Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde State » 31 Iul 2017, 00:54

Bezna Zorilor scrie:Asadar, te pup maxim

Am primit pupicii, mulțumesc. O întrebare doar: pot să-mi închid șlițul? Sau transmiți alți pupicei?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Shrek » 31 Iul 2017, 16:26

State scrie:Am primit pupicii, mulțumesc. O întrebare doar: pot să-mi închid șlițul? Sau transmiți alți pupicei?

Zaci ca te-o tzucat si pa cine? Tot cuuu...xoxofonu'? Io zac sa fii atent cand urci cu Fefeleaga la munce, ca de te-o prinde bezna in pădure nu te vad bine! Nici chiloți de tabla ai lu' mos Gica nu te scapa. Si cin' se te creadă ca mersu' cracanat este de la statu-n sa?
Shrek

Mesajde mellis » 31 Iul 2017, 16:37

Mai oameni buni,
Bezna s-a imprietenit cu LU'', daca posta si pe VRS - cred ca se imprieteneau mai bine..

Bezna cauta sa se "imprieteneasca" si cu voi - v-a cautat si in "Tinda" si nu v-a gasit..
State - te-ai pupat de vandut mierea in "Tihnda"..ramai cu ea in borcan ..
Capcaunule - vezi ca Bezna are sarcasmul acasa..dar ...te prinde si pe tine la cotitura ...
Degeaba vindeti miere ""pa"" facebook - are pret mai bun in Ghinda...
Noi sa fim sanatosi - ne vedem in "TIHNA", In-tinda sau cum ii zhice.
Vedeti daca nu sunteti dotati cu cele 7 aplicatii de acasa..
Sanatace buna ...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 31 Iul 2017, 16:42

Bezna Zorilor scrie:Miere cu aroma de moca, daca ai barbat stupar... Pai, eu avand oaresce radacini in Constanta pot, la o adica, sa'mi iau un marinar. E cam acelasi lucru la datul cu prezenta. Insa, eu am bafta numai la arhitecti-artisti psihopati, prezenti acasa, dar absenti de prin lumile astea in care suntem. Din pacate si pentru unii si pentru altii, mie nu'mi ajuta in postura de sclavi intre muri (a se lua sensul adliteram). Spor la toti!

Cred ca-s tare plictisiti arhitectii astia - si au mi-am batut mintea cu o arhitecta (doar pt proiect casa din fericire)- dar pana la urma cel mai destept cedeaza..mai noi construiesc fara acte - amenda este cam la fel - dar e mai sigur si mai liniste ;)..
Am auzit si eu ca-s dusi - dar chiar atat de departe?
Cat despre tinda si doctori - ce se intampla prin spitale cu halatele-n vant...nici o tinda nu poate descrie..
Noi sa fim sanatosi..ca miere avem destula anul acesta..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde State » 31 Iul 2017, 19:40

Bezna e cel mai bun cont făcut vreodată pe Stuparitul.
E de anul trecut dar până acum a avut treabă.

Pe State îl doare-n patine de tinde și ghinde. Alea sunt pentru oameni seci la bostan, nu pentru oameni normali. Știe și Bezna Minții treaba asta dar scopul bagarii in seama este cu totul altul, o să vedeți.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 31 Iul 2017, 21:51

Hai nu mai tine oamenii in suspans, lumineaza'i! Spune'le ca vreau sa fac trafic pe aici, popularitate si profit. Ca doar sunt producatoare de vinuri, tre' sa ma bag in seama pe undeva, poate reinventez trocul. Sau poate nu. Ma bucur ca ti'ai dat seama ca ma doare la bascheti de Tinder, voiam sa schimb o vorba pe aici, sa imi deschid cortina. Scopul scuza mijloacele?

Care va lasati de apicultura din pricina de piata suprasaturata, va iau muncitori la mine pe plantatie. Am nevoie de oameni de vaza, intelectuali, care in timp ce fac treaba sa si filosofeze cu sens. Cine arata si bine = avantaj. Xoxo.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde State » 31 Iul 2017, 22:05

Sa înțeleg că am ghicit în legătură cu ciocanul?
State

Mesajde Bezna Zorilor » 31 Iul 2017, 22:14

Daca nu esti frumos hai sa nu mai facem vorbe aiurea. Te'am scos de la persoane disgratioase, dar nu te'am adaugat la prieteni. Nu ma marit pe forum, decat daca destinul e mai puternic decat alegerile asumate. Ai chef de vorbe in plus, ciao papi.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde State » 31 Iul 2017, 22:36

Pai ce, te-a cerut cineva de soție?
Tocmai ai intrat într-o scularie, secția Ciocane și Ciocanele. Astea de pe urma cred că nu prea te interesează,nu?
Totuși, bine ai venit! Simte-te ca.....într-o sculărie, evident.
State

Mesajde mircea » 31 Iul 2017, 22:40

Hai ...trebuie sa recunoasteti ca Bezna va scoate din amorteala . :D :D
Bezno, jura-te pe rosu ca esti fumeie si te cred . :lol:
Bine ai venit pe forum !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde State » 31 Iul 2017, 22:47

Eu cred că-i părintele Panadragi sau Fuego.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 31 Iul 2017, 22:50

Ma saluta un admin, ma inclin. Nu ma jur pe nimic, dar sunt femeie si sunt in poza. Ma vad maine cu tipul ala din Mizerabilii, il intrebati pe el dupa aceea...daca sunt femeie, barbat...sau cum se zice...shemale. :)
Bezna Zorilor

Mesajde State » 31 Iul 2017, 23:43

Atat de mult ne frământă, încât nu o sa dormim la noapte. :roll:
State

Mesajde Bezna Zorilor » 31 Iul 2017, 23:57

Mai, pe tine cred ca te framanta cel mai tare! Nu'i trebuie nimanui foarte multa inteligenta ca sa observe, chiar si citind pe diagonala, ca mesajele tale se razvratesc asupra conditiei umane.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2017, 00:03

Bezna Zorilor scrie: ... dar sunt femeie si sunt in poza ....

Hmm ..... "frantuzoaica" carevasazica ..... adica fardata ... machiata .... dar tot uratica ....

Multa bafta va doresc
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Aug 2017, 00:20

Am scris mai sus ca'mi asum ce scriu cu propria mecla. Evident, cum nu sunt stuparitza, numa' uratica, las ciocu mic si ma bag si eu prin categoriile unde am loc. :)) Dar daca n'ar avea forumul asta neshte reguli as rade foarte tare de individualitatea masculina. Dar nu asta'i scopul aici...cred... In realitate tot asa te comporti? Sau, de cand s'a inventat internetul e prilej mare de developare a unor trasaturi psihice umane ce in alte timpuri ar fi ramas in sanul unor cercuri mai restranse? (familie, ospiciu). Nu stiu...zic...
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE