paul scrie:[quote
Irinuco, hai sa-ti spun ceva ...
Paul,hai sa-ti spun si eu ceva.....Sunt prea patimase postarile tale ca sa le consider si adevarate. Probabil ca-i chestie de forum , cum ziceai.
De dragul discutiei......
Ca nu mai crestem ( noi, parintii) noua copii, da, asta-i realitatea.Tot realitate e ca s-au schimbat prea multe si nici nu mai e posibil sa facem ce facea bunica / bunicul. Si nu stiu daca e tocmai potrivit sa ne raportam la ei si sa stabilim reguli.Cine decide ca regula asta e si corecta? Si de ce trebuie sa fim incorsetati de atatea reguli ? Nu cred ca menirea femeii sta in numarul copiilor pe care-i aduce pe lume.Ar fi ca si cum n-ar conta decat cantitatea.
Tu (ma) intrebi (acuzator!) de ce nu cresc noua copii.Eu (te) intreb (indraznesc!) de ce nu-l crestem impreuna pe cel pe care-l avem. De ce bunica/mama/nevasta creste copilul? De ce nu....noi crestem copilul? Ca-i vorba de copilul nostru,nu de un copil.Din cate-mi amintesc,l-am facut impreuna.
Indiferent de ce solutie ar gasi oamenii de stiinta,daca ar gasi,nu cred in egalitatea deplina.Avantaj.....ghici!
Dar cred ca putem sa incercam impreuna sa facem....gaura-n cer.Depinde numai de noi.Ce zici?
Paul,am folosit multi

dar a trebuit sa-i sterg.De ce? Erau prea....multi.Asa zice.....regula.Vezi, de-aia nu-mi plac regulile!Dar te rog, considera-i prezenti la tot....pasul.
Mircea,pret de cateva clipe, m-am bucurat ca nu-s chiar singura-n......tramvai!