teinegru64 scrie:,
De la prosti si ******* am prins meserie.
Sevede .
Tota lumea stie
Dooom Mitica meserie .
La brutarie .
teinegru64 scrie:,
Nicolaie Astaifoaiei scrie:teinegru64 scrie:,
Sevede .
Tota lumea stie
Dooom Mitica meserie .
La brutarie .
proapis13 scrie:lucky5strike scrie:Era vorba sa apara si treaba asta pe fb...
Exista o singura retea de socializare care a introdus semnul dislike...
MyBees scrie:Nu am observat sa ma fi tampit faptul ca le utilizez, dar adevarul este ca nici nu am probleme cu stima de sine care sa imi creeze asemenea sentimente.........
Nici mai inteligent nu am observat sa ma fi facut datorita lor, dar este cert ca e o masa imensa de informatii care poate fi accesata extrem de usor. Informatie care acum poate fi disponibila oricui, oriunde si la costuri extrem de mici. Lucru care va scoate din "intuneric" enorm de multi oameni......
Facebook ofera facilitati si filtre care pot anula orice pierdere de timp pe care nu ne-o dorim. Faptul ca, doar din cauza ca nu intelegem noi cu ce se mananca chestia asta, nu il utilizam nu inseamna automat ca cei care folosesc FB sunt niste incuiati si noi niste inteligente ascunse
teinegru64 scrie:Nu am nevoie de translator.Toata lumea stie ca eu postez la ...sto.
XXL scrie:Umberto Eco;
,,Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr"
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori