Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Romania , Romaniaa , .... ole , olee , oleee !!!

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 22:59

AndreiRN scrie:Cica uni se uita in oglinda si repeta cu gas tare ce mintea le nascoceste.
Alti isi fac duzine de conturi si chiar au "dialoguri" contradictori ca sa dea impresii celor din jur.

D-le Andrei , nu v-ajunge ce-ati patit de la englez ? V-am urmarit "idila" de pe Apiardeal unde v-a facut de tot rahatul . Pe langa penibilul in care-a reusit sa va traga ..... nici nu va place sa iesiti ! Va complaceti in situatia in care nu ilustrati decat ca sunteti "demn" de-a fi luat la misto . V-a sugerat elegant englezul ca sunteti absolvent de "aerianoutica" ( chiar credeti ca mai este cineva convins ca aveti mai mult de ...... 8 clase ? )

AndreiRN scrie:Dar fiecare dupa capacitatea lui.
..... Aia spun ! Macar aici suntem de acord ...... Atat noi doi cat si englezul , cat si in scurt timp intreaga comunitate .
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 23:00

proapis13 scrie:Tafadhali nenda kwa heshima kubwa katika Kiromania na kuelewa Swahili achilia mbali
salve

Bineanteles ! ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 23:07

Modigliani scrie:"Swahilli"

.............................................................................................

teinegru64 scrie:Swahili sau Kiswahili [3] (cunoscut în Swahili sine ca Kiswahili).................

D-le , vreti ca la ora asta sa dezvoltam sensul ghilimelelor dintr-un text anume ? Sau ce sa inteleg din faptul ca dvs simtiti nevoia sa-mi aduceti ( prin doar .... copy-paste ) explicatii asupra termenilor lingvistici " Swahilli" si "Kiswahili" ?
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 23:14

alexandrucucu scrie:Pictore umbli la arhiva Google ? Daca nu esti in stare raspund eu in locul tau . :lol: :lol: :lol:
Dragul meu , esti convins ca-s dispus sa raspund la orice ..... "pseudo-provocare" ? Dincolo de orice aparente ..... am cu totul si cu totul alte interese pe acest forum decat polemizarea cu oricine pe teme ce nu prezinta un interes sau un avantaj cel putin minor pentru mine ........ Dar , ca sa nu inchei intr-o nota ambigua pentru tine , "jucam" cand vrei ( dar in Romana ! )

.........................

**** Sursa : Arhiva Google .
Ultima oară modificat de modigliani pe 14 Noi 2011, 23:16, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde paul » 14 Noi 2011, 23:16

Pictore ...ce-ai patit ? Au cam facut colegii ...hora ,iar tu esti ...la mijloc ! Conteaza pe mine!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 23:17

paul scrie:Pictore ...ce-ai patit ? Au cam facut colegii ...hora !

Exact ! Perfect !!! Nu vor face decat sa ilustreze necesitatea deschiderii acestui topic !!! ;)
modigliani

Mesajde jimm » 14 Noi 2011, 23:24

sunteti cremenali :lol: :lol:
Ce tie' si cu liba- cel mai neimblanzit animal, clan'ta sau clanta, bai coi sau Baicoi
E criminala asta :lol: :lol:

...concluzia Baselu e de vina
jimm

Mesajde teinegru64 » 14 Noi 2011, 23:28

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde alexandrucucu » 14 Noi 2011, 23:46

:lol:
Ultima oară modificat de alexandrucucu pe 16 Noi 2011, 09:23, modificat 1 dată în total.
alexandrucucu

Mesajde paul » 14 Noi 2011, 23:47

Pai ...hai sa vedem ...cum stam ! Apare acum cteva zile "necuratu (fara apostrof)666"si...se vrea "glumet "!...Tine "gluma" cat tine ...intervin moderatorii si ...pa si ...pu ,(am vrut sa continui ...la gara,dar ...prea riscant )...Apare ...de unde nici nu te astepti ..."avocatul "lui 666,in persoana ..."maestrului "Mariaaaan Simaaa...Spectacol total (aproape)!!!...Iarasi ...intervin moderatorii si ...se sting luminile rampei ... :oops: In paralel are loc o ...migratie destul de consistenta ,din ..."tarile calde"...Prima impresie ,(cea mai inselatoare)...vor ..."azil apicol "!Ajungand aici ,etaleaza ceva cunostinte apicole,dupa care ...AU O REVELATIE !!!...descopera ...persone non grata...din...augustul lor punct de vedere ...si incep ...reprezentatia !!! Ghinionistii serii: LUCIAN AVRAM si...Modigliani ...pictorul iubitor de frumos...Va urma ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 23:54

alexandrucucu scrie:Pictore, eu sunt consecvent ....astept raspunsul. Vad ca te fofilezi. :lol:

Omule , raspunsul l-ai "primit" . Demonstrezi ca pe langa incapacitatea deslusirii textelor redactate in Limba Romana nu ai deloc aptitudini ..... subtile gen - mi se rupe de ce astepti tu ! ( a intelege din asta ca personal consider - DEJA - ca nu-mi esti un interlocutor caruia sa-i aloc atata atentie pe cat revendica in sinea lui ca merita ) .

Daca nu ti-e suficient de clar ce-am vrut sa spun ..... sa incercam si asa :

香港中文大學(中大)善衡書院今天(10月28日)舉行開幕典禮,為大學五所新書院中首個正式開幕的書院。典禮由大學校董會主席鄭海泉博士、大學校長沈祖堯教授、善衡書院院監會主席兼何善衡慈善基金會董事何子樑醫生,以及善衡書院院長辛世文教授主持。

開幕典禮上,多名書院捐款人及代表致辭,包括何子樑醫生、何善衡慈善基金會有限公司主席何子焯博士、何添基金會董事何厚鏘先生、偉倫基金會行政總裁梁祥彪先生,以及陳震夏慈善信託基金信託人練松柏律師,並舉行了四個主要設施的揭牌儀式——何善衡館、何添堂、利國偉堂及陳震夏館。何添堂與利國偉堂為學生宿舍,陳震夏館是行政及文康大樓,而何善衡館則是一所多用途禮堂。

此外,書院亦邀得多所夥伴大學的代表主禮,包括美國布朗大學副校長Matthew Gutmann教授、英國劍橋大學伊曼紐爾學院院長Lord Wilson of Dinton,以及北京大學元培學院院長許崇任教授,一起見證書院的盛典。各主禮嘉賓更將一件對書院饒富意義的物件封存在時間錦囊內,留傳後世,意義殊深。

善衡書院著重為同學營建像「家」一樣的環境,讓師生在安定且富啟發性、多元及互動的校舍中一起促進知識、交流思想;因此特別於今天在書院草地上種植四棵桂樹,寓意同學在親切及充滿關懷的氛圍下茁壯成長,將來成為茂盛的巨木。
modigliani

Mesajde alexandrucucu » 14 Noi 2011, 23:55

:roll:
Ultima oară modificat de alexandrucucu pe 16 Noi 2011, 09:29, modificat 1 dată în total.
alexandrucucu

Mesajde Adi Hodis » 14 Noi 2011, 23:56

paul scrie:Pictore ...ce-ai patit ? Au cam facut colegii ...hora ,iar tu esti ...la mijloc ! Conteaza pe mine!

Pai ce sa patzeasca Paule ? ... eu as zice ( da´ nu zic ... doar shoptesc, sa nu ne "auda" nimeni :) ) ca astea-s efectili de cand si-a varat ala ... " coada " pe aici. :oops:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 23:57

alexandrucucu scrie:Grigorescule .....nu poti da raspunsul ca nu stii....si nici in arhiva Googleeee nu este.

Prietene , ..... esti limitat ! Si vad ca te straduiesti asiduu s-o arati . ..... Succes in continuare !
modigliani

Mesajde paul » 15 Noi 2011, 00:02

Adi Hodis scrie:
paul scrie:Pictore ...ce-ai patit ? Au cam facut colegii ...hora ,iar tu esti ...la mijloc ! Conteaza pe mine!

Pai ce sa patzeasca Paule ? ... eu as zice ( da´ nu zic ... doar shoptesc, sa nu ne "auda" nimeni :) ) ca astea-s efectili de cand si-a varat ala ... " coada " pe aici. :oops:

Nici o problema ...se rezolva cu ...o sfestanie !!! Facem sobor si ...se linistesc .P.S. Ai stiut tu ...ce-ai stiut la ..."premiera "!!!
paul

Mesajde AndreiRN » 15 Noi 2011, 00:08

modigliani scrie:1. Il dau , il dau ! .......
2. Ma simt aiurea sa dau ..........
3. Domnule , personal o iau ......

1. Si cu bucurie alti se folosesc de el.
2. Pai totusi zambesti.
3. O si dai o si iei????
AndreiRN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE