17:37

,,Sãtui de faptul cã degeaba fac plângeri sefului de post din Ivãnesti, mai multi cetãteni din comunã au scris o petitie pe care au trimis-o conducerii Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. “Motivãm aceastã nemultumire prin faptul cã seful de post, prin activitãtile pe care le desfãsoarã, contribuie la tolerarea faptelor de indisciplinã a unor cetãteni certati cu legea, iar modul de prevenire a actelor de infractionalitate nu le desfãsoarã deloc”, se aratã în petitie. Grav este faptul cã seful de post Mihai Rotaru poate fi considerat autorul moral al unor acte de violentã extremã în urma cãrora un bãrbat a ajuns în comã la spital, bãtut de membrii unei familii din satul Gologofta. Politistul stia de faptul cã aceastã familie este extrem de violentã si a avut mai multe plângeri împotriva ei, dar nu a luat niciodatã nicio mãsurã. A fost nevoie ca un om sã fie la un pas sã-si piardã viata si sã intervinã autoritãtile judetene pentru a se misca lucrurile la Ivãnesti. “În satul Gologofta existã un cetãtean pe nume Filimon Teofil care împreunã cu cei doi fii ai sãi au terorizat un sat întreg. Adrian Ursu si Florin Pascaru, ambii din Gologofta, au fost bãtuti de Teofil Filimon în cursul anului 2016. Fiecare dintre ei avea certificat medico-legal de douã, respectiv sapte zile de îngrijiri medicale. Au fost depuse plângeri, dar mãsuri de rezolvare ale acestora nu s-au luat, chiar dacã a trecut mai bine de un an de atunci. În urmã cu ceva timp familia aceasta violentã a recidivat si l-a lovit, cu rãngi si furci, pe drumul comunal, pe Daniel Mãciucã. Dacã seful de post lua mãsurile preventive cu acesti indivizi, nu se ajungea la tentativã de omor”, se mai aratã în petitia trimisã cãtre IPJ Vaslui.''
http://www.vremeanoua.ro/seful-de-post- ... n-acuzatii
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Donbazil » 11 Mai 2017, 23:51

Salut!

"Țineți minte, nu suntem mai buni sau mai răi decât dumneavoastră, suntem exact ca dumneavoastră, societatea din care provenim!" :idea: :idea: :idea: :!:

Politistii au umor
3 ore · Mangalia, Constanța County ·
Înțeleg că încă mai sunt oameni pe această pagină care nu înțeleg de ce se postează activități curente ale polițiștilor, informații din trafic, noutăți legislative, jurisprudență, mituri demontate despre polițiști și munca acestora sau polițiști care fac cinste uniformei. Într-adevăr, pagina se numește ”Politistii au umor”, iar pe pagină găsiți mai mereu și postări haioase, dar totuși, suntem polițiști și este normal să vă arătăm în ce constă și munca noastră. Departe de preconcepțiile prostești promovate în media, doar pentru că dau bine pe burtierele ”breching niuz”. Pagina nu este doar o sursă de umor, este o pagina care va promova întotdeauna imaginea instituției din care fac parte, chiar dacă sunt un simplu agent operativ și nu un comunicator al IGPR (cum mi s-a mai aruncat) sau vreun purtător de cuvânt. Ceea ce fac aici, fac din pasiune și din respect pentru munca celor care ”dau la sapă” cu mine. Nu vreau ”medalii” pentru mine sau pentru cei pe care îi găsiți aici, vreau doar să ne cunoașteți exact așa cum suntem, cu bune și cu rele. Țineți minte, nu suntem mai buni sau mai răi decât dumneavoastră, suntem exact ca dumneavoastră, societatea din care provenim! Vă mulțumesc pentru înțelegere. :)
23 comentarii3 distribuiri

Scrie un comentariu...
Alexandru Bogdan
Alexandru Bogdan Cu ghilimelele de rigoare hai sa zic mai direct...
Nu sunt polițist (cu toate ca mi-am dorit când eram mic,am fugit in mijlocul intersecției când aveam câțiva anișori,într-un moment de neatenție al mamei) și sa o luam pe partea realista "pădure fără uscaciuni nu exista" asta nu înseamnă ca trebuie sa băgăm toată lumea in aceiași oală////
Tot ce înseamnă polițiști tot respectul(cu bune, cu rele) nu sunt cel mai bun împăcat cu legea dar nici cel mai rău ... dar ce înseamnă gardieni publici sa nu ii văd...nu in suport o secunda, este ca un fel de alergie sa zic așa....
Va salut cu respect !!!!
Îmi place · Răspunde · 12 · 3 ore
1 răspuns
Virginia Doina Oprea Din păcate ai colegi needucați care jignesc chiar aici, pe pagina ta. Sincer, nu te îmbata cu apa rece, nu sunteți toți sublimi și minunați. Aveți si voi uscaturile voastre. Ai multi colegi/colege care jignesc fără jena, ba chiar se mândresc cu asta. Ei sunt cei care fac ca breasla voastra sa nu fie apreciata întotdeauna. Din cauza lor se minimalizeaza eforturile voastre. E greu sa mai respecti un polițist după ce folosește epitete la adresa ta. Nu cobori la nivelul lui ca să-i răspunzi, dar s-a șters orice urma de respect sau considerație. Poate va mobilizati si ii mai educati putin. Eu urmăresc postările tocmai pentru cele care prezintă adevărate realizări ale colegilor tai profesioniști.
Donbazil

Mesajde Donbazil » 12 Mai 2017, 00:24

Salut!

Opinii..... :!: :!: :!: :!: :!:

"Campaniile de recrutare de personal din sursă externă pentru Poliție aduc în sistem oameni foarte greu de integrat. Examenul de admitere se dă la gramatica limbii române și la limba engleză, atât pentru cei recrutați din sursă externă - care urmează să facă doar trei luni de instruire, cât și pentru cei care concurează la școala de Poliție - unde vor învăța doi ani, sau la Academie - unde se studiază patru ani. Bunii cunoscători de gramatică și de limba engleză recrutați din sursă externă nu prea reușesc să se descurce cu infractorii, pentru simplul motiv că nu au în spate și pregătirea de specialitate a colegilor trecuți prin învățământul polițienesc.

Într-o meserie care are la bază vocația, dar și expunerea la riscuri, mai importante ar fi, pentru integrarea rapidă, cunoștințele de logică sau de psihologie, nu cele de gramatică și limbi străine, spun unii polițiști care se confruntă cu problema neadaptării noilor colegi sau subalterni. „Este irelevant un test de gramatică. Eu nu spun că polițistul nu trebuie să știe să scrie corect, dar degeaba e un bun și fin cunoscător al gramaticii sau al limbii engleze. Un polițist are nevoie în primul rând de logică”, a explicat, pentru Jurnalul Național, Președintele Consiliului Teritorial al Corpului Național al Polițiștilor Maramureș, comisar-şef de poliţie Dorin Ioan Coste. Cei care sunt revoltați de modalitatea de stabilire a disciplinelor pentru examenele de admitere spun că nu se mai predă gramatica la liceu, iar cei din familii sărace sunt discriminați, pentru că nu se pot pregăti în particular. Nu toți polițiștii sunt, însă, de acord cu schimbarea modalității de exami­nare, argumentând că este normal să se dea aceleași teste la toate școlile de Poliție, inclusiv pentru recru­tarea din sursă externă. Ei spun că problema apare la integrarea în sistem, pentru că absolvenții școlilor de Poliție, cu stagiu complet, au timp să se pregătească și în dome­niile cerute de această meserie, în timp ce noii recruți nu au timp să învețe aceleași lucruri în trei luni". http://jurnalul.ro/stiri/observator/pol ... 42328.html
Donbazil

Mesajde Donbazil » 12 Mai 2017, 00:35

Salut!

Politistii au umor a distribuit clipul video postat de Ministerul Afacerilor Interne, Romania.
5 ore ·
Polițistul zilei este prietenul și colegul meu Nicolae Patroi, din cadrul I.P.J. Giurgiu, Serviciul de Acțiuni Speciale. Polițistul nu este doar un
„mascat” (așa cum îi numesc unii) de temut pentru mulți dintre cei certați cu legea, dar dovedește că meseria de polițist o ai în sânge, oriunde te-ai afla. Nicu, aflat în afara serviciului, a fost ghinion curat pentru un hoț azi în București, când a intervenit pentru prinderea acestuia, alarmat de țipetele vânzătoarelor. Felicitări, Nicolae Patroi! Sunt mândru de tine! (Y)
https://www.facebook.com/ministeruldein ... 934373493/
Donbazil

Mesajde csaa » 12 Mai 2017, 07:00

Opinii..... :!: :!: :!: :!: :!:

"Campaniile de recrutare de personal din sursă externă pentru Poliție aduc în sistem oameni foarte greu de integrat. Examenul de admitere se dă la gramatica limbii române și la limba engleză, atât pentru cei recrutați din sursă externă - care urmează să facă doar trei luni de instruire, cât și pentru cei care concurează la școala de Poliție - unde vor învăța doi ani, sau la Academie - unde se studiază patru ani. Bunii cunoscători de gramatică și de limba engleză recrutați din sursă externă nu prea reușesc să se descurce cu infractorii, pentru simplul motiv că nu au în spate și pregătirea de specialitate a colegilor trecuți prin învățământul polițienesc.

Într-o meserie care are la bază vocația, dar și expunerea la riscuri, mai importante ar fi, pentru integrarea rapidă, cunoștințele de logică sau de psihologie, nu cele de gramatică și limbi străine, spun unii polițiști care se confruntă cu problema neadaptării noilor colegi sau subalterni. „Este irelevant un test de gramatică. Eu nu spun că polițistul nu trebuie să știe să scrie corect, dar degeaba e un bun și fin cunoscător al gramaticii sau al limbii engleze. Un polițist are nevoie în primul rând de logică”, a explicat, pentru Jurnalul Național, Președintele Consiliului Teritorial al Corpului Național al Polițiștilor Maramureș, comisar-şef de poliţie Dorin Ioan Coste. Cei care sunt revoltați de modalitatea de stabilire a disciplinelor pentru examenele de admitere spun că nu se mai predă gramatica la liceu, iar cei din familii sărace sunt discriminați, pentru că nu se pot pregăti în particular. Nu toți polițiștii sunt, însă, de acord cu schimbarea modalității de exami­nare, argumentând că este normal să se dea aceleași teste la toate școlile de Poliție, inclusiv pentru recru­tarea din sursă externă. Ei spun că problema apare la integrarea în sistem, pentru că absolvenții școlilor de Poliție, cu stagiu complet, au timp să se pregătească și în dome­niile cerute de această meserie, în timp ce noii recruți nu au timp să învețe aceleași lucruri în trei luni". http://jurnalul.ro/stiri/observator/pol ... 42328.html

Gresit!! Angajat din sursa externa poti ajunge inspector general, secretar de stat sau chiar ministru de interne.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 12 Mai 2017, 10:03

dan pescarul scrie:
Cristian IONITA scrie:

Voi le gasiti doar pe-alea.....Dar lumea le vede si pe astea:

...

care "lume"?

degeaba se lucreaza la PR ... daca realitatea in teren este cea cunoscuta .... politist = spagar & mitocan

Cred că sinteti prea radical, eu apreciez că in ultimii 10 ani Politia Română a crescut mult in imagine faţă de fosta
Miliție.Poliţiştii reprezintă si ei oglinda societăţii, sint un eşantion reprezentativ, dar pe total eu îi apreciez.Fără ei am fi ca în Mexic, Columbia sau Brazilia.Nu sînt perfecţi, dar nici noi nu sintem perfecţi.De ex cîţi dintre noi au semnat ca martori vreun PV la vreo contravenţie, susţinînd astfel activitatea Politiei? Eu personal nu suport instituţia lipsită de rost denumită Poliţia Locală, mai ales asa numitul serviciu rutier, efectuat total în afara OUG 195/2002 care reglementează circulaţia pe drumurile publice.

Aveti dreptate ... dar doar partial ... majoritatea politistilor de azi sunt mai putin "militieni" decat cei de acum 15 ani .... dar ... mai este mult pana sa avem "militieni" doar ca exceptii.

Nu inteleg ce aveti dumneavoastra de reprosat Politiei Locale .... spre deosebire de politia "clasica" .... in amebele sisteme isi gasesc loc imb.ecili oportunisti .... nici una nepromovand competente sau macar "bunul simt".
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 12 Mai 2017, 10:04

csaa scrie:Nu ii mai explica a tot nu pricepe. El nu a dat spaga, dar ”stie” ca toti politistii sunt spagari . De unde??? Probabil idiotul congentital fi ruda cu clarvazatoarea Carmen Harra!

ce-i stimabile? ... nu ti-a priit aerul de pe balcon?

te stim ca esti imb.ecil .... chiar nu este cazul sa o tot dovedesti
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 12 Mai 2017, 10:09

http://www.ziuanews.ro/stiri/amendat-du ... nea-693134

oare cat de "onest" este politistul care a intocmit acest proces verbal?

PS: @cssa - poate ii trimiti un mesaj .... uite eu afirm cu toata convingerea ca tu si multi dintre colegii tai sunteti incompatibili cu orice functie publica, exceptie cea de vidanjori - adica ca sa-ti fie clar ... sunteti de caca.t
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 12 Mai 2017, 22:42

Azi imi cantau la fereastra niste tineri din astia moderni, zbanghii. Genul de nu beau altceva decat cola si nu manca altceva decat seminte, si o tin in ragete, manele si urlete toata noaptea...

Ghici pe cine am sunat... ca sa scap de ei? Ca am scapat de ragetele lor in 10 minute.

Prietenul meu, politistul.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde csaa » 13 Mai 2017, 08:46

Cum a trecut postul mare imi permit sa ii raspund submediocrului cristian ionita:
Mai papagalule, eu am fost admis la electronica nu la transporturi unde intrau toti repetentii, asa ca iti pot da lectii si acolo unde crezi tu ca esti ”mai dotat”(????). Ai mancat atat c*cat aici ca tot cartierul Aparatori miroase ca o latrina.
Faci afirmatii fara temei pentru ca apoi sa le citezi ca fiind adevaruri general valabile si unanim acceptate. Cum poti tu sa acuzi un politist ca ”ia spaga” cand tu, pericolul soselelor, ai fost amedat de ....ori (dupa cum singur ai spus) si ti-a fost suspendat dreptul de a conduce de doua ori? Cum spunea altcineva mai sus nu cumva esti intr-un ”conflict de interese”?
Esti frustrat ca ai fost sanctionat de cineva pe care, in idiotenia ta, il consideri sub nivelul tau.
Mai Cretinule Infantil trebuie sa intelegi ca e o mare diferenta intre expresia ”in politie sunt oameni corupti” si expresia ”pentru ca faci parte din politie esti corupt”. Sunt de acord ca o lingura de c*cat strica un butoi de vin nobil, dovada ca un cap plin de rahat ca al tau poate strica un forum atat de frumos cum e asta.
Probabil cer prea mult unei ...fiinte care este rezultatul final a repetate imperecheri intre rude de gradul 2, dar imi voi face o datorie de onoare din a-ti arata ce gresesti. Din pacate pentru ceilati participanti la discutii va trebui sa folosesc un limbaj suburban, asa cum ai fost invatat acasa, pentru ca tu jigodie consideri politetea ca fiind o slabiciune.
Pana la urmatoarea postare iti adresez un sincer: HAI SICTIR!
csaa

Mesajde florin trintoru » 14 Mai 2017, 15:11

Salut,am sunat în data de 25-06-2016la 112cind eram la tara împreună cu familia ,era unul cu un scuter care făcea ture pe drumul abia asfaltat,au venit 2 agenți si am fost legitimat am explicat ce se întîmpla adică era să lovească copilul meu de 9 ani care trecuse la vecinul de peste drum să se joace,acesta cu scuterul continuă să facă ture mereu și de aceea am chemat 112 ,după ce am fost legitimat au plecat fără să-mi zică nimic ,eu nu locuiesc acolo mă duc doar ocazional,un vecin i-mi zice că a întrebat un politia de mine dar nu am fost vizitat acasă deoarece am sistem de supraveghere si nu am văzut să fi venit ,,pe4 august mă aflam la un var 2case mai la vale si vopseam cu el tabla pe casa ,,el iese la poarta si zice să cobor ca ma caută politia,am coborit si am vorbit cu ei ,aveau un proces verbal din 25-06-2016 pentru că am sunat degeaba la 112 ,au vorbit urit cu mine ca trebuie sa semnez ca ei nu pot să scrie pe procesul verbal data de 4 august,ca cine la întocmit pot să facă asta ,eu nu am semnat nimic,iar ei l-au băgat în cutia poștală dela mine ,am luat procesul si am plecat cu el la post,acolo nimeni nu vroia să facă nimic ,norocul a fost ca era un incendiu și a venit un sef mare de la politie,dar si acesta nu vroia să scrie data dec4 august pe el ,am sunat avocatul si acesta a vorbit cu el și după citeva telefoane la județ a scris pe el 4august ,ca eu să pot să fac contestație altfel nu mai puteam face nimic ,,,la tribunal după audierea unui martor al meu ,judecătorul a cerut audierea martorului de pe procesul verbal fiind adus cu jandarmii ,acesta a declarat că nu cunoștea nici satul si nu semnase vreun proces verbal de mai bine de 3 ani și că agentii aveau datele lui ,si probabil au semnat ei, ,am castigat la judecătorie după care au făcut apel și am castigat si la tribunal definitiv ,,, acum pregătesc un proces penal impotriva agenților si asta datorita faptului ca a fost totul fals ,,pe procesul verbal scrie ca apelantul nu se afla la fata locului ,adică eu cînd au venit am fost legitimat ,,am făcut petiție la județ dar degeaba,am făcut la București,acum cînd am anulat procesul în instanță ,astept raspuns
florin trintoru

Mesajde Shrek » 14 Mai 2017, 21:42

Nu vreau sa se creadă ca tin cu " ursul" dar.......
Apelarea 112 se face in condițiile prevazute de lege. Orice apelare abuziva ( vezi circulatul pe un drum " proaspat asfaltat) se sanctioneaza conform legii. Ca garcea a fost arogant, ca pv-ul a fost anulat in instanta ( absolut normal daca a fost modificata data, stersaturi ori adăugiri ) nu inseamna ca nu ati incalcat legea. Ca un barbat adevarat , atunci cand luati o decizie, trebuie sa va asumati si consecintele, chiar daca acestea nu sunt in concordanță cu asteptările dv. Acționarea in instanță la îndemnul unuia sau altuia, fie si avocat, presupune ca aveti timp si bani de cheltuit si nu dorinta de a" face dreptate ". Părerea mea.
Shrek

Mesajde florin trintoru » 14 Mai 2017, 22:27

Acesta nu avea permis de conducere si a mai avut un accident cu o mașină în care au fost persoane care au rămas fără dinți în gura ,a luat 3 ani cu suspendare,dar continuă să circule ,am sesizat de multe ori în comuna la post și nimic ,am făcut și petiție online si am primit răspuns o să ia măsuri dar nimic așa că am apelat 112 ,polițistul îl trimitea să-i cumpere țigări cind venea în vizită la tatăl său ,deci vorbeam degeaba la comuna
florin trintoru

Mesajde Shrek » 14 Mai 2017, 22:36

Asa cum spuneam, poți folosi timpul disponibil pentru activități de voluntariat iar banii sa ....cumperi albine. Iesi mai catigat. Cât priveste pe amicul tau cu scuteru' daca nu l-a luat draqu' pan' acu' nici miliția n-o sa-si facă timp sa-l ia. O noapte linistita sa ai!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE