MIHAI BALS scrie:INSEAMNA ca ai participat PENTRU ALTCEVA!
Gîndirea asta, a ta ...
am voie s-o măresc? ... să-i pun ramă şi s-o fac tablou ? ? ?
MIHAI BALS scrie:INSEAMNA ca ai participat PENTRU ALTCEVA!
cornelioandanciu scrie: Blaga a plecat din cloaca aia cat de repede a putut, si inca cu fruntea sus!
Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!
s-au pompat bani cu nemiluita intr-un orasel(frumos de altfel) DAR in detrimentul altor sute de orasele!
primarul Pitestiului(da...opus politic,ati ghicit) spunea ca daca s-ar fi pompat in Pitesti atatia bani cat s-au pompat in Sibiu,ar fi legat Pitestiul de Bucuresti si cu autostrada suspendata si cu una prin pamant.
Buget Sibiu 2013 384.503.670 lei. http://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2014/raport_primar2013.pdf
Buget Pitesti 2013 405.190.000 lei http://www.primariapitesti.ro/portal/ar ... 202013.pdf
Sibiu 236.093.785 lei. din impozitele sibienilor.
Pitesti 171.694.000 lei din impozitele pitestenilor.
Informatiile sunt la liber si oficiale.
Nea Mircea,crezi ca toti suntem botanisti?
ce-mi arati matale acolo sunt incasarile la BUGETUL LOCAL,nu ce bani a dat guvernul lui X oras.
Cauta tu pe net si arata-mi atunci sumele corecte.
patrascu scrie:Hai ma nea Cornele ca din ce te-am citit pana acum esti om serios.....
Mircea_63 scrie:
A naibii, nici macar nu era asa saraca, dar hapsână si convinsa ca e foarte smechera.![]()
C-asa-i romanul... istet si se descurca.
livas scrie:Mircea_63 scrie:A naibii, nici macar nu era asa saraca, dar hapsână si convinsa ca e foarte smechera.![]()
C-asa-i romanul... istet si se descurca.
Pai ce, nu am avut cu totii de unde invata, nu am avut noi 10 ani un presedinte jucator, un jmecheras care i-a ciuruit pe toti, un clovn care cu un ochi plangea pe Stolo si cu celalalt hahaia la toti, acuma, na poftim baba, dupa asa conducaretz, asa oameni , si suntem multi de astia frate !!!!!!![]()
...........................
ai tot dreptul sa nu fii deacord cu mine si eu lupt pt. asta!!!!!!!!!
cornelioandanciu scrie:Pe ai mei din partea mamei mele pe vremuri ii chema Laszlo.O fi vre-un bai?
paul scrie:Mircea, vorba unui coleg de-al nostru adresata altui coleg ... "din ce te-am citit pareai om serios"!![]()
..........................................
Treaba cu frate-su, lovitura de imagine !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori