Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Esenta Raului

Mesajde Mircea_63 » 18 Iul 2012, 00:29

Cum s-ar zice, asta e rasturnarea ta de tarabe...Deh, fiecare cu tarabele lui. Eu am mereu cate una de rasturnat! :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mibu » 18 Iul 2012, 00:33

adn scrie:N-am afinitati politice si nu i-mi place politica .Ca am doar 4 postari nu cred ca este relevant ,citesc frecvent postarile de pe acest site. Dar cand simt o aroganta atotcunoscatoare mi se face lehamite. :x

Te felicit ,ține-o tot așa !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 00:37

adn scrie:Vad ca d-l cristian ionita foloseste acelasi vocabular ca si mentorul (vezi tiganca imputita , gaozarule ,m...uie v-am zis, etc).Cu respect !

mananci ce nu trebuie ... pe mai multe motive:
- Base e departe de a fi mentorul meu;
- Base nu foloseste cuvintele folosite de mine .... daca pentru tine ****** e tot aia cu GAOZAR sigur ai probleme de discernamant;
- te bagi in seama unde spargi caramizi in piept ca nu-ti fierbe oala ...
- etc

chiar nu cred ca e cazul ca in loc sa discutam sa ne certam / jignim intre noi, insa contra mentalitati ca cea cu care namzeb ne onoreaza trebuie cumva luata atitudine .... exista locuri special amenajate pentru oameni atat de ingusti la minte.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ciptheman » 18 Iul 2012, 07:53

ma da destept mai esti! vad ca nu ia nimeni atitudine cu tine din moderatori , ai pile la imparatie sau ce? Cine iti da dreptul tie sa faci pe cineva ****** pentru simplu fapt ca asa gandeste el lucrurile din punctul lui de vedere si tu din multe puncte de vedere pentru mine esti un ****** dar asta nu inseamna ca trebuie sa o spun in gura mare pe forum cum faci tu o tin pentru mine si gata dar vad ca domnii moderatori nu vor sa vada ce se scrie pe topicul asta asa ca hai sa ne balacarim poate or sa observe pana la urma.
ciptheman

Mesajde lucky5strike » 18 Iul 2012, 08:17

Un ****** e un om prost. Nu prea vad cazuri pe aici.

Dom' Ionita, nu toata lumea gandesti ca matale si te rog frumos sa nu mai faci lumea cretina, asa, pe gratis.

Ce faci aici nu e un mesaj potrivit pentru forum.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 08:25

D-le lucky5strike tu nu vezi multe .... inclusiv faptul ca te folosesti de pozitia de moderator de pe acest forum pentru interese personale, respectiv hartuirea pe nederept a altor "producatori" de matci.

Daca tu gasesti ceva inteligent in ceea ce a scris nazemb

namzeb scrie:Daca unora le-a fost bine in acesti 8 ani sa fie sanatosi si sa stea acolo unde sint prin Europa noua poporului ne fost greu ca ne-am imbolnavit de nervi cu condusul tarii la tv.Asa ca numai si numai poporul roman are dreptul sa hotarasca si nu topoarele sau cozile lor din Europa cind este vorba de Romania.Cu respect :idea: :idea:
nu pot sa nu remarc decat ca el nu e singurul ****** de pe acest forum.
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 18 Iul 2012, 09:30

Uite ca gasesc ceva inteligent.

E vreo problema?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 09:38

nici una in plus .... fata de cele deja existente .....
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 18 Iul 2012, 09:50

Asta e lumea, domne, cu probleme si *******, ce sa-i facem.

Uite cine ne reprezinta, de exemplu, la Bruxel, am subliniat cativa care "sar" in ochi.

PSD: Adrian Severin, Rovana Plumb, Ioan Mircea Pascu, Silvia Ticau, Daciana Sarbu, Corina Cretu, Victor Bostinaru, Catalin Ivan, Ioan Enciu si Vasilica Viorica Danila.
PC: Sabin Cutas
PD-L: Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Radu Ungureanu, Cristian Preda, Marian - Jean Marinescu, Iosif Matula, Sebastian Bodu, Petru Luhan, Rares Niculescu si Oana Elena Antonescu.
PNL: Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu si Cristian Busoi.
UDMR: Laszlo Tokes, Iuliu Winkler si Sogor Csaba
PRM: Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali si Cristian Claudiu Tanasescu.
Independenti: Elena Basescu
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 10:12

asa .... si aia au ajuns acolo parasutati din avion? sau trimisi de voturile cetatenilor? .... ale TUTUROR cetatenilor ... inclusiv ale celor care locuiesc in afara tarii.

De ce cetatenii au dat votul lor unor astfel de lepre? .... e probabil acelasi raspuns pentru care tu de exemplu esti (inca sper) tolerat pe acest forum desi ai dat dovada de "leprism".

Am retinut din pamfletul lui LU urmatoarele:

...
Caci pentru o burta plina, adesea cu rahat,
Renunta la sperante si chiar la viitor
....
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 18 Iul 2012, 10:52

La europarlamentarele precedente au votat sub 30% din oameni, iar calitatea alesilor se vede.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 10:53

o spui de parca cei 70% ar trebui pusi in rama ....
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 18 Iul 2012, 11:03

Nu, dar atunci s-au implicat prea mult cei legati de politic si nu oamenii din afara politicii, adica majoritatea. Atunci votul primilor a devenit deosebit de greu.

Ca atare au iesit aproape matematic haimanalele, oamenii sistemului; stim cine e Daciana Sarbu, sau cine e Elena Basescu; asa ceva intr-o tara cu adevarat democratica nu se poate intampla; cum sa ma reprezinte pe mine aste doua beizadele? Ce plusvaloare aduce munca dumnealor Romaniei? Cica EBA s-a pronuntat pentru legalizarea nepotismului si al drogurilor usoare, iar la fatuca lui dom' Sarbu n-am vazut decat ocupatii... abstracte.

Ce sa mai zic de Vadim sau Becali sau Severin? Sau de Tokes, al carui discurs il percep deseori contra statului roman?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 11:12

Mestere .... uite cum ma faci sa pozez in aparatorul diavolului ... pe cei 70% care nu au votat i-a tinut cineva cu forta sa-si exercide acest drept (sau chiar obligatie)? ....

Pe tine te reprezinta aia de-i VOTEZI tu .... ca la tine in circumscriptie au ales sa candideze (si implicit sa fie si alesi) tot felul de lepadaturi ar trebui sa-ti puna intrebari despre "caracterul" celor de langa tine.

Nu-ti place cum functioneaza Statul Roman .... nu ai decat sa te implici in al schimba ..... dar stiu .... tu esti mult prea ocupat pentru a-ti proteja propria afacere pe forum .... chiar daca metodele folosite de tine nu se deosebesc cu nimic de cele pe care cu atata manie proletara le dezavuezi ca fiin folosite de politicieni.

De scuipat si dat cu pietre de pe dupa gard e la indemana tuturor .... de facut ceva concret bag de seama ca e foarte greu.
Cristian IONITA

Mesajde Mishu05 » 18 Iul 2012, 13:12

Cristian IONITA scrie:
De scuipat si dat cu pietre de pe dupa gard e la indemana tuturor .... de facut ceva concret bag de seama ca e foarte greu.

Este imposibil in conditiile actuale de fapt.

3 tigani cefosi cu antecedente si ani grei de puscarie "candideaza" la primarie in localitatea in care traiesti. Pe care il votezi? Asta e un exemplu exagerat apropo de cum se intampla lucrurile DE FAPT. In realitate treaba e ca toti politicienii astia sunt "machiati" bine-bine sa nu dea urat la public. De fapt in asta consta toata democratia in APARENTE. Prietene CI ai fost vreodata la un partid politic sa vezi ce e acolo? Eu am fost in 1997 de vreo 2-3 ori si am luat contact cu o "chestie" care poate fi descrisa simplu: o serparie . De asemenea de atunci am mai vorbit cu diverse persoane care au fost la alte partide si mi-au confirmat perfect fiecare chestie spusa de mine. Daca vrei intr-o zi o sa iti povestesc fata in fata sau poate aici pe forum in ce consta treaba asta cu partidele politice si cu oamenii aflati acolo vazuta de mine la 17 ani cu maxima speranta in suflet. Sunt niste lupi care miros sange si vor ceva.Putere. Atat. Asta e marele defect al democratiei: prin mijloace aparent cuminti si curate sistemul face ca in varful lui sa ajunga cele mai mari jigodii posibile. Daca tu ai impresia ca prin vot si "implicare" se poate rezolva ceva iti recomand cu mare caldura lectii de logica si ratiune. Studierea fenomenelor de genul 1+1=2 pentru a lua pas cu pas, idee cu idee calea curata a adevarului. Nu de alta dar ne adancim clipa de clipa in minciuna asta numita democratie . A fost odata democratie ( poate) in Grecia antica si mai e o urma de democratie in sistemul elvetian ( acolo inca exista localitati unde pentru ORICE se strang toti in piata publica si voteaza DIRECT cu mana ridicata) insa la numarul enorm de oameni de acum si la mijloacele media atat de complexe mi se pare o mare CRETINATATE sa crezi ca ai putea avea un cuvant de spus in cadrul legilor si regulilor sistemului actual. Si in momentul in care intri in sistem si te apuca dorinta de a "schimba lucrurile" o sa cunosti tu pe pielea ta cu cine ai de-a face. Insa nu vei reusi nici macar sa te apropii pentru ca te miros astia din prima si nu ai nici o sansa.

Nu poti sa vii si sa sustii ca aia 70% au stat la caldurica in conditiile in care efectiv ca om inteligent si rational nu poti vota niste JIGODII . Ce facem aici de dragul sistemului "ori ala, ori alalalt" ne ducem si cu buna stiinta alegem 1 din 2 nemernici???!!? Stii care e buba cand facem asta? Le dam apa la moara mai exact LEGITIMAM acest sistem. Adica oameni ca tine pot sa urle: pai voi i-ati votat. Ghici ce se intampla: presiunea si rusinea si mai ales RESPONSABILITATEA cade pe umarul oamenilor simpli care se gandesc: da ma..noi/altii ca noi i-am votat..meritam asta, astia sunt cu astia defilam, PE CINE SA ALEGEM PE ALTII?? Nimeni nu isi pune problema ca poate toata treaba asta e putreda din radacini pana la ultima frunza si ca de fapt noi ne bagam capul la jugul inventat de altii si apoi urlam ca nu e bine. De unde si pana unde urlam noi unii la altii cand baietii de la putere iau mese impreuna ma? Nu ti se pare ca ne-au adus fix unde vroiau? Noi cu scandalul ei cu fripturile.

Cand vin eu si zic: ma baieti, dar daca ii facem noi pe astia sa dispara ( in prima faza NU II MAI CONSIDERAM **** NIMIC **** eventual ii injuram la fiecare pas **** PE TOTI POLITICIENII**** ) oare o sa fie un pas in directia potrivita? Cum dracu sa se schimbe ceva daca noi participam VOT DUPA VOT la acest sistem? Inteleg ca e destul de greu sa ne rupem de cutumele existente si sunt constient ca pentru fiecare om micile avantaje pe care le dobandeste sustinand un candidat sau altul sunt mai bune decat idealismul asta pe care il expun eu.
Ce vreau eu: sa intelegem in ce c*cat plutim si sa nu mai sustinem ca e apa curata de izvor. Atat. Odata ce am inteles CUM STA TREABA poate exista o sansa ca peste 20 de generatii sa se lase lumea de sportul asta jegos numit POLITICA. Politica e a lor, nu a noastra si trebuie sa intelegem asta. Dupaia poate nu vor mai fi ei ci vom fi NOI nu de alta dar ei sunt acolo 1000000% DOAR pentru interesul lor si mai mult pentru distrugerea si tinerea noastra in jug. Ca asa e filmul. Intelegeti va rog asta si NU MAI PUNETI BOTUL LA VRAJEALA.

PS: exista 10000 de moduri si idei ce se pot arunca pentru a demonta ceea ce am scris eu. De sute/mii de ani tot ce inseamna politica a constat in demontarea afirmatiilor celuilalt. Ca deh..oamenii sunt foarte multumiti cand exista circul asta continuu, "dezbaterea" asta generala. Din care unii ies miliardari si altii nu au bani de paine. Dar ne uitam mereu la ei la tv. Ca deh..pe astia *** TREBUIE **** sa ii votam. Dar daca trebuie sa le dam o flegma intre ochi ? poate si un bici pe spinare? poate si un glont? Ne sperie gandul? Atunci chiar ne meritam soarta daca nici in propria minte nu putem fi sinceri apropo de CEEA CE TREBUIE FACUT.
Mishu05

Mesajde Cristian IONITA » 18 Iul 2012, 13:30

Mishu in mare parte sunt de acord cu tine .... dar faptul ca spargem caramizi in piept pe aceasta tema nu rezolva si nu ajuta cu nimic .... . De dat flegme, maciuci si gloante in fata / ceafa politicienilor e usor din spatele monitorului .... o face cu succes orice terchea berchea.

Pentru mine nu exista "imposibil" .... oi fi eu prea romantic cine stie, visez cai verzi pe pereti iar logica si ratiunea imi sunt notiuni total abstracte.

Si mai e ceva .... faptul ca tu din experienta ta personala in care ai constatat ca in partide e serparie iar din cauza astea te-ai cufurit tot mie nu-mi dovedeste decat faptul ca esti limitat .... faptul ca nu poti vedea si dincolo de varful nasului .... faptul ca nu esti capabil sa faci diferentiere intre ceea ce-i principial si ce se intampla in realitatea carpato-danubiano-pontica ....

Prefer oricand "legitimarea" alesilor prin vot (chiar daca am de ales doar intre tigani borati cu cefe groase) decat un sistem totalitar (singura alternativa la asa ceva) in care sa-mi fie impusi cei care or sa-mi dea dreptul la butelie
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE