Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde liviu1965 » 05 Iul 2012, 22:26

Mi-am pus intrebarea: de ce partidul militarilor .... l-a tradat pe presedinte.
Se pare ca ...este " calul troian"
Urmariti stirile de maine.....

E foarte interesant.....
Pacat ca platim cu totii acest circ.
liviu1965

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 22:31

Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde adycnst » 05 Iul 2012, 22:35

pai ce sa spun, decat cu cretinii astia care habar nu au sa minta, mai bine cu cretinii lui Base, parca sunt mai inteligenti, parca stiu sa fure fara sa ne insulte facandu-ne prosti in fata!...apropos de dosarul lui base...si il ascoate din ecuatie pe base daca lui Y ii place sa fie capitan de vas(o pasiune) dar...pentru a profesa regimul de ieri, azi sau maine vine si iti spune trebuie sa faci asta, sa fii asta - ce faci, renuinti la pasiunea ta!?.. sau incerci sa iti faci pasiunea si sa te fofilezi cum poti cu celelalte obligatii!?... :)
adycnst

Mesajde paul » 05 Iul 2012, 22:38

Una peste alta ... ceea ce fac uslasii acum suna a puci . Ii cauta nod in papura ca sa-l demita . Nu au o incalcare flagranta a Constitutiei pe care sa i-o puna in carca . Nu sunt absolut deloc de acord cu asa ceva . Cum nu am fost nici cu Base cand a jonglat cu prevederi constitutionale pentru a-si impune autarhia ... Se platesc polite !Vendeta ...
Prin aceste actiuni uslasii nu demonstreaza cu nimic ca sunt mai ... altfel decat pedeleii.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 05 Iul 2012, 22:44

Ma , io's prost si nu ma duce mintea.Da de aici de jos vaz una si buna.
De 22 de ani astia 300 ne fura.Cu ruptu.Ca... si sa-i platesti si nu "munceau "asa.
In ultima perioada, vine unu si zice ca o fost comunist ("ba nastase cu ce o gresit romanii sa aleaga intre doi fosti comunisti?" nastase vs basescu primul mandat) asta, fostul comunist, infiereaza cum poate si contra naturii ,in parlament, perioada comunista.Sar toti pe el de parca s-a legat de masa,uitand de '89.Asta,scoate la vedere din strafundul intunericului prin sintagma "moguli" pe papusarii media si a afacerilor mari.Pe adevaratii sugaci ai tarii.Nu ca nu ar fi tara plina de limbrici in toate partidele si zonele.Da...aia ce trag sforile se stiu acum cu numele.Si inceputul curateniei se face cu capu'l
Justitia vara pe drepte, repet PE DREPTE, la zdup pe cativa din ai puterii si ai opozitiei.In sfarsit zic eu, incepe sa fie dreptate pe adevaratelea.

Astazi, aia 300 sforiti de papusari, ne arunca cu 20 de ani inapoi.
Prieteni.Colegi. Nu basescu are nevoie de voi.Nu presedintele tarii tale are nevoie de tine.Ca votul nostru va alege altceva cand va venii timpul.Ci...tara geme sub astia ce vin.Astia ne violeaza la lumina zilei.Romania o ia iarasi in freza.Nu am trait, dar un batarn zice: parca ar fi anii '47 iarasi.Un batran ce stie cu ce se mananca partizanii,sau /si Partidul Liberal
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 22:46

In aceasta seara B1 TV a prezentat un film cu ascensiunea lui Hitler si declaratiile lui Felix motanul , consecinta : EMISIA B1 TV A A FOST INTRERUPTA PE DOLCE , UPC , RETELE LOCALE IAR ACUM INCEPE SI BLOCAREA SITELUI B1 .

MAI OAMENI A INCEPUT SI CENZURA PRESEI !!!! PANA UNDE MERG ACESTI NEMERNICI ???????/ DOAMNE AJUTA !

MAINE , POIMAINE VA BAGA LA COLECTIV
Dragos2006

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 22:52

In 1990 ilici iliescu a dat ordin sa se intrerupa emisia tvr , este incredibil ca in 2012 sa se ordoneze intreruperea emisiei unui post tv.

FRATILOR IN 3 ZILE NE-AM INTORS IN COMUNISM , ASTEPTAM FOAMENTEA !!!!

CE COSMAR !!!! MAINE LA ORA ASTA ANTONESCU VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI
Dragos2006

Mesajde paul » 05 Iul 2012, 22:56

Ioan Guist scrie:Justitia vara pe drepte, repet PE DREPTE, la zdup pe cativa din ai puterii si ai opozitiei.In sfarsit zic eu, incepe sa fie dreptate pe adevaratelea.

Care-s aia de la PDL, UNPR ,UDMR varati la zdup ? Care-s aia ,inafara de 4 case ,USL-isti varati la zdup ? Inafara de "plevusca" ... nimic interesant .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 05 Iul 2012, 22:59

Despre ce intrerupere vorbesti, Dragos?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde pst_claudiu » 05 Iul 2012, 23:01

Dragos, pupincuristii din democratie o sa-si gaseasca loc si in comunism.De unde atata grija?
pst_claudiu

Mesajde Ioan Guist » 05 Iul 2012, 23:02

paul scrie:
Ioan Guist scrie:Justitia vara pe drepte, repet PE DREPTE, la zdup pe cativa din ai puterii si ai opozitiei.In sfarsit zic eu, incepe sa fie dreptate pe adevaratelea.

Care-s aia de la PDL, UNPR ,UDMR varati la zdup ? Care-s aia ,inafara de 4 case ,USL-isti varati la zdup ? Inafara de "plevusca" ... nimic interesant .

Ma , nu stiu, parca l-o luat pe asta de la Cluj.Se judeca.Va intra.Ala de la Craiova.O mai Fost un (o )ministru.Stiu ca nu au facut front comun sau zid in jurul lor.
In sfarsit, ideea e ca ne-o luam in freza rau.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 23:04

baietiii lui ponta a vazut reactia puternica pe net si au dat drumul la emisia b1 tv , a fost un avertisment .

va dati seama ca in cateva zile ratingul de tara a Romaniei va fi retrogradat si leului se va prabusi ???? deja raportul de justitie se amana iar auditul de la UE incepe si sigur se va lasa cu taierea fondurilor europene !

Voi chiar nu intelegeti ca suntem pe un Titanic lovit de icebergul uselist iar noi cantam cand vaporul se scufunda ???
Dragos2006

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 23:06

pst_claudiu scrie:Dragos, pupincuristii din democratie o sa-si gaseasca loc si in comunism.De unde atata grija?

un betiv in intreba pe alt betiv : ori esti "asa" ori esti tot "asa" ... eu am doi copii care vreau sa locuiasca intr-o tara libera ! vremea mea a trecut dar ce vina au copiii mei ca traiesc aici ?
Ultima oară modificat de Dragos2006 pe 05 Iul 2012, 23:06, modificat 1 dată în total.
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 05 Iul 2012, 23:06

Dragos, stai putin ca nu pricep, B1 tv a fost oprit de cineva? Intreb pen`ca nu stiu, nu ca as fi Gica-contra!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 23:08

tu degeaba ridici un semnal la satelit daca nu este preluat de distribuitorii de semnal . Acum intelegi ? urmareste B1 tv si vei intelege !
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 05 Iul 2012, 23:09

Am fost la miting şi am rămas dezamăgit.
M-am îmbrăcat ca un ginerică dar mireasa nu era acolo :lol:
Nu mă aşteptam totuşi să găsesc acolo atîţia membrii PDL printre care şi pe Blaga sau Flutur.
S-au adunat ceva oameni dar ochiul meu a sesizat şi multă organizare, oameni care au venit sau aparţineau unor grupuri, tricori imprimate la fel, pancarte multe realizate de aceiaşi mînă, dar am văzut şi oameni care nu au fost convocaţi sau aduşi.
Mesajele celor care au vorbit la microfon au fost optimiste, mobilizatoare şi pline de patriotism dar urmărind oarecum un şablon, standardizate - nu mi-au plăcut.
Pentru mine a fost un miting ratat, făcut parcă în grabă şi pentru că era programat, la distanţă enormă de cel care a fost în urmă cu mai bine de douăzeci de ani, şi ca atmosferă şi ca oameni.

La plecare am trecut pe lîngă Universitate şi am văzut un alt miting pe peluză la Naţional unde se striga "ieşi afară/javră ordinară" şi "Băsescule nu uita/ te aşteaptă Rahova"
Trist !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE