Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde mellis » 19 Sep 2017, 00:18

"It's a showdown, in a no-man's land
For the cowboy of the modern day.
Come on, sundown, don't be hangin' 'round,
'Cause the cowboy will blow you away

It's a showdown
"
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Sep 2017, 01:23

m'am uitat razlet pe vechiul vrs, lu', daca ai postat tu aqua inseamna ca pot sa dedic si eu tuturor de aici cocojambo si altele super populare de la vremea aia, totusi prefer sa postez chestii selecte si mai putin cunoscute.

dar,

ma bucur ca iti place jack johnson.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 19 Sep 2017, 13:52

LUPU' ALBINELOR scrie:Nu reusim intotdeauna sa ne sincronizam, ca Vinilinul tau e pe alte rotatii decat CD-ul meu... :D

Esti tu un caz special.
Ia uite! ... fratele táu cum ascultá la LP-uri
Nici nu clipeste.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:34

Bezna Zorilor scrie:prinde lupu', rupe'i coada!
legat sau nu de fenomenul artistic, cu totii suferim (aparent sau nu) de o ratare...care dispare odata cu asumarea deciziilor. e mult de zis aici si nu'i momentul. pe scurt, e bine omu' sa fie impacat cu sine si cu lumea…

- BeeZee, sa ne mai psihanalizam putin (spre deliciul carcotasilor).
In primul rand, se vede ca nu ai purtat niciodata fustita de dantela neagra, nu te-ai vopsit cu verde fluorescent pe par, nu ai in casa lac de unghii negru, nu te fardezi in jurul ochilor cu negru si nici tatuaje cu cranii nu ai in posesie (de aceea ti s-a facut putin rau de la postarea mea bacoviana…;) ) De aici lipsa totala a intelegerii fenomenului Heavy Metal si incapacitatea de a ‘psihanaliza’ o personalitate apartinatoare genului ( pentru ca, fie te nasti cu feelingul asta, fie nu il dobandesti niciodata!).
Un rocker/metalist autentic nu va deveni niciodata impacat cu sine si cu rahatul din jur (decat, poate, la capat de metastaza). Ca atunci nu as mai fi un pamfletar, ci as fi doar un popa beat ce da la buci pe intuneric in vreo manastire de Voronet, impacat cu sine si viata monahala…NU! Refuzul, neimpacarea cu sine si cu lumea din jur este combustibilul care le alimenteaza forta motrice, energia de viata (pana la urma ‘agitatii’ au cucerit ‘calmii’, neadaptatii sociali au generat progresul, nu budistii mioritici care inca ard balegar, impacati cu sine si lumea din jur…).
Metalistii au o maniera specifica de a intra in rezonanta cu tot cacatul numit generic ‘lumea’ sau ‘viata’, prin inrosirea bujiilor la maxim, nu prin racirea lor. Devoreaza doar senzatiile tari, hiperbolizate . Pentru ca supapa lor de refulare se deschide numai la ‘high voltage’…
Priveste-i si asculta-i pe baietii ce urmeaza si spune-mi daca tu ti-i imaginezi vreodata impacati cu sine sau lumea din jur !?

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:35

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:35

Bezna Zorilor scrie:tu esti asa...cam maniaco' depresiv...oare?!

ABSOLUT !
Si inca unul sclipitor !
Nici mai mult nici mai putin decat restul metalistilor de pe mapamond…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:36

Bezna Zorilor scrie:desigur, e loc pentru fiecare sa greseasca undeva cu ceva sau doar sa creada ca a gresit undeva cu ceva...si asta sa nu'i dea pace. cred ca pe tine te macina ceva (de viata).

Iexact, pupat-as psihanaliza lu matale !
Ca m-am nascut intr-o tara splendida, pe care a trebuit sa o parasesc din cauza unui popor de mamaliga (ca sa ma formulez civilizat), care nu o merita! Dar care se merita pe sine si ceea ce va urma. Si mi-au trebuit ani de zile ca sa inteleg asta intr-un tarziu. Ca sa ajung la vorbele lui Petre Tutea: “ Am stat 13 ani in temnita pentru un popor de ******” …(se pare ca forumul e setat sa nu permita expresia originala, care poate fi gasita pe net)

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:37

(poti considera aceste doua postari ca un manifest)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:38

Bezna Zorilor scrie:postarile sunt cand vrei sa fii citit, cand vrei sa demonstrezi ceva, cand vrei sa te bagi in seama ca s'alungi plictiseala, cand speri sa gasesti un receptor. dar am impresia ca tu vorbesti singur de cele mai multe ori.

Nu postez din plictis, din simplu motiv ca nu am timp ca sa ma plictisesc ( ‘Cei care se plictisesc tradeaza saracie a spiritului’, spunea un intelept).
Ma bag in seama, da. Deoarece fiindca, vorba lui Base: ‘Imi plac postarile mele!’. Pentru ca, in cele mai multe cazuri, le consider un produs artistic care are ceva (protestatar) de spus intr-o maniera data dracu si cu priza la cei care poseda intelect acut si simt al umorului dezvoltat ( spun asta pentru ca nu reusesc sa fiu modest, oricat as incerca… ;) )
Ca orice artist, sper ca arta mea sa gaseasca cel putin un receptor. Iar recompensa deriva din satisfactia de a fi consumat si cerut in continuare (pentru ca eu fac arta de amorul artei, nu pentru bani).
Cat priveste impresia ta ca vorbesc singur, permite-mi sa detaliez.
Daca ceea ce ai vrut sa transmiti se refera la faptul ca nu toti cei care citesc surprind toate subtilitatile, perfect de accord. Dar asta nu este un impediment. Sunt destui care chiar o fac.
Daca te referi la interactiune, s-ar putea sa iti scape din nou un element important. Din lipsa de timp si resurse nu pot sta la chat-uit pe marginea unei postari ( ca acum - o exceptie). Eu livrez produsul in vitrine. Omul vine, apasa butonul care deschide oblonul, priveste si, daca i-a placut, mai vine cand se baga marfa data viitoare. Interesul se poate masura dupa numarul de vizualizari. Interventia mea e de tipul: am venit, am văzut, am postat…am învins, am plecat…;)
Chiar daca am debutat ca pamfletar (online), pe Stuparitul, grupul de fani si consumatori de pamflete s-a extins si in afara lui. Actualmente sunt citit masiv de catre diaspora romaneasca din Alaska si pana in Noua Zeelanda. Daca nu ar mai fi cerere m-as opri din scris (chiar daca scriu si pentru propria refulare)…

Bezna Zorilor scrie:m'am uitat razlet pe vechiul vrs, lu', daca ai postat tu aqua inseamna ca pot sa dedic si eu tuturor de aici cocojambo si altele super populare de la vremea aia, totusi prefer sa postez chestii selecte si mai putin cunoscute… dar, ma bucur ca iti place jack johnson.

Daca vei continua sapaturile vei descoperi ca nu sunt doar un rocker si un metalist, ci imi place o mare diversitate de muzica, de la italo-disco, international, easy listening, psihedelic , electronic, new age (ca sa nu ma apuc acum de insiruit prea mult)…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:38

Cu exceptia manelelor, fiecare poate veni cu ceea ce considera ca ii place si il reprezinta, cu ceea ce simte la un anumit moment dat.
VRS este un spatiu public ce apartine tuturor, destinat divertismentului cu spectru larg de emotii ( de la nostalgic la exuberant sau sugubat…).
Asta a fost dintotdeauna si asta sper eu ca va continua sa fie…AMIN!
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:39

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:39

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Sep 2017, 16:40

Semneaza: Big Bad Wolf ... ;) 8-) :D

LUPU' ALBINELOR

Mesajde mellis » 19 Sep 2017, 17:58

LUPU' ALBINELOR scrie: Eu livrez produsul in vitrine. Omul vine, apasa butonul care deschide oblonul, priveste si, daca i-a placut, mai vine cand se baga marfa data viitoare. Interesul se poate masura dupa numarul de vizualizari. Interventia mea e de tipul: am venit, am văzut, am postat…am învins, am plecat…;)

Deci esti un fel de..

;)
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Sep 2017, 18:44

Ai cam balmajit'o asa...

Nu am in dotare chestiunile enumerate de tine, vopsea de par, oja etc, ai ghicit bine. Sa fii metalist are mai mult legatura cu un fel de a fi, nu cu metalul in sine, ci cu regasirea de sine. Cu toate astea, consider ca una dintre calitatile umane e aceea de a te abtine de la ostentatie. Sa simti niste lucruri nu e nici gresit, nici nebunesc, dar consider ca trebuie sa ramana ceva privat sufletesc, iar daca nu privat, atunci invelit in ceva intelectual...de inalta clasa...daca ma intelegi. :mrgreen: Cam asa cum scrii tu. Sa iesi verde in cap pe strada e la indemana oricui si destul de ieftin. Eu apreciez bunul gust si ceea ce omul poate transmite prin tinuta, privire si printr'un fel de a fi la care nimeni nu te poate "atinge". Sper sa intelegi ce vreau sa spun fara sa te simti ofensat. In rest, am inteles ceea ce ai transmis, atat cat ai transmis. Eu cred ca tu esti mai mult decat un rocker suparat pe viata (cu totii suntem suparati, iar sa fii rocker nu este neaparat o categorie mai aparte, mai spirituala). Cred ca esti un om citit caruia ii merge mintea aia brici si te incadrezi cu succes in categoria oamenilor OK, pentru ca oamenii care au trecut prin lucruri mai putin ok ajung sa fie OK si tocmai de aceea.

Esti undeva prin varful piramidei de motive pentru care intru pe acest forum. Si stai...ca nu stiu ce melodie sa iti dedic... Ceva de suflet.

Nu am cultura muzicala si nu am cultura in general :lol: ascult chestii ciudate si placute urechilor mele.

The planet is fine, people are fucked...stii cum e :D Big like lu' Petre Tutea, dislike religiozitatii lui.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Sep 2017, 19:46

Vorbesti de metalisti ca si cum ar fi o categorie high class. Eu credeam ca oamenii sunt diferiti si fiind asa, se regasesc in lucruri diferite. Uite, ca sa te deturnez putin...

Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE