Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Esenta Raului

Mesajde laur1 » 17 Iul 2012, 00:49

Daca a suferit asa de mult,a suferit si pt mine si pt...... cel mai rau a fost ca ultimi 20-30 de ani a suferit in Franta spunand ca noi suntem un popor de ******:( Iar unora dintre noi chiar le place un citat ....Waw cool man. Tinand cont de natura si locatia carpato-danubiano-pontica. cu influente turco-tataro-hunice.Hindi fiind una dintre minoritatile noastre majoritare ne-am dat inmediat seama ca noi suntem multi...........da prosti:(
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde Cristian IONITA » 17 Iul 2012, 01:39

@laur1 - tu ai pierdut suzeta nu-i asa?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde laur1 » 17 Iul 2012, 02:11

Nu vreau sa contrazic un filosof.
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde Cristian IONITA » 17 Iul 2012, 08:19

Bine faci ... :mrgreen: , daca ai ceva cu mine vezi ca sunt deschise cateva topicuri in aria de scandal .... te poti exprima acolo ...
Cristian IONITA

Mesajde namzeb » 17 Iul 2012, 17:28

Daca unora le-a fost bine in acesti 8 ani sa fie sanatosi si sa stea acolo unde sint prin Europa noua poporului ne fost greu ca ne-am imbolnavit de nervi cu condusul tarii la tv.Asa ca numai si numai poporul roman are dreptul sa hotarasca si nu topoarele sau cozile lor din Europa cind este vorba de Romania.Cu respect :idea: :idea:
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde Mircea_63 » 17 Iul 2012, 18:17

Namzeb, iti descriu urmatoarea situatie:
2 frati la casa parintilor, parinti in putere. Unul dintre frati, mai capabil, pleaca in lume, isi face o situatie si trimite si ajutoare acasa. Celalalt, mai incet la minte si nepriceput, ramane acasa, in mare masura pe spinarea parintilor.
Relatiile familiale erau minunate pana pe neasteptate, parinti mor la scurt timp unul dupa altul loviti de o boala necrutatoare. Mostenirea mare si indestulatoare! Cel ramas acasa, in mod neasteptat sare cu gura cum ca el a stat mereu acolo, iar fratele plecat, care i-a sustinut adesea sa-si vada de drum pe acolo pe unde a umblat, ca nu i-se cuvine nimica din mostenire.
Desi cunosc situatia asta la modul foarte concret. imi pare un exemplu numai bun pentru ce zici tu.

Ai dreptate, ce naiba mai vor si "cozile de topor" plecate aiurea prin lume. Aia nu mai sunt romani si Romania nu mai este tara lor!

PS: Imi e rusine ca exista oameni care gandesc ca tine, frate ramas acasa care pana acum ai trait din ajutoarele trimise de mine!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 17 Iul 2012, 18:49

@nazemb - esti un ****** .... cel putin tot atat de ****** cat au fost multi dintre romani in 90 si 92 cand au votat in masa cu Iliescu pe considerentul ca liderii partidelor istorice nu au mancat salam cu soia. Si cu asta am incheiat discutia cu tine .... te alaturi altor ******* pe lista neagra.

Imi asum responsabilitatea celor de mai sus.
Cristian IONITA

Mesajde alin m » 17 Iul 2012, 19:16

namzeb scrie:Daca unora le-a fost bine in acesti 8 ani sa fie sanatosi si sa stea acolo unde sint prin Europa noua poporului ne fost greu ca ne-am imbolnavit de nervi cu condusul tarii la tv.Asa ca numai si numai poporul roman are dreptul sa hotarasca si nu topoarele sau cozile lor din Europa cind este vorba de Romania.Cu respect :idea: :idea:

din nefericire cei de afara nu vor avea ocazia sa se exprime in proportie prea mare, asta doar daca nu se doboara din nou recordul la viteza de votare
alin m

Mesajde ciptheman » 17 Iul 2012, 22:12

Cristian IONITA scrie:@nazemb - esti un ****** .... cel putin tot atat de ****** cat au fost multi dintre romani in 90 si 92 cand au votat in masa cu Iliescu pe considerentul ca liderii partidelor istorice nu au mancat salam cu soia. Si cu asta am incheiat discutia cu tine .... te alaturi altor ******* pe lista neagra.

Imi asum responsabilitatea celor de mai sus.

Daca erai moderator acum cate zile te banai? Rog moderatorii sa ia atitudine fata de distinsul domn,asta daca nu cumva el are regim special in comparatie cu noi ,,plebea''.
ciptheman

Mesajde adn » 17 Iul 2012, 23:26

Vad ca d-l cristian ionita foloseste acelasi vocabular ca si mentorul (vezi tiganca imputita , gaozarule ,m...uie v-am zis, etc).Cu respect !
adn

Mesajde Mircea_63 » 17 Iul 2012, 23:52

Desi nu-l cunosc, am inteles ca omul a fost -sau mai este-plecat din tara. In astfel de situatii te incearca un dor cumplit de tara si o nostalgie. (am intalnit situatia ca fiind musafir in afara tarii, dau de o bucata de branza tare si iute la gust de irita limba, gasita prin frigider [branza, nu limba!] Intreb si eu ce-i cu branza aia?? Aveam sa aflu ca era de acasa si gazda mea lua zilnic, ca sa-i ajunga, cate o faramita din ea, cu evlavie, caci era din Romania, de acasa)
In astfel de situatii sa-ti spuna cineva ca tu nu mai apartii tarii tale...e mai rau ca o injuratura de mama. Asa ca nu e vorba de mentori si nici de apartenente politice...E vorba de sentimente umane ranite si de o reactie pe care ati avea-o si voi in locul lui. Desi sunt un adept al regulilor si nu sunt vre-un admin pe aici ca sa am dreptul sa ma pronunt, ca om socotesc ca in acest context are circumstante foarte atenuante.

PS: Daca e vorba de politica...hai sa discutam fara atacuri la persoana. Nu m-a angajat ca avocat :lol: am uneori cate o reactie numita simt al dreptatii. Asta nu inseamna musai ca am si dreptate, poate n-am!
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 17 Iul 2012, 23:56

namzeb scrie:Daca unora le-a fost bine in acesti 8 ani sa fie sanatosi si sa stea acolo unde sint prin Europa noua poporului ne fost greu ca ne-am imbolnavit de nervi cu condusul tarii la tv.Asa ca numai si numai poporul roman are dreptul sa hotarasca si nu topoarele sau cozile lor din Europa cind este vorba de Romania.Cu respect :idea: :idea:

Mesajul ăsta nu merge împreună cu respectul.
Şterge ori mesajul ori respectul şi pînă te hotărăşti primeşte şi de la mine
Mircea_63 scrie: Imi e rusine ca exista oameni care gandesc ca tine, frate ramas acasa care pana acum ai trait din ajutoarele trimise de mine!
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 17 Iul 2012, 23:58

adn-ule, daca ar fi sa fiu rau, as observa ca intr-un an de zile ai 4 mesaje din care 25% sari la gatul lui CI din motive de incompatibilitate politica :lol: Dar, e dreptul tau...e democratie!
Ii iau apararea pentru ca a scris ce a scris si in locul meu. Scuze @namzeb, dar asta am simtit!
Mircea_63

Mesajde adn » 18 Iul 2012, 00:02

Salut colega !
Si eu am umblat prin asta lume dar asta nu inseamna ca am uitat sa ma comport chiar daca ma consider jignit . Din contra , deschiderea spre alta lume ,teoretic , ar trebui sa ne faca mai intelepti . 8-)
adn

Mesajde Mircea_63 » 18 Iul 2012, 00:17

Si eu imi doresc sa devin un intelept. Ma straduiesc! Reactia Lui Iisus in templu, rasturnand tarabele...o inteleg foarte personal uneori!
Mircea_63

Mesajde adn » 18 Iul 2012, 00:18

N-am afinitati politice si nu i-mi place politica .Ca am doar 4 postari nu cred ca este relevant ,citesc frecvent postarile de pe acest site. Dar cand simt o aroganta atotcunoscatoare mi se face lehamite. :x
adn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE