Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 07 Noi 2014, 17:37

paul scrie:]
Eu pe asta n-am inteles-o ! Adica cum, in urma cu 2 ani era de stanga, dupa 2 ani e de dreapta ??? Vertical ... herr Werner
Dinspre partea Deneaului, de la psd luat rechini, de la acl ... plevusca ! :oops:

1. Poate te ajuta un prieten din Venetia de sus. Asta avu o experienta asemanatoare, dar in sens invers. E drept ca el fu dreptaci devotat, taranist patimas. Dupa 25 de ani, cumparat ochelari chinezesti, deschis ochii, revelatie, vazut adevarul in floarea varstei, sub forma unui avorton viguros crotaliat cu sigla faurarilor de seceri si ciocane. Dragoste mare si intemeiata pe... sinecura. Cum sta amicul cu verticalitatea?. Ca fata mare la ginecolog: e gravida, dar decat o tzara.
2. Ca la pescuit. Depinde de balta. Si de soiurile de rapitori. Balta PSD este populata excedentar cu rapitoare lacome si alunecoase.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Mircea_63 » 07 Noi 2014, 17:43

paul scrie:Mirceo, altul era substratul in postarea mea ! Cu "directa"la ... Gioni !
Daca constatai ca am un aer superior in ceea ce-l priveste pe colegul Gioni, erai mult mai aproape de adevar! (sa-mi multumesti pentru ... decriptare) ;)

Iti multumesc pentru decriptare. Nemilos mai esti cu bietul om. Durule. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 18:17

feederman scrie:1. Poate te ajuta un prieten din Venetia de sus. Asta avu o experienta asemanatoare, dar in sens invers. E drept ca el fu dreptaci devotat, taranist patimas. Dupa 25 de ani, cumparat ochelari chinezesti, deschis ochii, revelatie, vazut adevarul in floarea varstei, sub forma unui avorton viguros crotaliat cu sigla faurarilor de seceri si ciocane. Dragoste mare si intemeiata pe... sinecura. Cum sta amicul cu verticalitatea?. Ca fata mare la ginecolog: e gravida, dar decat o tzara.
2. Ca la pescuit. Depinde de balta. Si de soiurile de rapitori. Balta PSD este populata excedentar cu rapitoare lacome si alunecoase.

1. Am intrebat pretenul si mi-o zis ca el isi poate permite cu sau fara ochelari chinezesti, sa aiba ce orientare politica vrea muschiu' lui, pentru ca EL NU CANDIDEAZA niciunde,netrebuind sa-si asume vreo doctrina !!! Herr Werner candideaza pentru cea mai inalta functie in stat si ... se schimba calimera! Postacii acelisti il dau de dreapta si el a oscilat stg-dr. de nenumarate ori in mai putin de 2 ani! :oops:
2. Intr-adevar depinde de balta, dar si de ... pescari ! Sunt convins ca exista si pescari priceputi dar au ... prohibitie ! :oops: Sper sa se incheie cat mai repede prohibitia !
Te salut cu mare drag ! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde feederman » 07 Noi 2014, 18:20

paul scrie:Comparativ cu Johannis e ... dottore ! :lol: :lol: :lol:

Nu contesta nimeni. Copy Paste! Presupun a fi o regula in laboratorul peltelei de trandafiri.
paul scrie:Vedeti cum gasiti voi fel de fel de "artificii"pentru a masca impotenta intelectuala si lipsa de pregatire pentru aceasta functie a prezidentiabilului Johannis ??? :oops:

Esti calificat pentru a acorda calificative in domeniu? Esti in posesia unor instrumente de evaluare? Ai niste criterii, care nu dau gres? Ti-am sugerat ceva in legatura cu acest subiect , dar se pare ca nu esti capabil sa intelegi. Sau si mai grav nu vrei. Singura institutie care poate masura capacitatea intelectuala, a fost in vremea tineretii lui iohannis Scoala . Scoala care l-a masurat, a fost Universitatea clujeana, in care aveau acces numai valorile intelectuale, reale si sever triate, ale tineretului din toata tara. O diploma obtinuta la Cluj in acele timpuri, nu poate fi echivalata, de toate diplomele emise dupa '89, de universitati cu "profesori" de necesitate, gestate in soproane si demisoluri dezafectate, dupa fuga unor alti dottori si academicieni de stransura. Scoala care astazi este praf si pulbere.
PS Joony tata. Pune te rog o poza cu orga aceea. La vale, pe langa cimitirul evreiesc, blocurile din fata unui liceu...
Ultima oară modificat de feederman pe 07 Noi 2014, 18:24, modificat 1 dată în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 18:21

Mircea_63 scrie: Nemilos mai esti cu bietul om. Durule. :lol:

Reminiscente de dreapta ... :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde TDI » 07 Noi 2014, 18:22

Comparativ cu Ponta, Iohannis e ideal.
Singurul argument care nu are cum fi eludat e ca majoritatea clasei politice, plus majoritatea administratiilor locale îl vor pe Ponta, asa încât ar fi bine ca poporul sa li-l dea pe Iohannis.
TDI

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 18:29

feederman scrie:
paul scrie:Vedeti cum gasiti voi fel de fel de "artificii"pentru a masca impotenta intelectuala si lipsa de pregatire pentru aceasta functie a prezidentiabilului Johannis ??? :oops:

Esti calificat pentru a acorda calificative in domeniu? Esti in posesia unor instrumente de evaluare? Ai niste criterii, care nu dau gres? Ti-am sugerat ceva in legatura cu acest subiect , dar se pare ca nu esti capabil sa intelegi. Sau si mai grav nu vrei.

Feedere, poate-ai uitat sau te-ai lasat dus de val ... herr Werner nu candideaza la titlul de fizicianul anului ci la cel de Presedinte al Romaniei . Politologic vorbind ( am facut politologia intr-un subsol), tipu'-i varza ! :oops: N-o spun numai eu!
Imi pare rau sa te dezamagesc ! Eu nu-s capabil sa inteleg multe lucruri ! Daca asta te face sa te simti superior, simte-te ! :P
paul

Mesajde CristianBee » 07 Noi 2014, 18:36

paul scrie:
feederman scrie:

Esti calificat pentru a acorda calificative in domeniu? Esti in posesia unor instrumente de evaluare? Ai niste criterii, care nu dau gres? Ti-am sugerat ceva in legatura cu acest subiect , dar se pare ca nu esti capabil sa intelegi. Sau si mai grav nu vrei.

Feedere, poate-ai uitat sau te-ai lasat dus de val ... herr Werner nu candideaza la titlul de fizicianul anului ci la cel de Presedinte al Romaniei . Politologic vorbind ( am facut politologia intr-un subsol), tipu'-i varza ! :oops: N-o spun numai eu!
Imi pare rau sa te dezamagesc ! Eu nu-s capabil sa inteleg multe lucruri ! Daca asta te face sa te simti superior, simte-te ! :P

In ce sens e varza ? . Noi am fost obisnuiti cu stilul lui base and ponta cu certurile lor celebre si daca vine acuma Iohannis si nu face la fel inseamna ca e sucit , scrantit ?? . Daca Ponta tot spune ca el impaca si toate alea , de ce sa tot certat cu base , de ce nu a zis " bai basesecu e nebun , i-o il las in legea lui ca sunt mai intelept " .
CristianBee

Mesajde teinegru64 » 07 Noi 2014, 18:59

paul scrie: Ca fata mare la ginecolog: e gravida, dar decat o tzara.

2. Intr-adevar depinde de balta, dar si de ... pescari ! Sunt convins ca exista si pescari priceputi dar au ... prohibitie ! :oops: Sper sa se incheie cat mai repede prohibitia !

O fi prohibitie ...dar pescarul pescar are si prohab...Pentru o zi de placere...mananci caras cinci ani.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Ania » 07 Noi 2014, 19:23

Ania

Mesajde peterneamt » 07 Noi 2014, 19:33

:lol: :lol:
peterneamt

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 19:35

Ania scrie:http://www.nasul.tv/2014/11/07/asa-nu-60-de-motive-pentru-care-nu-votez-cu-victor-ponta/

Apoi domnita, daca si "nasul"e-o sursa credibila de informare, s-avem pardon !
Pentru conformitate ... gasiti pe undeva prin net-ul asta mare, emisiunea din seara alegerilor si vedeti cu ce procente ii "gratulau"pe Johannis si Macovei si apoi mai vorbim ! Propagandistic ( da bine la imagine) va inteleg. Totusi, realitatea intrece cu mult fictiunea "nasului"! :oops:
paul

Mesajde joohny » 07 Noi 2014, 20:08

[quote="paul"][ .."nasul" ...

Va salut.Orice nas are nasul lui.O sa vedem daca pe 16 este adevarata aceasta lozinca. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde Ioan Guist » 07 Noi 2014, 20:14

paul scrie:
Florin Dobre scrie:Da Paul...insa cu tot respectul pentru cei din Giurgiu si Galati...la revolutie se uitau la televizor.

Vedeti cum gasiti voi fel de fel de "artificii"pentru a masca impotenta intelectuala si lipsa de pregatire pentru aceasta functie a prezidentiabilului Johannis ??? :oops:

Paul
Nu e vorba de nici-o potenta aici.E vorba de adevarul trait in ' 89.Paul nu divaga si nu denatura realul.Asta e si nu este o acuza nici catre moldova si nici oltenia sau Dobrogea.Asa a fost.Putem discuta si de ce a fost ce a fost.alt subiect.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Bambucha » 07 Noi 2014, 20:20

paul scrie:Ideea este urmatoarea ... la ce handicap are de recuperat Johannis (ma refer la procente) era in interesul lui sa apara la dezbateri cu ponta pentru a spulbera mitul "ca-i facut gramada"! Altfel, ramane mitul ... :oops:

Oare? Sa recunoastem deci ca vrem ...circ? De la revolutie incoace vrem circ si ....atat? :oops: Restul nu conteaza.
Circ obtii daca il pui pe Ponta cu Base la masa.... DAR oare cate dezbateri si-ar mai fi dorit "pisicutul" in aceste conditii? Mai, mai, mai. La ce context geo-politic predomina est-europa in acest moment, noi poporul vrem circ :(
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 20:31

Ioan Guist scrie:

Paul
Nu e vorba de nici-o potenta aici.E vorba de adevarul trait in ' 89.Paul nu divaga si nu denatura realul.Asta e si nu este o acuza nici catre moldova si nici oltenia sau Dobrogea.Asa a fost.Putem discuta si de ce a fost ce a fost.alt subiect.

Aha, deci, "cinstea" participarii la confruntare nu o pot avea decat cetatenii din localitatile unde a curs sange in '89 ! :?
Indiferent unde ar avea loc confruntarea sau confruntarile, Herr-ul se face de ras ! Pentru ca ... habar n-are de nici unele ! Inaintea campaniei sau la inceputul acesteia, herr a fost intrebat cate articole are Constitutia Romaniei , cate articole se refera la prerogativele Presedintelui si sa enunte macar unul dintre ele ... Raspunsul lui a fost ..."nu raspuuuund laa provocaari"!!! :oops: :oops: :oops: Uitati, pe asta ma bazez eu cand afirm ca tipu'-i varza !!!
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE