Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 30 Noi 2014, 14:04

Ioan Guist scrie:https://www.facebook.com/RadioCrazy/photos/a.129006343817303.34461.129002960484308/815598701824727/?type=1
Nu stam rau !! :lol:

Prietene , la d-ta am alte pretentii . :(
Hai sa incercam un Presedinte-premier = nu altul decat Base ! + 4 parlamentari ( 3 regiuni + minoritatea ) !?
Parlamentarii nostrii sunt milionari din salariul de buget ?, Ro e saraca pt ca are ASISTATI ?= stiu sunt Antenist :oops:
Bine , 400 parlamentari Ro nu pot fura cat cancelarul Kohl da e alta tema ; Germania NU are asistati si nici V + ei nu ''lucreaza'' cu RUSII ca sunt de DREAPTA , recunosc . :lol:
Da, exista doua ROMANII = UNA muncitoare/asistata/oropsita si UNA a gastilor colorate conjunctural , restul .. sunt SPERANTE . :(
nae

Mesajde paul » 30 Noi 2014, 14:53

Bambucha scrie:

Da, da, de bun simt :lol: Se vede cine a facut scrisoarea... Pai voi chiar credeti ca un om sub 50 de ani mai poate fi asa de usor manipulat? :oops: "Kopfschütteln"

Caline, chiar daca nu-i pe placul unora(scrisoarea), incearca sa te delimitezi de partis prisuri si sa judeci "la rece" cele spuse in scrisoare !!! Nu vad nici o manipulare. Vad o analiza mai mult decat obiectiva a situatiei. Se vorbeste in ea despre evenimente TRAITE de noi toti. Luandu-le in derizoriu sau interpretandu-le, nu inseamna ca acele acele lucruri nu s-au petrecut ... intocmai ! :oops:
Cat despre ziaristi ... s-avem pardon ! Trustul Media Pro din care fac parte Hotnews si Mediafax din care va place voua sa cititi si-a depus actele pentru insolventa, patronul fiind acuzat de nu stiu ce evaziune de vreo 26 milioane de euro, basca sute de angajati sau fosti angajati audiati in aceasta speta . Asta cum e? Aaah, e la fel ... ziaristul nostru evazionist e mai bun decat ziaristul vostru santajist ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 30 Noi 2014, 15:23

paul scrie:Cat despre ziaristi ... s-avem pardon ! Trustul Media Pro din care fac parte Hotnews si Mediafax din care va place voua sa cititi si-a depus actele pentru insolventa,

Cu ce e diferit ceea ce spui tu aici, de cererea unora de a discuta doar cu cei care au minim 100 de stupi si nu cumpara nimic SH. :? Ce are insolventa trustului cu ziaristii.

Am mancat o ciorba foarte buna, iar chelnarita a fost super draguta din toate punctele de vedere. Birtul era in insolventa... ;)

Dacă ești tânăr, intelectual, patriot adevărat, votezi cu Johannis! Dacă votezi cumva cu Ponta ești sigur un analfabet, pensionar, sărăntoc, cu siguranță prost sau cel puțin un aurolac, care, bineinteles, a primit pomeni electorale pentru că nimeni nu poate vota cu Ponta din principiu! - See more at: http://www.dcnews.ro/fiica-lui-mircea-d ... k6GEB.dpuf
.............................................................................................................................................
Evident nu toți, nu-mi place să generalizez.

Foarte evident. :lol: Cand te gandesti ca asta e fata de intelectual. Nu alegerea in sine, dar modul in care gandeste si argumenteaza. Sunt magar daca intreb de ce ar fi actorii in mod automat considerati intelectuali? Pentru ca nu presteaza muncitoreste, manual? Dar portarul nu e intelectual?

Care e marele skepsis in articol in afara de faptul ca autoarea e fiica lui tac`su? Si Mitzura Arghezi era fata lui tata. :(
Nu pot compara Arghezi cu...Diaconu.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 30 Noi 2014, 15:47

Mircea_63 scrie:
Dacă ești tânăr, intelectual, patriot adevărat, votezi cu Johannis! Dacă votezi cumva cu Ponta ești sigur un analfabet, pensionar, sărăntoc, cu siguranță prost sau cel puțin un aurolac, care, bineinteles, a primit pomeni electorale pentru că nimeni nu poate vota cu Ponta din principiu! - See more at: http://www.dcnews.ro/fiica-lui-mircea-d ... k6GEB.dpuf
.............................................................................................................................................
Evident nu toți, nu-mi place să generalizez.

Foarte evident. :lol: Cand te gandesti ca asta e fata de intelectual. Nu alegerea in sine, dar modul in care gandeste si argumenteaza. Sunt magar daca intreb de ce ar fi actorii in mod automat considerati intelectuali? Pentru ca nu presteaza muncitoreste, manual? Dar portarul nu e intelectual?

Care e marele skepsis in articol in afara de faptul ca autoarea e fiica lui tac`su? Si Mitzura Arghezi era fata lui tata. :(
Nu pot compara Arghezi cu...Diaconu.

Mircea, fata n-a spus nimic de tac-su ! A spus de cum sunt considerati cei care voteaza sau au votat altfel decat ... johannis ! Nu-i adevarat ??? :shock: :shock: Eu insumi am fost catalogat aici, pe acest forum, securist, beneficiar de nu stiu ce avantaje (probabil pomeni),bugetar care astepta pomana lui ponta si totul a culminat cu ... "sugator de falusuri( altul era termenul) pesediste"pe MP ! :oops: Doar pentru faptul ca am votat altceva decat ... johann ,cu toate ca am explicat colegilor ca nu am si nici n-am avut nici o treaba cu Secu, ca n-am votat NICIODATA pesedeul, ca inafara de-un apartament cu 2 camere n-am nimic in proprietate ( nici macar masina ca-i a lui soacra-mea), ca nu sunt bugetar ... Asta-i realitatea ! N-a mintit cu nimic fata lui tata !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 30 Noi 2014, 16:12

paul scrie:Mircea, fata n-a spus nimic de tac-su ! A spus de cum sunt considerati cei care voteaza sau au votat altfel decat ... johannis ! Nu-i adevarat ??? :shock: :shock: Eu insumi am fost catalogat aici, pe acest forum

Ia citeste titlul articolului! ;) Fata lui Mircea Diaconu....

In ce te priveste... daca generalizezi, cazi in pacat. Ai fost catalogat ici colo de cate unul, la fel cum tu i-ai catalogat pe altii ca Basisti. "de cum sunt considerati cei care..." Helaau, considerati de catre cine, de Sfantul Duh?

Daca vine unul si-ti spune ceva, nu inseamna ca la fel spun toti si nici nu inseamna ca si esti cum spun aceia. Partea de care se vaicareste biata fata, este pur si simplu o concluzie a statisticienilor in ceea ce priveste ponderea.
Statistic, la concluzia asta au ajuns. Pana acum n-am vazut afirmatii cum ca TOTI care au votat Ponta sunt intr-un fel si cei care au votat Johann sunt in alt fel, decat in rare cazuri, regretabile si absolut particulare.

Statistica-i una si meandrele concretului, alta. :D Daca tu mananci doi pui si eu niciunul, statistic suntem satui amandoi. ;)
Mircea_63

Mesajde Bambucha » 30 Noi 2014, 16:30

paul scrie:...incearca sa te delimitezi de partis prisuri si sa judeci "la rece" cele spuse in scrisoare !!! Nu vad nici o manipulare. Vad o analiza mai mult decat obiectiva a situatiei.

Am tot incercat in decursul timpului sa nu vars prea multe oale pe temele triunghiului de aur politica-religie-sex, iata ca ma impinse necuratul sa o sparg pe prima :lol: desi eu m-am lepadat de nenumarate ori de cel rau!
Sa stii ca incerc de mult timp sa judec "la rece" si incerc sa iau informatia asa cum e ea, neumbrita sau alterata de vreo opinie subiectiva ca sa nu zic activism sau partizanat politic cu diverse scopuri de a-mi aburi judecata.
Ori scrisoarea de mai sus exact asta reprezinta, nici macar nu ai garantia sa fi fost scrisa de duduia respectiva, iar pe fondul ei... cu tot respectul, desi am citit-o m-a pufnit rasul, si nu, n-am luat-o in derizoriu, nici macar nu am incercat sa o interpretez. Daca chiar doresti pot sa incep sa o analizez paragraf cu paragraf :?

O stire nemurdarita este de ex: Ana citeste o carte de istorie. Stirea poate fi redata insa si sub o alta forma: Ana, traficanta de organe, citeste fascinata si cu nesat o carte istorica despre fascisti. Si aici intreb eu: despre ce vorbim cand aducem in discutie tot felul de subiectivisme cu autori interpretabili? Ah da... despre bun simt :lol:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde proapis13 » 30 Noi 2014, 17:18

Andreea Paul (Vass);

,,Singura reforma in PSD o face DNA. Guvernul Ponta a cazut. Ghita cere insolventa PSD. Guvernul Ponta a cazut in clipa in care Ghita l-a atacat pe copilul lui Iliescu. Atacul lui Ghita, doar in enunt, a fost impotriva celor '84 de ani comunisti' sau 'ca n-are copii', dupa modelul nefiresc patentat de Firea. Copilul lui Iliescu este insusi PSD. Creditorul Ghita si administratorul Dragnea au declansat procedura insolventei PSD ca sa nu mai fie Ponta nevoit sa-si plateasca datoriile din campanie fata de romani. Cu exceptia DNA, nimeni nu se mai preocupa de reforma PSD. Geoana se cere reorganizator judiciar. Vanghelie vrea sa fie lichidatorul. Toti sunt nervosi, extrem de agresivi si se sfasaie aplicand tactica: 'pan'aici va iubesc, d'aci'ncolo va pocnesc'. Guvernarea PSD s-a incheiat acum de facto. Falimentul guvernarii este cert. Conduita PSD e scandaloasa. Nu au inteles nimic din votul romanilor care nu mai vor scandal, atacuri furibunde, hahaieli sau aroganta, ci fapte bune.''
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 30 Noi 2014, 17:33

M-ati convins s-o citesc =BUNA ,scrisoarea .
Buna pe un sait de MATRIMONIALE ,ea ne vorbeste despre barbatul dorit ; va amintiti ca in '96 nu votau cu ''tapul'' ca avea BARBA ?, profunda rau :lol:
Aceasta scrisoare conceputa de ''o nimeni'' e OK , ''fiica'' a avut acces si dupa ''cortina'' unde se imparte cascavalul = rusinica .
Eu nu vreau presedinte care sa ''gandeasca'' /jucator/ Mr ... vreau sa STIE ca e angajatul meu /ca nu VINE din ZEI /ca ma pot supara si-l dau afara = nu angajez STAPAN
Da , io cine sunt :roll: = un numar :(
nae

Mesajde Mircea_63 » 30 Noi 2014, 18:01

nae scrie:nu angajez STAPAN
Da , io cine sunt :roll: = un numar :(

Dedicatie pentru Nae:
Mircea_63

Mesajde peterneamt » 30 Noi 2014, 20:25

Eminescu să ne judece......
;)
peterneamt

Mesajde peterneamt » 30 Noi 2014, 21:08

;)
peterneamt

Mesajde ignatov andrei » 01 Dec 2014, 13:26

ignatov andrei

Mesajde andrei_calinescu » 01 Dec 2014, 14:50

peterneamt scrie: ;)

Da, se stie asta, pentru cei care au un neuron in plus ca sa nu creada cu ochii si mintea inchise ce se minte in scoli.
Auzi, sa spui ca a murit in balamuc, ucis de un alt tampit care i-a dat cu caramida in cap.
Eminescu devenise "interzis" la vremea lui, fiind considerat, intr-un mod standard "ultra-nationalist".
Aparitia poeziei "Doina" a umplut paharul "stapanirii", dupa aia a urmat mascarada balamucului.
Tratamentul e insa standard.
Asa s-a intamplat si cu Mozart, omorat tot de aceiasi, dar s-a spus ca fusese otravit de un compozitor "concurent" - Salieri.
Sau titanicul regizor Stanley Kubrik, de altfel jumate de origine romana, care dupa editarea filmului "Eyes Wide Shut" - Ochi larg inchisi, a fost asasinat.
La fel marele comic francez Coluche, care a sfarsit intr-un asasinat , "la drumul mare", fiind strivit de un camion in timpul unei croaziere pe motocicleta sa.
Etc Etc
andrei_calinescu

Mesajde Ioan Guist » 01 Dec 2014, 20:10

Mai ușor cu ”la mulți ani, români, oriunde v-ați afla!”... Unii-s la pușcărie. Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Gigi Becali șamd.

:lol: :lol: :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Mircea_63 » 01 Dec 2014, 20:13

Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 01 Dec 2014, 20:33

Te-ai prins !!
Urare e urare si e gata facuta. Fiecare sa traiasca cum si-a asternut.
Ni la asta !! Zici ca acm o venit din Dubai .Nu-i prieste si pace .
Un rahat in ploaie.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 558&type=1
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE