Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O noua tragedie pentru Romania....

Mesajde State » 01 Noi 2015, 11:43

paul scrie:
State scrie:O logica incontestabila.

Zice-se ca ... logica omului cu logica Domnului nu se potrivesc deloc ! ;)
Eu ... cred asta ! :idea:

Aici era vorba doar de logica omului, ca a Domnului nu o cunoaste nimeni. Doar presupunem ca intamplarile sunt consecintele faptelor noastre. De unde stim noi cum actioneaza boss? Noi doar presupunem. Exact pe dos. Apoi spunem ca nu se potrivesc logicile intre ele.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde paul » 01 Noi 2015, 11:46

Asta era ideea !
Logica mea aia incontestabila ;) nu se potriveste cu logica Domnului !!! :idea:
Eu ... atat pot ! :(
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde State » 01 Noi 2015, 11:54

paul scrie:Eu ... atat pot ! :(

Hai ca stiu eu ca poti mai mult. 8-)
Niste artificii sar pe un burete inflamabil. Este logic ce urmeaza?
State

Mesajde Augustin78 » 01 Noi 2015, 12:09

Salut.
Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace!
E pacat sa acuzi acei oameni ca au fost la un concert fie el si rock..nu am nimic cu rock-erii dar nu-mi place acest gen.....doar cateva balade de la Scorpions...
..ce a fost acolo eu cataloghez cu un ACCIDENTNEFERICIT in care au murit Oameni nevinovati,la care cei vinovati"institutiile statului" ar trebui sa plateasca.
E numai o parere personala.

Dumnezeu sa-i ierte!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde paul » 01 Noi 2015, 12:47

Augustin78 scrie:..ce a fost acolo eu cataloghez cu un ACCIDENTNEFERICIT

Dumnezeu sa-i ierte!

Sacrul si ... profanul ! ;)
Dumnezeul la care te rogi pentru iertarea celor trecuti ... dincolo, a zis ... la Mine si perii capului vostru sunt numarati. Nu se misca nici un fir, fara ca Eu sa stiu ! ;)
Mai putem vorbi de ... ACCIDENT NEFERICIT ???
Sau poate o zis si Dumnezeu vorba asta asa ... ca sa fie ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde tuturicius » 01 Noi 2015, 12:54

Paule lasa filozofia ca o luasi pe paduri cantand. Vezi poate o nimeresti mai bine cu albinele.
Acuma ... daca tie iti place sa te auzi filozofand ... nu te poate opri nimeni. Dar totusi nu crezi ca ti-ai ales un moment si un subiect cam nepotrivit? Nu te gandesti ca poate iti citeste prostiile vreun tata, mama, frate al vreunui disparut? Ai putea, la o adica, sa te uiti in ochii lui si sa-i torni in fata tampeniile astea?
tuturicius

Mesajde lucky5strike » 01 Noi 2015, 13:01

Cine e curatel, sa arunce cu piatra.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde B.K » 01 Noi 2015, 13:13

Mai nou , se vorbeste ca ar fi fost un act premeditat..............sigur , sunt doar presupuneri care pot avea un sambure de adevar.
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde lucky5strike » 01 Noi 2015, 13:16

Pacat de tineretea lor. Ma rog sa-i ierte Cel de sus.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 01 Noi 2015, 13:17

Cand razi, unversul rade cu tine. Cand plangi, pare invers. Cand iti revii, fericirea si tristetea sunt doar doua stari interioare si reiese ca viata cu toate darurile ei e bunul cel mai de pret.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde gica.mosu » 01 Noi 2015, 13:21

Coruptiea(spaga la nivel'nalt),neglijenta,foamea dupa bani muuuulti+n cauze,au ca rezultat si asemenea incidente (nedorite de nimeni :mrgreen: )care se lasa cu n morti+raniti :!: P.S-s-au construit n lacasuri de cult in tara si n(minus)100 scoli s-au spitale....vinovati-sistemul=NOi TOTI :idea: ...
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Shrek » 01 Noi 2015, 13:41

Atunci cand se intampla o astfel de tragedie, noi, oamenii de pe margine cautam tot felul de explicatii. Presupunem ca de vina sunt pacatele parintilor...... ori luarea in desert a numelui Domnului......., ori alte explicatii mai mult sau mai putin spirituale. Eu cred ca de vina este lacomia oamenilor, setea nestavilita de bani , in special a proprietarului de spatiu ori a organizatorului de concert. Daca ar fi existat detectoare de fum ori stingatoare de incendiu automate, daca ar fi existat cai de evacuare suficente in caz de incendiu, daca nu erau atat de multi tineri, ...... daca........, daca......., astazi nu am deplange acesti tineri. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Si totusi, nimic nu este intamplator pe lumea asta. Imi vin in minte cuvintele unui batranel ramas singur de multa vreme si care nu s-a stins pana nu si-a marturisit un lucru urat din tinerete: atunci cand ti se umple gradina de buruieni nu chema moartea sa te ajute! Ea nu deosebeste florile de buruieni!
Shrek

Mesajde Augustin78 » 01 Noi 2015, 13:45

Nea Gica,ai mare dreptate....avem nevoie de catedrale,moscheii si alte constructii de cult insa nu avem nevoie de spitale,scoli si tot ce mai trebuie.....in fine....se va uita repede acest incident :oops: si se va merge tot pe spaga si coruptibilitate la toate nivelurile.
Poate se va da o lege in cazul in care pui in pericol vietiile unor oameni nevinovati "asta cu buna stiinta" lipsa stingatoarelor,a usilor de iesire in caz de incendiu si multor alte reguli de securitate care se trec cu vederea la autorizatiile de functionare ale localurilor publice...
Pacat de acei oameni nevinovati.
Dumnezeu sa-i odihneasca!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde BUNKA » 01 Noi 2015, 14:00

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa ii ierte pe cei morti si sa ii ajute pe cei raniti sa depaseasca cu bine acest moment oribil.
Mergeti sa donati sange , eu voi face asta ...am mai facut-o pt fratele unui amic ce a fost injunghiat de un nenorocit in abdomen cu un cutit cu lama de 30 cm, 5 organe hacuite, 5 litri de sange in abdomen...l-au luat dupa 40 minute mai mult mort decat viu, atunci m-am rugat pt el ...acum traieste!
Sa fim alaturi de cei arsi, sa donam sange...ajuta!
BUNKA

Mesajde State » 01 Noi 2015, 14:04

http://m.adevarul.ro/news/eveniment/inc ... index.html

Daca sunteti fanatici,mai bine nu cititi articolul. :idea:
State

Mesajde Florin Dobre » 01 Noi 2015, 16:08

Cum sa spui ca acolo a fost pedeapsa divina? :o Pe hoti/criminali/corupti/farisei/etc. nu-i pedepseste nimeni cu atata promptitudine.
Chiar atat de limitati putem fi?

Acolo a fost vorba de un cumul de factori favorabili declansarii si intretinerii unui incendiu intr-o conjunctura nefericita.
Treaba asta se poate intampla in foarte multe locuri. Vad ca se aduce in discutie biserica... Pai in biserici este la fel de probabil sa se intample o tragedie ca asta, mai ales la inghesuielile provocate de pupatorii de cadavre ori de chipuri cioplite/vopsite. Sau popii sunt pusi la punct cu prevederile ISU? Biserica(cladirea) are iesire de incendiu? Chiar nu stiu. :?

In articolul postat de Statica se aminteste de dificultatea indeplinirii conditiilor ISU. Nu-s bani de dotat toate speluncile cu tehnica high-end de prevenire a incendiilor dar pot fi luate minime masuri care nu costa o avere. Rezonabil ar fi sa se taie in carne vie la nivelul factorilor administrativi care au dat avizele de functionare.

Pacat de tinerii care au fost victime si de familiile lor care vor ramane marcate de tragedie!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE