Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: STUPAR HALADIT ISI CAUTA AMANTA !!!

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mai 2018, 18:21

Bun, deci domnu' necordit imi dedica o carte. Cum sa'ti zica, frate, cineva..."gandeste'te ce vrei de la un om ca mine!" ? Da' vreau io ceva? Te'am invitat io undeva? Multa imaginatie are un senil in calduri, merge pana acolo incat femeia e vinovata de calduri ca el a intrat in pielea lu' George Clooney!
Astept scrierea aia si intre timp ma gandesc serios sa cer imaginile de pe camera de la administratie, sa aflu si io ce mare general e baiatu' asta schizofrenic care da un stup pentru o muie discreta.
Chestia cu pupatu' mainii o fac toti care isi cauta amante. Asta nu inseamna ca realitatea se pupa cu imaginatia lor.
Scarba mi'e, doamne, de perversi care spun "io sunt un om bun"!
Sunt curioasa daca nevasta'sa stie cu ce se ocupa el...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde pvc » 17 Mai 2018, 20:12

Pentru o mai buna înțelegere a situației ar trebui să știm dacă:
- stupul era orizontal sau vertical
- avea cat sau nu
- stupul era gol sau populat
- era populat cu ce rasa
pvc

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mai 2018, 20:28

Primii doi lemn, 1+1/ + 10 rame 1/1. Al treilea stup, cel care a pricinuit deranjul, s'a gandit sa mi'l aduca placat cu aur si plin cu albine de ciocolata.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 17 Mai 2018, 21:30

pvc scrie:Pentru o mai buna înțelegere a situației ar trebui să știm dacă:

..stuparita purta salvari,
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 17 Mai 2018, 22:37

Esti sigura ca nu-i Draqnea? El are înclinații spre....numere mici? Sau Oprea! ? Aha, gata stiu! Este Ile Năstase! Asta-i general, are înclinații spre...matci neamperecheate, da' are un betesug: mai are putin si-l ajunge pe Ilescu . La ani!
Scorpioane, scorpioane.....
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Mai 2018, 22:43

Ti'am zis ca sunt sagetator! Hai pa!
Bezna Zorilor

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE