Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde Ania » 23 Aug 2014, 22:38

Daca aveti ceva de comentat on topic, va invitam s-o faceti ! Cat despre holistica, puteti deschide un topic la ... Intretinerea Albinelor ! Asta v-o recomanda un pasionat de ... holistica !

Multumesc pentru sfat, o idee buna , dar care este supararea?
Atunci cand discuti cu cineva pleci de la o tema si mai intodeauna se intampla sa te mai abati cate putin.
Dar nu-i nici o problema , ne putem intoarce de unde am plecat.
Ania

Mesajde irina » 28 Aug 2014, 18:25

paul scrie:Bai , lasati trantorii-n pace in topicul asta ! Era vorba despre ... femei !
Stiti ce-mi place mie in topicul asta ??? Ca doamnele forumului au o parere excelenta despre ... femei !!! :o Probabil ca-i chestie de forum . Este de notorietate parerea femeilor despre ...femei ! Singurul sincer este ... Pictorul, dar deh, el este artist ! Si astia vad ingeri intr-un iad plin de draci ... :oops:
Asa ca doamnelor, mai usor cu pianul pe scari !

Hopa,hopa......Domnul Paul :P
Vad ca esti.......de serviciu si un pic in..........forta,as zice.Poate dai si-o mana de ajutor! Nu c-ar deveni cineva artist plimband pianul :lol: Poate nici ingeri n-o sa vada.Dar poate incerca sa accepte ca exista.E un inceput.
Sau poate gasesti raspunsuri la unele intrebari.Despre femei,evident.Ca sa fim.....in tema :P
irina

Mesajde paul » 28 Aug 2014, 22:59

irina scrie:Hopa,hopa......Domnul Paul :P
Vad ca esti.......de serviciu si un pic in..........forta,as zice.Poate dai si-o mana de ajutor! Nu c-ar deveni cineva artist plimband pianul :lol: Poate nici ingeri n-o sa vada.Dar poate incerca sa accepte ca exista.E un inceput.
Sau poate gasesti raspunsuri la unele intrebari.Despre femei,evident.Ca sa fim.....in tema :P

Saru' mana Irinuco !
Multumesc ca-mi dai ocazia sa ne mai conversam !
Pai, hai sa vedem, la ce intrebari vrei sa-ti raspund ? Despre femei, evident ...
Daca vrei o prima parere ... prea complicate ca mod de functionare ! Nu le stii niciodata voia sau nevoia chiar daca le intrebi,cica iarta, dar nu uita,mereu nemultumite,mofturoase, fitoase, au tendinta de a-si supraevalua activitatea si de a subevalua activitatea altora,mai mereu obosite si lipsite de ... viata si ar mai fi ! Pana sa se marite sunt ... miere ! Dupa ... sunt fiere !
In concluzie ... naspa ! 8-)
LE ... sa inteleg ca lucrezi schimbul 2 , data fiind ora la care-ai postat ? 8-)
LE2 ... nu inteleg faza cu ... forta !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde irina » 28 Aug 2014, 23:53

S-ar putea sa ma apuce schimbul.....3 scriind ca ma chinui c-o tableta.Nu eu am întrebări despre femei. :P Pentru mine e simplu.Indiferent ca-i femeie sau bărbat eu vad in primul rand omul.Restul contează mai puțin.Ce ziceai tu cu .....modul de funcționare ....scuze, da parca vorbești de niste jucării. ;)
Da nu vad decât cuvinte de ....lauda la adresa femeilor .Si chiar nu te cred.In concluzie.,....cred ca momentul nu-i tocmai potrivit ;)
irina

Mesajde joohny » 29 Aug 2014, 01:20

Va salut.Asa Irinuco,baga-l in ceata pe Paul.Cu femeiile tr. sa te comporti ca un cocos (mascul),insa totusi,jucaria(uneori jucariile) depinde viata viitorul cuplu.Deci jucaria sau jucariile dau viata viitorului cuplu iar masculinitatea ii readuce aminte femeii ca este femeie. :D .Oare cam asa tr. sa inteleg cele scrise mai sus?Sanatate.
joohny

Mesajde redoo » 29 Aug 2014, 01:41

Cum spunea artistu' femei,femei,sa va ;>de nebune' in principiu,femeia exceleaza la doua lucruri,restul e gargara.dar fara ele,ar fi trist.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde joohny » 29 Aug 2014, 01:58

redoo scrie:...femeia exceleaza la doua lucruri,restul e gargara.dar fara ele,ar fi trist.

Va salut.Probabil una este munca iar a 2-a tot ...munca. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde paul » 29 Aug 2014, 08:21

irina scrie:S-ar putea sa ma apuce schimbul.....3 scriind ca ma chinui c-o tableta.Nu eu am întrebări despre femei. :P Pentru mine e simplu.Indiferent ca-i femeie sau bărbat eu vad in primul rand omul.Restul contează mai puțin.Ce ziceai tu cu .....modul de funcționare ....scuze, da parca vorbești de niste jucării.
Da nu vad decât cuvinte de ....lauda la adresa femeilor .Si chiar nu te cred.In concluzie.,....cred ca momentul nu-i tocmai potrivit ;)

Irinuco, hai sa-ti spun ceva ... Din anii '70 cand au luat amploare miscarile feministe, femeile au dat-o de gard nasol de tot, uitandu-si menirea ...
Bunica a crescut 9 copii, a fost in refugiu, a trecut prin momente de foamete cumplita impreuna cu copiii ei, bunicul fiind plecat in razboi si mai apoi prin tara ca sa castige o paine pentru copii si ... nu se vaita, nu facea fite ci considera ca toate-s de la Dumnezeu ( si nu s-a inselat).
Mama a crescut 3 copii, a lucrat in 3 schimburi .... In schimb , a inceput sa manifeste oaresce pretentii si chiar mofturi.
Nevasta-mea creste 1 copil, lucreaza la birou si ... e mereu obosita, nervoasa, coplesita de gaura pe care o face-n cer, isi detesta sotul care "n-o intelege", chiar daca acesta incearca s-o ajute.
:oops: :oops: :oops:
LE ... mai urmeaza sa gaseasca oamenii de stiinta o solutie privind "maternitatea"barbatului si atunci ar fi ... egalitate deplina !
LE 2 ... daca se continua in ritmul asta femeile vor deveni doar jucarii pentru baieti !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 29 Aug 2014, 09:27

Cred ca privesti relatia contractual, sa nu zic...fundamentalist. Mai exista varianta de fi prieten cu d-na. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 29 Aug 2014, 09:41

Mircea_63 scrie:Cred ca privesti relatia contractual, sa nu zic...fundamentalist. Mai exista varianta de fi prieten cu d-na. ;)

Mircea, mie nu-mi place sa ma ascund dupa cuvinte !!!
Ce-am spus mai sus reprezinta ... regula ! Ca mai exista si exceptii de la regula ... nu contest !Aceste exceptii sunt ... rara avis ! :idea:
In ceea ce priveste "relatia de prietenie" ... d-na nu poate fi prietena cu cineva care "n-o intelege"!!! Bineinteles ca la intrebarea ..." ce-ar trebui sa inteleg", mi se raspunde cu ... tacere !!! :oops: De aia spuneam ca ... nu inteleg principiul de functionare. :oops:
Pot sa fiu considerat misogin, inapoiat ca mentalitate, sau mai stiu eu cum, dar asta-i realitatea, privind si in jurul meu ...
paul

Mesajde Mircea_63 » 29 Aug 2014, 13:07

Nici ele nu inteleg principiul nostru de functionare... masinaria este putin complicata, iar pe stilul traditionalist, adica tace si se supune, merge "bine" relatia.

De citit "Femeile sunt de pe Venus, barbatii de pe Marte". O pot trimite daca ai chef de citit. La teorie sunt bun. Practic avem cu totii aceleasi probleme, care nu dispar, dar poti trece mai usor peste ele. Mai ales daca vor "ambidoi" partenerii.
Te salut cu drag! :D
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 29 Aug 2014, 15:32

Paul, din anii '70... femeile si-au uitat menirea...

Chestia cu "menirea", era cam asa:
- când barbatii erau la oaste..., femeile...

Azi, când "oastea" a devenit... "cu băietii", cam care ar fi menirea femeilor ?!?
ignatov andrei

Mesajde paul » 30 Aug 2014, 18:51

ignatov andrei scrie:
Azi, când "oastea" a devenit... "cu băietii", cam care ar fi menirea femeilor ?!?

Aceeasi !!!
paul

Mesajde irina » 02 Sep 2014, 14:20

paul scrie:
[quote
Irinuco, hai sa-ti spun ceva ...

Paul,hai sa-ti spun si eu ceva.....Sunt prea patimase postarile tale ca sa le consider si adevarate. Probabil ca-i chestie de forum , cum ziceai.
De dragul discutiei......
Ca nu mai crestem ( noi, parintii) noua copii, da, asta-i realitatea.Tot realitate e ca s-au schimbat prea multe si nici nu mai e posibil sa facem ce facea bunica / bunicul. Si nu stiu daca e tocmai potrivit sa ne raportam la ei si sa stabilim reguli.Cine decide ca regula asta e si corecta? Si de ce trebuie sa fim incorsetati de atatea reguli ? Nu cred ca menirea femeii sta in numarul copiilor pe care-i aduce pe lume.Ar fi ca si cum n-ar conta decat cantitatea.
Tu (ma) intrebi (acuzator!) de ce nu cresc noua copii.Eu (te) intreb (indraznesc!) de ce nu-l crestem impreuna pe cel pe care-l avem. De ce bunica/mama/nevasta creste copilul? De ce nu....noi crestem copilul? Ca-i vorba de copilul nostru,nu de un copil.Din cate-mi amintesc,l-am facut impreuna.
Indiferent de ce solutie ar gasi oamenii de stiinta,daca ar gasi,nu cred in egalitatea deplina.Avantaj.....ghici!
Dar cred ca putem sa incercam impreuna sa facem....gaura-n cer.Depinde numai de noi.Ce zici?
Paul,am folosit multi :lol: :P dar a trebuit sa-i sterg.De ce? Erau prea....multi.Asa zice.....regula.Vezi, de-aia nu-mi plac regulile!Dar te rog, considera-i prezenti la tot....pasul.

Mircea,pret de cateva clipe, m-am bucurat ca nu-s chiar singura-n......tramvai!
irina

Mesajde Mircea_63 » 02 Sep 2014, 14:31

irina scrie:
Mircea,pret de cateva clipe, m-am bucurat ca nu-s chiar singura-n......tramvai!

Irinuco, nu esti singura... ;)
Mircea_63

Mesajde paul » 02 Sep 2014, 14:46

irina scrie:
Paul,hai sa-ti spun si eu ceva.....

Irinuco ... d.p.v. teoretic e OK cum spui tu. Practic, stii la fel de bine ca si mine, ca nu-i ... nici pe departe !!!
Ai atins mai multe planuri de discutie si momentan chiar nu am timp sa dezvolt. Revin ...
LE ... apropos de ... :lol: ,eu nu pot sa pun decat ... ;) ( zambind amar) ! Deh, tot de la femei mi se trage ... :idea:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE