Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fenomenul "Colectiv"

Mesajde cristian bh » 06 Noi 2015, 21:27

paul scrie:
cristian bh scrie:Si ma aflu intr-o oaza,.....cea a "lucrului bine facut! :oops:

Pai, ce mai astepti ... o bucata de carton, un marker negru, scrie si tu ...." mami, tati, imi iau tara inapoi", si la manifestatie ! :oops:
Numai ca, fiind intr-o oaza de lucru bine facut, s-ar putea sa urli ca lupu' la luna ! :oops:
LE ... merita incercat. O bucata de carton si-un marker, nu-i un capat de lume.

In aceasta oaza,...cel mai bine se traieste de pe urma unei drujbe!
Tot de pe urma drujbei,... lucrul bine facut prospera,.....iaca se prefigureaza un nou mandat!
Nimic nu sta in calea guten stihl,....si ia drumul centralelor din tarile tot mai vestice,....nu conteaza ca-i stejar ,fag,.....clasa a plus,....taiat la metru ,urcat in tir si aruncat in foc. :oops:
Sa nu omit gradina Edenului,.....mana cereasca,.....Apia,....unde primariile au incasat zeci de miliarde de lei vechi ca subventie pe suprafata pasunilor comunale.
Adica statul a acordat subventia sotiei sale,....primaria,....care bani nu intrau in bugetul local ci erau direct la dispozitia primarului acesta fiind solicitantul in numele consiliului local!
Conform regulmentului CE,...suprafetele pe care s-a depus cerere sau este utilizata de altii,n-ar fi fost eligibila la plata catre consiliile locale,...acestia impreuna cu seful institutiei,primarul semnand o anexa,....pe propria raspundere! :shock:
Ramane sa vedem,....ce si cum,
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde paul » 06 Noi 2015, 21:48

Lasand gluma la o parte, Cristi te inteleg mai mult decat iti poti imagina ! Dar, ai impresia ca aceste actiuni vor schimba ceva ? Iti spun eu ce vor schimba, vor schimba ... actorii ! Politica si banii sunt un perpetuum mobile ! ;)
Tema pt. acasa ... de ce apar astfel de manifestari, manifestatii, numai in tarile care refuza semnarea unui nou acord cu FMI ??? :idea: Sau, altfel formulat, de ce nu apar manifestari de instabilitate politica in tarile aflate sub acord cu FMI ??? :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 06 Noi 2015, 22:14

paul scrie:Lasand gluma la o parte, Cristi te inteleg mai mult decat iti poti imagina ! Dar, ai impresia ca aceste actiuni vor schimba ceva ? Iti spun eu ce vor schimba, vor schimba ... actorii ! Politica si banii sunt un perpetuum mobile ! ;)
Tema pt. acasa ... de ce apar astfel de manifestari, manifestatii, numai in tarile care refuza semnarea unui nou acord cu FMI ??? :idea: Sau, altfel formulat, de ce nu apar manifestari de instabilitate politica in tarile aflate sub acord cu FMI ??? :oops:

Deoarece in aceaste perioade sunt semnate acorduri ce vizeaza gazele de sist.....o Rosie montana etc.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde cristian bh » 06 Noi 2015, 22:48

Asta-i clar,....cine nu negociaza(se supune)cu(la)unchiul sam,,,isi primeste "rasplata'"!
Pana la urma,...tot politicul va intra in paine, :oops: ...si pana sa ajungem sa cerem socoteala in varful piramidei ,suntem scaldati permanent in mocirla administrativa locala,...care ramane pe pozitiile ei,indiferenta la feisbucariile si indignarile sociale!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 07 Noi 2015, 01:05

Acum 26 de ani, tinerii au iesit in strada si au cerut libertate si jos dictatura si jos comunismul si caldura si apartamente si tot ce se mai putea cere.... Atunci ne-am luat portia de libertate ca deh, era la cartela sa ajunga la toti si cam atat. Restul revendicarilor nu au mai ajuns la noi. Cand s-a terminat ratia de libertate, s-a servit cozi de lopata, rangi si care au fost mai norocosi , capete de furtun hidraulic. Dar eram liberi! Apoi ne-am lasat amagiti de politica de dreapta, partide istorice si cate si mai cate. Dar dupa 4 ani presedintele s-a recunoscut invins de servicii. In afara de restituiri de imobile, terenuri si paduri cu "cantec" n-am mai primit nimic. Apoi am ales intre dorul de masea si dorul de cap, dorul cel mai mic: cel de duca. Apoi a venit cacealmaua si iar ne-am lasat pacaliti de lupta impotriva neocomunistilor, justitie pana la capat, la tepe in piata revolutiei , urari de trait bine si sampanie. Dar sensul cuvantului "teapa"a fost cel folosit de interlopi si chiar am luat teapa.
Tinerii de acum 26 de ani, nu mai sunt asa tineri. Acum privesc cu detasare la ce se intampla in strada pentru ca stiu ce va urma. Dar copii lor inca nu stiu si isi tot iau tepe. Pardon, tara inapoi. Au luat-o anul trecut in noiembrie. Acum o mai ia o data. De la cine?
Mutulica de la Cotroceni a tot cerut demisia. Acum o are. Dar sta, se scarpina in c......ap si intreaba ce sa faca. Intreaba strada si pun pariu ca in cateva zile strada ii va spune si lui sa plece. Atunci ce va face? Cu cine se va sonsulta? Poate cu patriarhul?
O intrebare mai am . Poate garanta cineva ca tinerii care acum cer sa plece coruptii din politica nu vor fi ei insesi corupti?
Toate cele bune tinerilor de acum 26 de ani.......
Shrek

Mesajde daffid mihailov » 07 Noi 2015, 16:04

ghitacusman scrie::D ,...privind o familie de albine si analizindu-i neviole ,....... rasa ,casa ,masa ,.....putem trage concluzii prin comparatie ...la oameni...???

Foarte buna observatia. O fi monarhie? Una democratica? Pai cand vor albinele schimba Regina. Se mai bat intre ele. :lol: Schimbul linistit e de preferat.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde cucubau » 07 Noi 2015, 16:21

Foarte buna observatia. O fi monarhie? Una democratica? Pai cand vor albinele schimba Regina. Se mai bat intre ele. :lol: Schimbul linistit e de preferat.

Ehee.. intr-o stupina competitiva , todeauna intervine bosul , pardon apicultorul , distruge din fasa , pardon botca ori ce viitoare regina si introduce o una de neam strain si este instalata in functie doar cu aprobarea tinerilor nestiutori , pardon tinerelor proaspat eclozate.
........
cucubau

Mesajde cucubau » 07 Noi 2015, 16:39

Situatia este de-a rasu-plansu.
Revendicari neclare ce lasa loc de interpretari, schimbarea stapanirii bucuria prostimii.
Traim intr-o tara in care lupii sunt paznici la stana , revendicarile ar trebuii sa stabileasca odata statutul de privat de libertate si cel de intretinut social.
Toti hotii trec prin puscarie doar pentru a se spala de pacate , in loc sa fie tinuti in puscarie pe banii lor , ca nu statul i-a pus sa fure , si sa nu poata iesii din puscarie pana cand nu este recuperat tot prejudiciul pentru care a fost condamnat.
........
cucubau

Mesajde Bambucha » 07 Noi 2015, 16:52

BILANTUL INFERNULUI DE LA COLECTIV: 39 DE MORTI

http://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-i ... -zile.html

Probabil vor mai urma... :(

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde daffid mihailov » 07 Noi 2015, 18:07

Un articol despe neajunsurile unui guvern Tehnocrat.

http://teoriipolitice.blogspot.ro/2015/ ... -care.html
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde ignatov andrei » 07 Noi 2015, 20:04

cornelioandanciu scrie: Sa va spun un secret.: Nu se va schimba nimic ! Dar sa nu mai spuneti la nimeni !

Eu stiam de la inceput - ca mi-a spus o baba - da' n-am spus la nimeni, pe cuvant...!!! ;)
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 09 Noi 2015, 12:59

ignatov andrei

Mesajde paul » 10 Noi 2015, 16:09

Se pare ca s-o fasait ... fenomenul ! :oops:
Pare-se ca miza a fost realizata ... debarcarea lui Victoras ! :oops:
In rest ... prosti sa fie si la anul (an electoral), ca deh ... tara trebuie luata anual inapoi ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 10 Noi 2015, 16:14

si crezi tu ca e putin lucru ca a fost demis cel mai ipocrit prim ministru (de pana acum ca deh viitorul e greu de prevazut)?

stii tu .... ala de e "doctor" pe baza de plagiat, ala de e urmarit penal ptr frauda fiscala, ala de-a protejat tot felul de caricaturi parlamentare si senatoriale .... etc

iti spun eu .... ca E MARE LUCRU debarcarea lui Victoras.

Bineinteles ca loc de mai mult exista .... dar azi suntem cu mult mai oki decat eram cand in dfrunea Guveernului era Victoras.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 10 Noi 2015, 18:41

Se pare ca n-a mai prins si papadia din 2016.
Sper sa ajunga autostrada si pe la Falticeni in curand ;)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde daffid mihailov » 10 Noi 2015, 18:56

Cati km de autostrada s-au construit in ultimii 3 ani?
daffid mihailov

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE