Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde modigliani » 23 Aug 2014, 12:22

Ania scrie:Poate ca sunt putin melodramatica , din filmele indiene , rusesti(aici as avea de comentat)....

Personal abia astept acele comment-uri .....
modigliani

Mesajde Ania » 23 Aug 2014, 13:26

Personal abia astept acele comment-uri .....

Sunt multe filme rusesti de substanta, cu regizori remarcabili, de exemplu Calauza in regia lui Andrei Tarkovski.
Si pentru ca tot mi-ati urat bun venit pe acest forum (si pentru asta va multumesc) as putea sa vorbesc mult despre femei si sa fac o gramada de comparatii(in ceea ce le priveste pe femei), insa o sa ma rezum doar la niste statistici fiindca mi s-au parut importante.
La ultimul recesamant global au iesit lipsa aproape 5 milioane de femei, iar in nu stiu ce an in China s-au nascut numai baieti.
O fi bine , o fi rau ...
Eu cred ca este de rau
Ania

Mesajde modigliani » 23 Aug 2014, 13:30

Ntzzzzz !

Evaziva interventie . Desi in "spatele" acesteia simt mult mai mult .
Nu , doamna ! Nu ! Mie-mi trebuiesc discutii , nu statistici . Discutiile si concluziile de la final ma alimenteaza . Asta pe orice fel de subiect , nu neaparat asta in sine .

Imi place sa consider despre mine ca gandesc . Ca atare ma straduiesc sa-mi adun in preajma inerlocutori de acelasi calibru .

Concret : DISCUTII , nu STATISTICI !

( desi sunt perfect constient ca-i destul de dificil ca asta sa se poata in fata atator barbati , multi misogini , dupa cum a ilustrat acest topic .......Dar , evident , exista alternative )

......................................

Referitor la arta si sensibilitatile poporului rus , ..... film , muzica , poezie , literatura , balet , etc , ....... cel mai bun prieten al meu e Radio . Cere prin preajma niscaiva referinte si te vei edifica despre cum privesc eu acest aspect .
modigliani

Mesajde Ania » 23 Aug 2014, 13:58

Evaziva interventie . Desi in "spatele" acesteia simt mult mai mult .
Nu , doamna ! Nu ! Mie-mi trebuiesc discutii , nu statistici . Discutiile si concluziile de la final ma alimenteaza . Asta pe orice fel de subiect , nu neaparat asta in sine .

As prefera sa va adresati cu Ania , nu stiu "doamna" asa cum l-ati folosit suna un pic cam rece si putin ironic(cel putin asa mi s-a parut).
In ceea ce priveste discutiile si concluziile le asteptam de la voi.
M-am gandit ca aceste statistici ar putea genera discutii , concluzii , pareri, ingrijorari sau orice credeti de cuvinta.
Ania

Mesajde cantemir » 23 Aug 2014, 14:36

Ania scrie:In ceea ce priveste discutiile si concluziile le asteptam de la voi.

– Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa.
– Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie aspiratiile ei si care sa o asculte si sa o inteleaga.
– Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si care sa faca dragoste cu ea din placere.
– Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale.
– Este foarte important pentru o femeie ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei…

Semneaza,
Misoginul de serviciu! :D
cantemir

Mesajde Ania » 23 Aug 2014, 15:33

OK , am inteles mesajul , nu sunteti misogini.
Imi cer scuze daca asa s-a inteles , insa rasfoind un pic prin forum am dat de rebrica cu filmele si am vizionat Tacerea albinelor.
Ce sa fac gandul m-a dus la statisticile pe care le-am postat.
Mii de scuze inca odata
Ania

Mesajde cantemir » 23 Aug 2014, 15:46

Aici discutia e mai relaxata! De obicei se incheie cu: :D
Sper ca m-ai inteles! N-a fost nimic personal... o gluma, doar :D
cantemir

Mesajde modigliani » 23 Aug 2014, 16:46

Ania ( la per tu sau "doamna" , nu are importanta in fata conceptelor de le impartim aici . Fara nicio lipsa de respect ..... ) , iti repet , BUN VENIT IN FORUM ! .
Odata cu tine aduci si o pata de culoare , o personalitate zvelta , o tarie de caracter demna de invidiat !

Ce altceva sa iubesc mai mult la o femeie ?

........................

p.s. N-a fost nimic ironic in tot ce ti-am adresat direct mai sus in topic . Pur si simplu ne confruntam cu meschinele modalitati de comunicare in scris . Lipsite de nuante , de tonuri , de inflexiuni , de ...... alea-alea .
Ok , ANIA sa fie ....... Nice to meet you !

BTW , "Tacerea Albinelor" este de-a dreptul cutremurator prin mesajul ce incearca sa-l transmita ........ Interesant este ca , desi ne aflam pe un forum de apicultura , sunt mai putin de 1 % cei sensibilizati de acest mesaj . Eu mi-am facut datoria postanadu-l . Dar nu pot face eu absolut tot .......
Ca sa mergem pana la capat , sa ne cunoastem si mai bine , ...... afla ca sunt probabil singuru' de pe-acilea de n-are albine .
modigliani

Mesajde cantemir » 23 Aug 2014, 17:08

modigliani scrie:Ania ...... afla ca sunt probabil singuru' de pe-acilea de n-are albine .

Sa crezi tu!
Ia uita-te-n stanga: aia-i fata de apicultor!!! Oricat mi-am dorit, n-am avut parte... inca!

In ceea ce priveste "Tacerea albinelor" ai dreptate... tac si-nghit in sec!
cantemir

Mesajde Ania » 23 Aug 2014, 20:01

Ca sa mergem pana la capat , sa ne cunoastem si mai bine , ...... afla ca sunt probabil singuru' de pe-acilea de n-are albine .

Super, m-ai facut sa zambesc. Inca mai am un zambet larg pe fata.
Si eu sunt noua in apicultura.
Am inceput la sfarsitul lui mai ( cu 6 stupi si am mai facut 3 roiuru) dupa ce am facut cursul celor de la ICDA din Bucuresti.
Acolo la curs am auzit prima oara despre disparitia albinelorCCD cum spun americanii si la fel profii ne-au spus ca nu au inca nici o explicatie in ceea priveste acest fenomen. Dispar pur si simplu desi au mancare, puiet si tot ce le trebuie.
Eu acum ma uit cu tristete la albinele mele fiindca nu mai au polen pe rame si nici sanse sa mai aduca.
Desi sunt intr-o zona melifera buna (undeva in nordul Dobrogei) inca de pe la inceputul lui august nu mai exista flori de loc.Campurile din jur sunt goale , pamantul arat .acolo unde nu s-a arat inca , pe miriste a crescut ceva flora spontana , dar prea putin.
Asa ca sunt nevoita ca si restul apicultorilor sa intervin cu hraniri artificiale , iar acest lucru din punctul meu de vedere si din ce am mai citit slabesc forta vitala a albinelor.
Am gasit un site se numeste renastereastuparitului unde cresterea albinelor este privita holistic , iar autorul blogului Ciprian Negru are si o carte unde povesteste pas cu pas modalitatea lui de lucru cu albinele.
Poate daca apicultorii ar privi si din alta perspectiva lucrul cu albinele si poate daca nu am mai incerca sa adaptam albinele la nevoile noastre si sa ne adaptam noi nevoilor lor nu am ajunge ca fermierii din China sa ne polenizam manual culturile .
Ania

Mesajde modigliani » 23 Aug 2014, 20:10

Ania scrie:Desi sunt intr-o zona melifera buna (undeva in nordul Dobrogei)

Ring the bell !!! Bing , bing , bing !!!

Mai exact unde ???

Ania scrie:Poate daca apicultorii ar privi si din alta perspectiva lucrul cu albinele si poate daca nu am mai incerca sa adaptam albinele la nevoile noastre si sa ne adaptam noi nevoilor lor nu am ajunge ca fermierii din China sa ne polenizam manual culturile .

Din Tacerea Albinelor ..... asta este exact pasajul care m-a impresionat cel mai mult ! Felicitari Ania ! Si mersi pentru cum expui problema !
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 23 Aug 2014, 20:18

Cand vreodata s-a adaptat omul nevoilor celorlalte specii? :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 23 Aug 2014, 20:21

Florin Dobre scrie:Cand vreodata s-a adaptat omul nevoilor celorlalte specii? :?

As aprofunda ideea : Cand vreodata omul s-a adaptat TRAIULUI PE TERRA ?

Nu vine si asta , Florine , in sprijinul a ceea ce vorbeam noi acum o saptamana la carciuma ?
modigliani

Mesajde cristian bh » 23 Aug 2014, 20:33

Ania scrie:La ultimul recesamant global au iesit lipsa aproape 5 milioane de femei, iar in nu stiu ce an in China s-au nascut numai baieti.
O fi bine , o fi rau ...
Eu cred ca este de rau

Productia industriala a Chinei,in special cea de bunuri de larg consum si de unica folosinta se mentine crescuta,si nu cred ca sunt sanse sa scada. :oops:
In tara noastra imboldul dat chinezilor sa produca tot mai mult , mai diversificat,dupa parerea mea este datorita femeilor in proportie de cel putin 75%.
Cu toate ca,,,,,,nu-i de ras intrucat,mare parte din acest shoping nesabuit tot pe buzunarul barbatilor este.
Pt ca de fapt in acest segment se desfasoara mare parte din shopingul mioritic.
Si devine o mare problema cand ,productia industriala a concetatenilor nostri nu tine pasul cu cea a chinezilor,marfa lor sa ramana nevanduta si sa nu apara noi si noi sortimente trendy,care sa satisfaca pentru putine momente,apetitul insatiabil al mult iubitelor noastre consoarte! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde paul » 23 Aug 2014, 21:43

Ania scrie:
Am gasit un site se numeste renastereastuparitului unde cresterea albinelor este privita holistic , iar autorul blogului Ciprian Negru are si o carte unde povesteste pas cu pas modalitatea lui de lucru cu albinele.

Hopa, hopa ... Penelopa ! :oops:
Domnita draga, va reamintesc daca ati uitat cumva, acest topic se intituleaza ..."DESPRE FEMEI !!! :oops: Nu ... DESPRE ALBINE !!! :oops: Daca aveti ceva de comentat on topic, va invitam s-o faceti ! Cat despre holistica, puteti deschide un topic la ... Intretinerea Albinelor ! Asta v-o recomanda un pasionat de ... holistica ! :oops:
Sincer, ma asteptam din partea dumneavoastra la oaresce consideratii despre ... femei (ca despre asta-i vorba). In schimb, vad ca bateti campii cu maxima gratie (chinezoaice, holistica, Ciprian Negru) :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde joohny » 23 Aug 2014, 22:17

Va salut.Ania,si barbatii mai inteapa citeodata.Sanatate.
joohny

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE