akmm scrie:Cand mai faceti analogii cu oul macar sa fie corecte.Incercati sa invartiti ca pe un titirez un ou crud pe masa.Apoi incercati unul fiert.Vedeti diferenta.Problema de gradinita, pentru situatia cand de Paste se incurca ouale pe masa din greseala.
Eu cred ca intr-o gaura neagra, spatiul de 99,999 din atom se comprima pana cand acest lucru nu mai este posibil dupa care este expulzat pe axa.Atomul se prabuseste in el insusi.Da' noi inca nu stim ce e gravitatia.Cel putin asa am vazut la Discovery.
Analogia este exacta pt ca si miezul fieros al planetei este vascos, nu este solid...in sistemul gravitational al pamantului continutul oului tinde sa ramana pe loc desi noi invartim coaja, sau e ca si cum ai invarti o sticla de bere sau un pahar cu apa...lichidul tinde sa ramana pe loc desi coaja, sticla se invarte...nu stim insa cum se comporta acest ou, in conditiile imponderabilitatii si a incarcaturii energetice spatiale si a fortelor la care este supus pamantul in spatiu.
Ideea e sa pricepem cum anume apar acesti curenti energetici in pamant si cum anume este generat campul magnetic...teoretic pt ca acest camp magnetic sa se manifeste prin linii de camp cu directia dinspre nordul magnetic spre sudul magnetic, ar trebui sa existe niste curenti electrici care au un sens de rotatie in jurul axei magnetice a pamantului...acesti curenti electrici isi schimba sensul la cateva sute de mii de ani din moment ce s-a descoperit ca polii se inverseaza intre ei.
Intrebare...cum se produc acesti curenti de natura electrica in pamant??
De existenta lor nu ne putem indoi...sunt fulgerele care se produc in atmosfera o dovada, sunt experimentele lui Bedini care o confirma si sunt descoperirile lui Tesla care sunt aplicate in zilele noastre in tot felul de domenii.
Tesla sustinea de asemeni ca energia poate fi extrasa si din pamant...
Ca atomul se comprima, cred ca este asa dupa ce am vazut si prezentarile lui Nassim, dar nu stiu daca exista o limita pana la care se poate comprima din moment ce infinitul apare foarte des in calcularea celei mai mici particule ..distanta Planck...cu siguranta ca daca punctul Planck se poate duce la infinit de mic, si atomul se poate comprima la infinit.
Legat de Gravitatie..a rezolvat-o Einstein cu teoria relativitatii si cu forma spatiului care se curbeaza in locul unde materia este mai densa in univers.