LUPU' ALBINELOR scrie:
Nu editez sau sterg postarea ta, pentru ca sa ramana 'studiu de caz'.
LUPU' ALBINELOR scrie:
Nu editez sau sterg postarea ta, pentru ca sa ramana 'studiu de caz'.
cristi_vidican scrie:P.S. Referitor la a fi copilul lui Dumnezeu, Scriptura spune că unii cred că sunt, doar că la judecat vor afla că nu au fost niciodată. Să ne cercetăm fiecare!
jonny_it scrie:Intrebarile mele erau legate de planete, univers, extrateresti
jonny_it scrie:teinegru64 scrie:Ba ...tu doar la c*r poti sa stergi ce cineva.
Scuze ...nu am stiut ca esti modrator.
Esti bine?
teinegru64 scrie:Ba ...tu doar la c*r poti sa stergi ce cineva.
Scuze ...nu am stiut ca esti modrator.
cristi_vidican scrie:LUPU' ALBINELOR scrie:Nu editez sau sterg postarea ta, pentru ca sa ramana 'studiu de caz'.
Lupule, când am văzut că te-ai băgat aici, am crezut că vei fluiera în Biserică.
Am fost plăcut impresionat de abordare.![]()
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Intrebarile mele erau legate de planete, univers, extrateresti
Interesant întrebări le-ai pus![]()
cristi_vidican scrie:Biblia nu este un manual de astrologie, nici măcar de istorie - geografie.
Deși conține aspecte ce țin de astronomie, și multe date istorico - geografice.
Biblia este un manual pentru credință, o carte în care Dumnezeu se descopere pe Sine ca oamenii să-L cunoască și cum să fie mântuiți.
La acestea din urmă Biblia are răspunsuri neezitante.
teinegru64 scrie:Asta e...inca un moderator.De ce sa mai vorbesc de apicultura printe sute de moderatori?
jonny_it scrie:Pai in Geneza Dumnezeu face mai intai pamantul, apoi desparte lumina de intuneric, apoi face soarele si luna. Daca o luam cuvant cu cuvant nu are nici o logica .. dar are. Lumina/intuneric nu inseamna neaparat zi/noapte(daca ne gandim putin ca soarele a fost creat dupa) deci simbolizeaza altceva. Discutia este lunga ... inclusiv putem afla aproximativ unde a fost gradina din Eden, culmea este ca nu a fost in Israelul de astazi(cum ar crede unii)![]()
Deci sunt si niste indicatii georgrafice destul de interesante
cobi scrie:Ce credinta ai?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori