Ania scrie:Poate ca sunt putin melodramatica , din filmele indiene , rusesti(aici as avea de comentat)....
Personal abia astept acele comment-uri .....
Ania scrie:Poate ca sunt putin melodramatica , din filmele indiene , rusesti(aici as avea de comentat)....
Ania scrie:In ceea ce priveste discutiile si concluziile le asteptam de la voi.
modigliani scrie:Ania ...... afla ca sunt probabil singuru' de pe-acilea de n-are albine .
Ania scrie:Desi sunt intr-o zona melifera buna (undeva in nordul Dobrogei)
Ania scrie:Poate daca apicultorii ar privi si din alta perspectiva lucrul cu albinele si poate daca nu am mai incerca sa adaptam albinele la nevoile noastre si sa ne adaptam noi nevoilor lor nu am ajunge ca fermierii din China sa ne polenizam manual culturile .
Florin Dobre scrie:Cand vreodata s-a adaptat omul nevoilor celorlalte specii?
Ania scrie:La ultimul recesamant global au iesit lipsa aproape 5 milioane de femei, iar in nu stiu ce an in China s-au nascut numai baieti.
O fi bine , o fi rau ...
Eu cred ca este de rau
Ania scrie:
Am gasit un site se numeste renastereastuparitului unde cresterea albinelor este privita holistic , iar autorul blogului Ciprian Negru are si o carte unde povesteste pas cu pas modalitatea lui de lucru cu albinele.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori