vicpo scrie:am citit azi cele scrise pe aici si se vad clar 2 tabere una care e pro basescu alta cu usl-isti,(,,,,).
nu in totalitate corect vipco. pe mine ma deranjeaza fenomenul in sine, felul banditesc in care s-a actionat !! ASTA ma roade... Daca ai lu' Base faceau acelasi lucru cu ai lu' C&P, ma deranja in aceeasi masura si luam aceeasi atitudine. !!
Chiar daca am afinitati pentru Base, DE DATA ASTA eu nu il sustin pe Base, ci II DEZAPROB pe Ponta si ai lui... intelegi diferenta??
Mai erau cateva luni de mandat legitim. Base nu mai avea nici o sansa, nu se putea astepta? Chiar asa mare era foamea??
Referitor la Anastase, corect, ai perfecta dreptate, tot dispretul !! Dar totusi nu putem pune in balanta si justifica o samavolnicie la nivel de tara, un sistem democratic calcat in picioare, cu o gainarie de tot dispretul... "Doamna" Anastase si-a primit toata dezaprobarea prin presa, discutii, etc si a ramas in memoria colectiva drept cea care umfla numerele...
Faptul ca in trecut justitia a scartait (rau..), nu e o scuza pentru a-i da acum, sau oricand la gioale ... are si ea nevoie de timp si sustinere sa devina... oarba,..
cornelioandanciu, am un exemplu (din multe care pe mine ma framanta): am avut o colega de servici, al carei tata a fost inginer proiectant la uzina ARO, de la absolvirea facultatii, pana s-a inchis fabrica (cand a iesit la pensie). Deci a fost o viata de om in departamentul de proiectare si multi altii impreuna cu el (ca doar nu era el singur in departament). Si acum intreb - cate motoare NOI a scos uzina ARO de-a lungul vietii ei?? Niciunul?? CE au facut acei ingineri de motoare ? Pe mine ma framanta intrebarea asta si nu este una care accepta un raspuns simplu,....
alin m, noi o dam inainte cu "altii sunt de vina, "aia" au decis pentru noi, "aia" nu ne-au lasat, "aia" ne-au distrus etc... Ei uite eu nu sunt deacord cu asta !! Principala vina o avem noi ! Tu si eu primii !! Noi toti !!
Vorbea cineva mai sus de sistemul de irigatii care "a fost distrus" , statul nu l'a protejat !! Maaa adica cum ?? sistemul ala de irigatii a putrezit in pamant ?? sau a fost FURAT bucata cu bucata ?? E cineva in satul ala (ca mai in toate satele) care sa nu fi luat o teava, un motor, o pompa, dale de la canale, etc etc?? Si atunci cine a distrus sistemul ala de irigatii?? STATUL ?? Sau chiar aia care acum se plang de seceta?? Cine le-au luat ?? Nemtii ?? Japonezii ?? CINE ??
Si asta la scara mica, sateasca, ca doar nu venea Roman, Nastase, Base, sa fure o teava de irigatii, sa isi faca pocnitoare sau burlan din ea.. La scara nationala astia "furau" combinat cu combinat, fabrici si uzine...
Inainte sa lansati asemenea ineptii, puneti-va si in papucii alorlalti, vesticii, au ei vre-un interes sa ne sustina pe noi drept concurenti, sa ne ajute? bineinteles ca nu, asta e economie de piata. E o priostie sa le reposam alora ca au vrut sa ne distruga economia.. Sigur ca au vrut, si eu as vrea sa o distrug pe a Germaniei saca as fi in stare sa produc macar la fel ceea ce produc ei.. astea's legile economice... Daca am fost prosti si ne-am distrus singuri, cautam acum sa aruncam vina pe "aia" ??
Cine e vinovat?? repet, NOI toti, cu accent pe cozile de topor si oamenii de nimic care au vandut tara pe firfirei, pe principiul "eu sa am burta plina azi, da-i in ma-sa pe prosti, eu MA DESCURC, SUNT BAIAT DESTEPT" si apoi noi astia, restul care nu am stat sa judecam...
uitati aici inca un exemplu in care puteti vedea cine a distrus Romania (o picatura dintr-o mare mlastina) si apoi sa mai sustineti ca "asa s-a hotarat" Vedeti macar prima parte a acestui reportaj. Calan, Calarasi, Otelu Rosu, Hunedoara si altele, distrugere totala, jaf total, ce efect a avut a avut asta la nivel local, ce efect a avut la nivel national, a platit cineva pentru asta??
Asadar, haideti sa ne uitam la noi in ograda... altminteri e simplu sa zici "aia au fost rai, iar noi mielusei" ... si nu o sa ne trezim niciodata...
pana nu realizam ca avem un pai in ochi, nu il vom scoate si mergem inainte tot chiombalyi....