Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 23:04

nae scrie:Cu subiect si predicat :
- ce inteligenta si LIBERTATE au facut-o pe EBA mare si RO de ras ,
-cum poate un presedinte , cu respectarea CONSTITUTIEI , sa faca CEVA ,
-ce-l califica pe Iohanis astazi si-l descalifica in '12 .
:?:
[/quote]
Am inteles spotul , nu vreti sa intrati in namol :lol: , nici eu nu sunt Mihai sunt nae ; debordati de generalitati si cilisee da un raspuns :roll: , chiar basist, tot trebuie sa aveti (nu sunt sensibil, tin )
nae

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 23:20

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 23:28

Cristian IONITA scrie:doar garagara nea Puiu ... doar gargara ....

Încearcă cu ceai de muşetel ... e mai bună decît aia goală ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 23:34

Oricat m-as forta, sunt foarte respingatori. Big dislike cuplului.
leopreda

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2014, 23:40

Stiti ce mi se pare remarcabil? Cum sunt, de fapt, taberele profilate. O sa fac o sinteza a ultimilor pagini.

Despre dosare, mizerii de campanie, e treaba justitiei. Despre similitudini cu Basescu, exclus, pana acum. Sunt diferiti de marinar:

1. Victor Ponta.
Constructie politica grea in spate. Guvern. Parlament. Trusturi media (Intact, RTV). E pupilul lui Nastase. Si Iliescu l-a girat. Are socru senator (3 legislaturi). Sotie europarlamentar (2 mandate). Seful SRI, George Maior, este nasul sau de cununie. Seful SIE (Theofor Melescanu) a declarat recent ca il sustine. Pana si Tariceanu. Parca si cele doua tinichele de la coada pisicii (Diaconescu, Vadim)

2. Klaus Iohannis.
Are in spate o constructie politica mai slaba. Experienta in administratie. Rezultate. Un oras la picioare. Are o televiziune (Realitatea) si doua ziare. E cert ca-i vin voturi de la candidatii ramasi in turul 1. In rest nu-mi e clar de unde ar mai putea veni spijin pentru el. Vrea vot cetatenesc direct, fara culise si interpusi. Asta este frumos.

Concluzii:
- daca Ponta devine presedintele Romaniei, nu va fi nimic de mirare. Daca nu iese, va fi de poveste.
- daca Iohannis devine presedintele Romaniei, va fi de pomina. Daca nu iese, nu va pierde nimic.

Morala: votul nostru va decide.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 23:45

Iohanis mai are o rezervă de voturi neexprimate în primul tur.

În duminica votului, pe cînd să ieşim din casă să mergem la vot, mă întreabă nevasta :
- Cu cine votăm draga ?
- Cu cine vrei.
- ... ?
- Acum în turul 1, votezi cu cine-ţi place.
- Cu Elena Udrea.
- Ce-ţi place la ea ?
- Pantofii.

Băsistul e un tip de votant mai relaxat decît restul.
Eu am votat cu Monica Macovei dar nu pentru că îmi faceam iluzii că ar intra în turul doi.
Am fost un vot de moral pentru cei care apreciază anumite valori, un vot care să-i facă să simtă că nu sunt singuri sau prea puţini.
;)
ioanpuiu

Mesajde patrascu » 05 Noi 2014, 23:47

lucky5strike scrie:
Morala: votul nostru va decide.

Si votul astora: http://www.youtube.com/watch?v=wWBUc2Jdfcw
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 23:48

lucky5strike scrie:Concluzii:
- daca Ponta devine presedintele Romaniei ...

Dacă Ponta ajunge preşedinte, vînd televizoru' :mrgreen:
Măcar să nu-i mai văd faţa.
ioanpuiu

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 23:54

lucky5strike scrie:Morala: votul nostru va decide.

Da ,votul decide intre 1 si 2 .Asta nu garanteaza ca au si boii la ei . ;)
Ce sanse avea Ponta daca nu avea butonul BAN ?
Am zis intr-o postare sa fie interzis premierului in functie sa candideze ,nu-i mai corect ?
Ne oripilam cand Base incalca Constitutia sustinand un partid si altele , premierul ce face cand din postura de CANDIDAT da POMENI fix acum = subliminal celalalt e PROST ca nu da .
Ministrii si EL se intrec in medicamente /pensi/ alte facilitati / masini pt MI(intreaba o reportera de unde bani pt jde masini si Pontelu ii intoarce spatele :oops: , ALO, mosule !? )
Dupa 16 asteptam cuminti 5 ani sau facem ceva !?, e pacat de naduful ultimelor pagini ...
nae

Mesajde Bambucha » 05 Noi 2014, 23:58

Ce sa faci?
SRL de Bulgaria si pasaport. In cazul in care produci ceva!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2014, 00:06

ioanpuiu scrie:Dacă Ponta ajunge preşedinte, vînd televizoru' :mrgreen:

Merge si acum vandut la ce masaj pe creier se practica pe tot "canalul" romanesc, otrava mediatica pe toata linia de la A la Z.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde akmm » 06 Noi 2014, 08:25

nae scrie:....... masini pt MI(intreaba o reportera de unde bani pt jde masini si Pontelu ii intoarce spatele :oops: , ALO, mosule !? ) ...

Statul roman e parte la profitul Dacia.Ce daca mananca in avans din el?Il ia in natura.....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Closcutz » 06 Noi 2014, 08:41

nae scrie:Propaganda omului gras pe umerii saracului slab dar platitor de taxe functioneaza .
Dezbina si cucereste ;) , profesorii lucreaza putin =base, doctorii sa plece = base, scoala produce tampiti =base , ...., ARDELEANUL :? ...

Johanis are aceeasi clica in spate...ba mai sunt si cei care acum stau la cutie (ca au facut-o prea de oaie in mandatul lui Boc:Videanu, Berceanu, Igas, Falca, Puiu Popoviciu), dar asteapta cuminti ciolanelul, un contract cu statul sau cu regiile ''sa mananc si gura lor ceva". Concluzia, votez Ponta(desi a mintit ca elimina taxa auto si restituie banii celor fraieriti si a facut mult tamtam impotriva exploatarii gazelor de sist, ca mai apoi sa le bage pumnul in gura oamenilor sarmani de la Pungesti).
Cand Base a castigat alegerile in 2009 , dupa ce inainte de alegeri sanctionase legea majorarii salariilor cadrelor didactice, cum s-a vazut inscaunat a trimis legea la gunoi cu nonsalanta fiindca nu sunt bani :? Acum Ponta plateste transele din hotararea judecatoreasca( frumos).
Imi aduc aminte cat de fericiti erau ai mei cand a castigat Conventia Democrata si Emil Constantinescu...apoi au gustat ,,reforma pe paine". Ma gandesc chiar ca si asta cu alegerile si divizarea electoratului in doua tabere inversunate( opera mirobolanta a lu` Base) e doar o fumigina...de fapt ,,plevusca" se agita si rechinii colaboreaza si se infrupta nestingheriti.
Daca va castiga Johanis, peste cinci ani va intreb daca va confirmat asteptarile. (Paradoxul face ca si dupa 10 ani de luat pe carare, combinatii, cocalarisme(pasarica, tiganca imputita, etc) Base tot are masa de manevra si sustinatori ferventi). Straniu.
Ultima oară modificat de Closcutz pe 06 Noi 2014, 09:00, modificat de 3 ori în total.
Closcutz

Mesajde TDI » 06 Noi 2014, 08:47

Closcutz, a vota Ponta azi e echivalentul cu a vota Iliescu ieri. Dar gusturile nu se discuta.
TDI

Mesajde Closcutz » 06 Noi 2014, 09:11

Tara asta nu-si mai revine decat daca prin inertie va trebui sa ne aliniem, ba Nato, ba UE...Cand Tariceanu mi-a dat salariu de 1000 de lei ( ca tanar absolvent) reuseam sa pun si ceva deoparte, cand Base mi-a facut leafa de 750 de lei ma intrebam de ce ma mai duc la serviciu... Base fratilor a zis ca n-avem nevoie de autostrazi( ia cautati-i accesele de sinceritate bolnava), si pe soselele patriei se moare la greu! Nu ma intereseaza daca Ponta aduce investitori chinezi (occidentalii precum Bechtel, Chevron, Exxon, Omv ati vazut ca lucreaza mai ruseste decat rusii)...dar sa faca drumuri, sa refaca sistemele de irigatii de pe vremea lu' Ceausescu, sa se si construiasca ceva, nu numai sa se prefaca ca se fac baze sportive in sate pline de batrani, parcuri pe izlazuri, borduriade prin marile orase, partii de schi doar pentru ,,nomenclaturistii' momentului... Oricum e trist.
Closcutz

Mesajde italianu » 06 Noi 2014, 09:55

La prima votare nu m-am dus,eram acasa,mi-am vazut de albine,in plus trebuia sa merg la Milano(vre-o 60 de km de unde stau). Acumpe 16,am auzit de la prieteni ca se poate vota la 15 km de unde stau. Lucrez de noapte,in plus mai e si intilnirea apicultorilor piemontensi care se tine o data pe an, dar la vot tot ma duc!
Chiar daca seara trebuie sa merg la servici nu ..pontez! :lol:
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE