Da` turtele le-or fi pus ?
Nu sunteti greu de cap ,eu nu pot condensa in 3 cuvinte ce am in cap , scuze .Am prieteni care au votat impotriva lui Constantinescu pt. ca avea barba , care au votat cu Base (COMUNIST)sa nu vina comunistii peste ei. Manageri mai PROSTI pt. tara (nu pt ei) nu gasesti , asa simt eu___nu sunt calificat .paul scrie:Mai Nae ... te-am mai rugat odata ! Incearca sa gasesti un translator ... cand postezi ! Ori poate ... oi fi eu mai tare greu de cap ! Rog colegii ... traducerea !
redoo scrie:Nu e vorba de mat si de realitate si perceptie.eficienta ma ajuta sa-mi platesc asigurarea medicala, cat despre copii sa fim sanatosi...chiar nu cred ca un profesor daca primeste in momentul asta un salariu dublu nu o sa-si faca altfel meseria. Problema este ca am fost invatati sa primim moca,sa lasam pe altii sa ne conduca ca ne-am pierdut initiativa.
Despre mersul in piata,macar eu am fost acolo si nu am spus ca erau golani.....golani erau cei care-si manifestau frustrarile aruncand cu pietre,golani erau jandarmii care-i trageau picioare in cap celui cazut.
La IMGB nu am mai apucat sa lucrez...au avut grija sa o vanda unii mai in varta decat mine.
Jean Valjean scrie:Cred ca aceasta discutie ar fi trebuit sa se opreasca de mult, de la postarea domnului Ioan Guist, care a sintetizat in cateva cuvinte tot ceea ce se putea zice despre acest subiect, facand redundante toate postarile ulterioare.
Va recomand sa mai cititi o data sau de doua ori postarea dumnealui de la prima pagina, e un exemplu de clarviziune asupra realitatii, o realitate care ne pune - a cata oara? - in situatia cetateanului turmentat: noi, la toamna, cu cine votam?
alt stupar scrie:mi-i drag sa-i vad pe sticla cum la 11-12 noaptea isi dreg vocea in "Universitatii"
Oare nu le-o fi somn dimineata cand merg la munca ?
Ori poate lucreaza schimbul II cu totii ?
Ori poate lucreaza "muncitori cu vorba" ???
Oti poate-s pensionari anticipati/pe caz de boala lu` calache si-i prea mica pensia de 10 milioane ???
Cristian IONITA scrie:Nici eu nu sunt de acord cu "pomenile", dar imi place sa cred ca nu pentru pomeni au iesit oameni in strada .... ci pentru a nu se mai lasa furati si badjocoriti in continuare.
PS: acum am vazut ca ai stupi in Giurgiu .... asta explica multe
proapis13 scrie:CER RESPECT![]()
salve
paul scrie:Mai Nae ... te-am mai rugat odata ! Incearca sa gasesti un translator ... cand postezi ! Ori poate ... oi fi eu mai tare greu de cap ! Rog colegii ... traducerea !
proapis13 scrie:CER RESPECT![]()
salve
Cristian IONITA scrie:[@Paul - nu vreau ca ceea ce spun acum sa fie considerat ca atac la persoana, dar eu consider ca cea mai mare responsabilitate pentru situatia de acum a acestei natii este tamnan aceasta inconsecventa in actiuni si gandire.
Albinel scrie:paul scrie:Mai Nae ... te-am mai rugat odata ! Incearca sa gasesti un translator ... cand postezi ! Ori poate ... oi fi eu mai tare greu de cap ! Rog colegii ... traducerea !
paule ..e greu sa intelegi ..tu nu ai inteles scopul revolutiei si manipularile ce au urmat ,scopul manifestarilor din ianuarie '90 si al manipularilor de atunci..al manifestarilor din martie de la Tg.Mures manipulate si ele sau manifestarile din Piata Universitatii '90..aduti aminte ..
aceleasi tertipuri se folosesc si azi dupa cum vede tara intreaga ..sa fim orbi sa nu vedem..fortele huliganice sunt folosite de putere pentru a stirbi imaginea protestului ,pentru a crea motive de interventie a jandarmilor si a speria protestatarii..
cum sa intelegi tu ce vrea sa spuna Nae..?????
e deajuns ca-l inteleg altii si trist ca nu-l intelegem cu totii..
sanatate baiatului Nae si sperante in mai bine ..!!
ps..nu trebuie sa o ducem personal rau ..daca tara o duce ,avem obligatia sa intervenim ..
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori