proapis13 scrie:Sunt multe de scrie despre femei insa cei mai multi dintre noi o sa ne limitam doar la cateva remarci
Unora nu le permite religia sa scrie despre femei iar altora bunul simt

Noi barbatii, leii din familie, nu recunostem(nu vrem) ca dresorul este femeia. Ca ne completeaza, ca ne intregesc...vorbe. Sa dam putin ochelarii jos si sa analizam faptele de zi cu zi. Tu spui-Iubito, saptamana viitoare mergem la mare. Ea, care vrea muntele, iti raspunde-Cum sa nu iubitule. Incep sa fac bagajele.
A doua zi-Draga, am gasit printre lucrurile tale, treningul ala care iti sta tie foarte misto.
A treia zi-Nu gasesc slipul tau.
A patra zi-Cred ca mi-a aparut o pata pe piele de la soare. Am citit ca poti face cancer de piele de la soare si cu exploziile astea solare nu te pui.
A cincea zi renunti si cauti locatie la munte. Nasol e ca nici nu iti dai seama ca ea a gandit de la inceput ,
concediu la munte.
Nu poti intelege ce este in mintea femeilor. Traznaia asta, doar o femeie putea sa o coaca. Daca nu poti sa o intelegi, esti mancat. Daca o intelegi, esti dezamagit. Poate ca e mai bine sa nu o intelegi si poti trai intr-un vis frumos. O sa simti ca te completeaza, ca te implineste si traesti fericit. Eu consider ca noi, barbatii, traim in simbioza cu o alta rasa-FEMEIA. Tu, ca barbat, te gandesti cum sa faci bani maine si ea se gandeste cum sa tii ia din seara asta. Avantaj ea. Cati dintre noi nu am fi vrut sa o luam pe alt drum in viatza, dar, datorita lor, am pasit pe alta poteca? -Vezi iubitule ce bine o ducem, fiindca mai ascultat? Iar in mintea ta

. Daca le intelegi si poti sa nu mai gandesti cu ala micu, ai o sansa sa iti dirijezi singu viata. Cred