Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 15 Mai 2011, 22:21

- Adi!

Eu inca nu sunt acasa. Dar il incurajez de pe telefon :

- Hai, bee happy! Cate fete mari nu o patit rusinea asta... :D

Vezi ca nu ma culc in noaptea asta pana nu il citesc... ;) 8-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Adi Hodis » 15 Mai 2011, 22:34

Haidi Bee Happy tzacani ( scrii ) mai răpidi... ca di cînd ti astiept ... imi vine sa dau io cu basca di pamînt !. :? :P

Ce m-as rîde sa i se intrerupa curentu' ... sa vezi apoi „ laude ” si basca aruncata ... :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Bee Happy » 15 Mai 2011, 23:25

CONSPIRATIA CONSUMERISMULUI
(raport al agentului 00 Shoapte)

In cel mai luxos hotel al raiului fiscal, care este :D principatul Andorrei, era agitatie mare. Parca cutia Pandorei a fost deschisa aici, lasand sa iasa toate ispitele si placerile permise de lege, dar interzise de neveste. Invitatii la summitul lunar ''Cum sa mai facem si noi un ban?'', profitau din plin de continutul cutiei.
Acesti invitati, faceau parte dintre cei mai mari magnati financiari ai Terrei. Ba chiar unii din ei, umblau dupa titlul de Magnat Universal.
Erau atat de potenti financiar, incat daca unul din ei stranuta, provoca un tsunami. Iar daca altul tragea o besina, incalzea temperatura globala cu 3,14 oC.
Totusi, pentru a pastra aparentele unor oameni normali, se purtau in public, la fel ca mine si tine. Cu modestie. De exemplu, reprezentantul FMI in Romania, mr. Jeffrey Franks, avea pantofi cu pingelele gaurite. Iar presedintele Bancii Mondiale, mr. Paul Wolfovitz, isi etala cu umila mandrie, degetele mari de la picioare, iesite prin gaurile din sosete.
In afara de personajele ilustre de mai sus, in sala de conferinte a hotelului, se mai aflau alti mari magnati si magnate, a caror lista o redau mai jos:

(Pentru a preveni stalcirea limbii mentale a cititorului acestui raport si fracturarea boltii palatine poliglote, am romanizat cum m-am priceput mai bine, numele participantilor)

1. Billa Portita, presedinte al summitului si procesor sef.
2. Monsanto Deteteu, alimentatie eco.
3. Parcell Topograf, imobiliare.
4. Cufurel Scremmellson, utilitati.
5. Sufletel O'Chila, spionaj economic.
6. (Un)flat Tire, transporturi.
7. Gina Pistol, armament.
8. Surdulea Mutu, relatii cu presa si publicul.
9. Publicel Condei, atasat de presa. (foarte atasat)
10. Hasis Hapip Suicidel, sociolog.
11. Prispa Tarnat, reprezentant consumatori.
12. Meduza Tremuriciu, medic.
13. Clatinelu Parkinson, chirurg.
14. Pesches Tributariu, perceptor.
15. Buzunarel Farafundulea, strategii monetare.
16. Executoriu Prohab, legislatie.
17. Fofila Inocentiu, avocat.
18. Recamier Dezvirginella, secretara.
19. Rodica, femeie de servici.
20. Harca Scuipat, chelner.
21. Subsemnatul, ascuns dupa perdea. (agent dupa acoperire).

Intrebarea care a generat cele mai multe discutii, a fost: '' Cum facem ca oamenii sa consume mai mult decat produc?''
Opinia celor mai multi, a fost ca aceasta intrebare este un nonsens. ''Se consuma doar atat cat este'', au spus ei. ''De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere''.
''Stati asa, ca nu-i asa!'' a intervenit Buzunarel Farafundulea. '' Americanii consuma ce produc europenii si japonezii. Europenii si japonezii, consuma ce produc chinezii, brazilienii si sud coreenii. Chinezii, brazilienii si sud coreenii, consuma productia proprie, dar si pe a congolezilor, papuasilor, somalezilor si birmanezilor".
''Si acestia din urma ce vor consuma?'', au mai intrebat. ''Acestia vor fi exclusi din Programul Consumerismului. Ei, oricum, sunt fericiti daca au un bol de orez la doua zile. In afara de asta, ei umbla mai mult dezbracati, neavand buzunare, in care sa ne infundam noi mainile''.
In momentul acela, Recamier Dezvirginella, care avea darul sa deturneze discutile intr-un derizoriu erotic, doar prin simpla-i prezenta, spuse afectata: ''Aici, te contrazic putin. Eu, odata, am bagat mana in buzunarul unui congolez si desi acesta era spart si gol, totusi am gasit ceva consistent".
Aceasta interventie a secretarei, a avut darul de a aminti participantilor, oferta hotelului in distractii epicuriene, asa ca s-a cerut o pauza. Pauza aprobata de presedinte.
Toti au iesit afara din sala, cu exceptia lui Hasis Hapip Suicidel, care s-a apropiat de fereastra unde eram ascuns. Temandu-ma si nestiind ce intentii are, m-am strecurat pe nevazute afara. Totusi, am mai apucat sa aud cu coltul urechii un Aaaaaaaaaa lung, urmat de un Buf scurt.
Asta-i tot ce am putut sa aflu de la aceea intalnire, dar data viitoare iar ma mai duc, ca Rodica, romanca de-a noastra mi-o vandut un pont, cu data la care se mai tin intalniri secrete, de care depind soarta intregii omeniri.

Agent 00 Shoapte
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Bee Happy » 15 Mai 2011, 23:35

Cand am scris prima varianta, eram intr-o dispozitie de zile mari. Dupa ce s-o perdut in eter foiletonul, m-am inervat si am perdut si dispozitia. Asa ca am scris o varianta mai prescurtata, pentru ca unele idei, le-am scapat din minte. :mrgreen:
Bee Happy

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 16 Mai 2011, 02:15

Bee Happy scrie:Cand am scris prima varianta, eram intr-o dispozitie de zile mari. Dupa ce s-o perdut in eter foiletonul, m-am inervat si am perdut si dispozitia. Asa ca am scris o varianta mai prescurtata, pentru ca unele idei, le-am scapat din minte. :mrgreen:

- Hei, agentu' Dublu Zero-n Noapte !

Numai tu crezi că ai pățit minunea asta ? Dar încă câți de pe forum...( în special pe Vechiul ). Scriam la un moment dat că după ce mi-a fost șters primul pamflet (Diplomat de Bruxel ), am început să îl rescriu rapid din memorie, ca să nu îl uit...Cu toate astea, după ce am primit permisiunea să îl repostez și am făcut-o, îmi tot reaminteam că am uitat și secvența aia...și ceealaltă...Dar nu le-am mai introdus.

Pe viitor, scrie în Word mai întâi și apoi copy-paste. Dar atenție! Chiar și așa, salvează textul progresiv, pe măsură ce avansezi. Altfel s-ar putea să apeși din greșeală un buton aiurea și...s-a dus... Pe pagina Word mai ai totuși o obțiune. Sus, în coltul din stânga (lângă simbolul de dischetă), ai o săgetuță întoarsă de la stânga la dreapta, pe care dacă pui cursorul zice ceva de UNDO...Dacă dai pe ea îți anulează efectul la ultima comandă .

În altă ordine de idei, începi să dezvolți intriga, să narezi cadre mai complexe (se simte că ai fost călare pe o idee mai vastă și mai detaliat conturată, dar ai mai pierdut din piulițe pe drum)...Dar nu-i bai. Important este că ai prins ideea. PERSEVEREAZĂ ! Că iese fain !

Păstrează legătura cu Rodica, fiindcă ce știe Femeia de Servici nu știe nici Directorul :D

Acu, mă arunc și eu cu un AAAAAAAAAA lung urmat de un Buf scurt. Dar doar de probă. În pat. Și visez la continuarea poveștii...Cu care va trebui să revi !

LU' Suicidel :) 8-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Adi Hodis » 16 Mai 2011, 10:50

Bee Happy scrie:CONSPIRATIA CONSUMERISMULUI
...
Intrebarea care a generat cele mai multe discutii, a fost: '' Cum facem ca oamenii sa consume mai mult decat produc?''
...
Agent 00 Shoapte

Pai ia legatura cu preshedintele Consortiului Mondial al Alimentatiei Publice, celebrul As Hali Salaam da n-am ;) :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Bee Happy » 16 Mai 2011, 22:07

Poate nu ai aflat Adi, ca dl. Ahs Haly Sallam Danam, a fost demis din functia de presedinte al CMAP. A fost surprins ascultand manele, la volanul BMW-ului sau. Ceilalti membrii din consortiu, foarte obtuzi si conservatori, (adica absolventi ai conservatorului) nu au acceptat sa aiba un coleg manelist.
Totusi, Ahs Haly Sallam a decis sa conteste in instanta decizia lor, luata prin procedura de vot corect. Decizia de demitere, are sanse sa fie revocata, de cand a aparut melodia cantata de Florin Sallam (care este var cu Ahs Haly Sallam Danam) in duet cu Goran Bregovic. Aceasta melodie a fost aleasa ca si imn oficial, al Uniunii Europene. A fost aleasa tot prin vot. Cei mai multi votanti , adica 21 999 520 de voturi pentru, au fost din Romania. Restul de 480, nu au votat, preferand sa se prefaca ocupati, pe acest forum. ;)
Bee Happy

Mesajde Bee Happy » 16 Mai 2011, 22:13

Sefu(Lupu)le, cat de lung trebe sa fie un pamflet, ca sa fie pamflet? :? Trebuie sa aiba un anumit numar de pagini? :?
Daca are destule pagini, este pamflet si daca nu, este doar o gluma? :? Cum ii shpilu cu treaba asta? :? Ca nu stiu exact :?
Bee Happy

Mesajde Bee Happy » 16 Mai 2011, 22:23

Ce faci, Lupule? A sunat clopotelul de pe telefonul tau mobil si acum te grabesti sa intri in clasa? :lol:
Hai ca ti-am pastrat un loc in prima banca, sub ochii profesorilor si sub tinta suflatorilor cu boabe de orez, ale colegilor din spate :lol:
Bee Happy

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 16 Mai 2011, 22:40

- Ajung eu acasa...si o fi vai de pamfletelul tau...:twisted:
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bee Happy » 16 Mai 2011, 22:58

''Total mesaje 3150 • Total subiecte 263 • Total membri 479 • Cel mai nou membru beeasz''

Fratilorcarestatipenevazutemultuminduvacustatutudevizitatorhaiunulsiinregistreazatecasacorespundanumaruldatde
minemaisusaltfelmapenalizeazalupupentrufraudaelectoraladacanutiaucazutochiipanaacumaiincaprivireabunahaisalut.
Bee Happy

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 16 Mai 2011, 23:59

Bee Happy scrie:Sefu(Lupu)le, cat de lung trebe sa fie un pamflet, ca sa fie pamflet? : Trebuie sa aiba un anumit numar de pagini?
Daca are destule pagini, este pamflet si daca nu, este doar o gluma? Cum ii shpilu cu treaba asta? Ca nu stiu exact :?

- Bee happy !

'Bancul' ca gen, prezintă o poantă, o glumă. Pamfletul însă 'atacă' un subiect, o idee o...carență...Ceva ce merită amendat...Intr-o manieră acidă, expresivă.

Tu încearcă să dezvolti putin si personajele, dialogul, nu doar firul poveștii. Dar mai cu tupeu, nu așa cumințel.

Numărul de pagini depinde de...talent :D 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Ioan Guist » 17 Mai 2011, 18:59

Bee Hapy,
Uite o poanta:
Peste trei incercari depasesti de departe talentul lupesc.
Uite o stire:
Peste trei incercari mai reusite, cei de la Catavencu sau KamiKaze vor descoperii ca in "stuparitul" exista concurenta ce nu mai poate fi atinsa.
Uite un pamflet:
Peste trei incercari , vom descoperii cu totii ca asteptam dimineata cu alt scop decat cafeaua.

Va salut pe totii.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Mai 2011, 19:42

Ioan Guist scrie:Peste trei incercari , vom descoperii cu totii ca asteptam dimineata cu alt scop decat cafeaua.
Va salut pe totii.

- Eeee...Daca maestrul Pupe a ajuns sa se trezeasca dimineata numai ca sa mai vada ce am scris noi pe aicea si...uita de cafea, e...de bine. Ca e mare consumator de pamflete (desi nu se arata ). :P

Deci, Bee Happy, My Bees, Echo, Gica, Gica Contra ...(si cine s-o mai incumeta sa scrie )...
- Sculati voi oropsiti ai sortii ! Ca tara va vrea !

LU' Dirigintele(de santier) 8-) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bee Happy » 17 Mai 2011, 23:06

LUPU' ALBINELOR scrie:
- Eeee...Daca maestrul Pupe a ajuns sa se trezeasca dimineata numai ca sa mai vada ce am scris noi pe aicea si...uita de cafea, e...de bine. Ca e mare consumator de pamflete (desi nu se arata ). :P

Cum sa nu se arate!? Ia da o geana aici: http://stuparitul.3xforum.ro/post/1507/16/Pupemea/ O sa vezi pe Devoratorul de Pamflete. :P
Bee Happy

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Mai 2011, 21:29

Pensionar la bloc

Ilie PARANGHELIE
Fişiere ataşate
Ilie PARANGHELIE.jpg
Ultima oară modificat de LUPU' ALBINELOR pe 25 Mai 2011, 21:36, modificat 1 dată în total.
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE