Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Cristian IONITA » 05 Mar 2013, 11:47

sunt multe care nu le vezi tu akmm .... sunt subtilitati pe care numai cei indoctrinati sau pusi pe indoctrinare (de fapt termenul corect e indobitocire) au aceasta capacitate.

USL-ul are o mare problema .... e de mai bine de 1 an la guvernare .... iar imaginea (atat a lor dar mai ales a Romaniei) are de suferit .... deh e mult mai mai usor sa dai din clanta decat sa faci si ceva concret, iar acum dau dovada ca nu au nici o jena ca sa nu mai spun de bun simt pentru a proteja ministri acuzati de infractiuni.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 17 Mar 2013, 16:06

Sal'tare!

Baiiii, indoctrinatuleeee!.... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde kamy » 24 Mar 2013, 14:02

fratilor parerea me,,,democratia n-a murit ci doarme,, boii care ar trebui s-o intretina treaza se pare c-au murit inecati cu mamaliga!
kamy

Mesajde namzeb » 24 Mar 2013, 17:19

Inchiriez la pretul pietei bocitoare daca muri democratia. :lol: :lol: Undei moarta sa meregem la pomana :roll:
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde beeman » 25 Mar 2013, 16:27

Nu a murit, hiberneaza, asteapta sa treaca timpul, vremea, sa revina intr-un timp mai bun si mai curat, dar cred ca va astepta mult si bine ;)
Vand ieftin Samsung S3 fara incarcator, detalii PM
beeman

Mesajde Bambucha » 29 Mar 2013, 11:41

Principala preocupare in Romania si in special a celor de la guvernare 8-)

http://www.bucharestherald.ro/dailyeven ... ainwashing

Asta dupa ce s-au mai creat cateva 'jde mii de posturi in administratie, deoarece se resimte o acuta lipsa de personal in plimbarea hartiilor. Astfel se explica si marirea taxelor si impozitelor a acelor bogatasi care-si permit sa munceasca in sectorul privat, "mama lor de nenorociti".
Se pare ca frigiderul preafericitului prim-ministru se umple pe de o parte de catre cei carora li s-au introdus nenumarate taxe noi, si pe de alta parte se goleste de sectorul reintregitilor social.
Ma bucur sa constat ca democratia n-a murit, iar bilantul din frigider este unul pozitiv (adica se consuma mai mult decat se umple)! Traiasca nationala de tras cu prastia si in special campionatul de frecare a manganului din Romania! In curand vom fi mari exportatori de energie electrica. E bine!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde davcosti » 30 Mar 2013, 10:19

Cea mai mare greșeală a românilor este că uită repede-De ce a fost schimbat P.S.D.-ul cu P.D.L.-ul în 2004? Pe asta mizează cinstiții de după 1989!
Datorită salturilor precum cangurii din Australia-Turismului electoral:"Ori pe cine votezi îi votezi tot pe Ei!" sau cum era odinioară "Bagi În urnă și de
acolo iese cine trebuie!"
"Dezbină și Stăpânește"sistemul acesta ****** creat de Ion Iliescu, că după 23 de ani de zile pe oricine votezi sunt tot EI.
Totul pentru EI,pentru noi Nimic, dar poate într-o zi că și atunci au fost și nemulțumiți,dar le-a confiscat Iliescu cererile,au pus labele pe orice și au
făcut legile doar pentru EI. Au transformat visurile și speranțele unor oameni cinstiți la o viață mai bună,la ură și disperare și tot într-o zi vor se vor
întreba oamenii dacă asta este Democrația? Îmi este greață,cât de proști și cât de mulți ne cred că pot face ce vor cu Prostimea. Și atunci vă spun eu,
că nu mai găsești pe nimeni să tragi de urechi-Ei sunt plecați demult în paradisuri fiscale,aranjați pe banii țării a pensionarilor de care se folosesc la mitinguri,totu-i calculat,nimic nu-i la întâmplare. Atunci poate v-a vota lumea pentru Țara asta,dacă se mai poate salva ceva. Să spună cineva că sunt extremist:(tovarășii care vând iluzii)
*Ce,ești extremist dacă-ți iubești țara? *Ești extremist fiindcă vrei să dispară Hoții? *Ești extremist fiindcă vrei să fie dreaptă Justiția?
*Ești extremist că dorești să trăiești mai bine? *Ești extremist că vrei să fie dreptate în țara ta? Nu,minciună și aranjamente jegoase și
ticăloase din partea LOR.GATA-AJUNGE.Vrem să trăim și NOI, Nu sunteți singuri în Țara asta,mai suntem și noi Plebea și nu mai vrem să
ne reprezentați dacă nu vă schimbați,vă schimbăm noi cu alții dintre noi,mai SIMPLI cu studii mai puține,dar mai CINSTIȚI!!!

Aceasta este Democrația Lor în România---Pentru Noi Democrația a murit!
davcosti

Mesajde ioanpuiu » 15 Mai 2013, 11:14

Prim-ministru

Citat:
"IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians. ….

"IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!
Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.
Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o."
Prime Minister Kevin Rudd - Australia
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 15 Mai 2013, 11:31

Desi are o logica si argumentatie pe care eu o percep ca minunata, practic.. de bun simt, parca vad ca va fi etichetata ca fiind extremista si sovina de catre o "anumita parte a presei" mondiale sau de catre unii politicieni. ;)

LE Bine ati revenit d-nu Puiu! :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde davcosti » 15 Mai 2013, 11:36

EU nu sunt emigrant în țara mea și cei nemulțumiți să plece din România? Cine să rămână,doar Hoții și delapidatorii-Politicienii? Crezi că se vor înțelege între ei, după ce scapă de Pleavă? Vom rămâne aici și-i vom sili să-și revizuiască atitudinea cu toate că au luat-o razna și levitează prin parlament. Au crezut și alții că sunt veșnici și au căzut de acolo și le vine și lor rândul! -Mai rău la unii că se aleg și cu-n supliment pe pușcărie, că justiția îi ajunge pe unii ghinioniști chiar dacă sunt politicieni sau se cred invincibili...! Mai aude cineva de ei pe urmă? Devin "NO NAME",Nimeni!
davcosti

Mesajde Mircea_63 » 15 Mai 2013, 11:43

davcosti scrie:EU nu sunt emigrant în țara mea și cei nemulțumiți să plece din România? Cine să rămână,doar Hoții și delapidatorii-Politicienii? Crezi că se vor înțelege între ei, după ce scapă de Pleavă? Vom rămâne aici și-i vom sili să-și revizuiască atitudinea cu toate că au luat-o razna și levitează prin parlament. Au crezut și alții că sunt veșnici și au căzut de acolo și le vine și lor rândul! -Mai rău la unii că se aleg și cu-n supliment pe pușcărie, că justiția îi ajunge pe unii ghinioniști chiar dacă sunt politicieni sau se cred invincibili...! Mai aude cineva de ei pe urmă? Devin "NO NAME",Nimeni!

Ai tradus cu google translate? Ca nu prea se intelege!
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 10 Aug 2013, 17:12

Pentru omul asta,cetatean onest si patriot roman democratia a murit..
http://www.business24.ro/international/ ... or-1533497
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde paul » 10 Aug 2013, 17:32

proapis13 scrie:Pentru omul asta,cetatean onest si patriot roman democratia a murit..
http://www.business24.ro/international/ ... or-1533497
salve :D

Pai, si normal sa-i moara !!! :?
El n-o aflat ca-ntre timp ora exacta se da de la ... Berlin ??? :o Dracu' nu putea si el sa zica ceva despre Tezaurul Romanesc de la Moscova ??? :o Si avea si servici si traia si-ntr-o tara democrata ... 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 31 Aug 2013, 21:41

"Unii cred că vreau să-mi confirm candidatura. Nu, pentru că nimeni nu a infirmat-o. Eu nu-mi depun nicio candidatură. Nu vreau să fiu candidat, vreau să fiu preşedintele României şi voi fi", a declarat Antonescu, la Constanţa.
Sursa:toate ziarele.

Va dati seama ca 50% din treaba e rezolvata? EL VREA! :roll:
Mircea_63

Mesajde Jean Valjean » 01 Sep 2013, 22:29

Ăsta a luat-o razna doar la gandul ca ar putea ajunge presedinte.
Oare cum s-o manifesta daca o ajunge si in fapt?
Ma întreb consilierii aia de l-au sfatuit să umble așa țanțoș, cu pieptul în față și bărbia ridicată (ca si bunica-mea s-ar fi prapadit de ras daca l-ar fi vazut) or fi fost serioși sau și-au fi batut joc de el?
Nu m-ar mira nici dacă ar face asta din proprie inițiativă, semnele de atrofiere a simțului ridicolului sunt cat se poate de evidente.

P.S. Ma fulgeră un gand: cine naiba mai e si Crin Antonescu ăsta? Ce a făcut ăsta in ultimii 20 de ani? Oare de ce o fi fost ales președintele PNL? Ce calități are?

Și intrebarile ar putea curge.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde nae » 01 Sep 2013, 22:52

Nea Jane , te sustin .
Intr-o tara in care Basescu a iesit de 2 ori Presedinte ( :shock: ) crezi ca un brusture uscat (un crin ) n-are sanse ?
Foarte mari .
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE