martanul scrie:cum am mai spus pe forum maine merg sa negociez doua vetre ,dar daca imi permite timpul am sa ma informez de la prieteni mei care sunt competenti ce parere au despre eveniment ,si am sa va spun parerea lor .
State scrie:Nu va place circul la tv dar il intretineti pe net.Iovan a fost considerat un erou pentru ca a murit incercand sa salveze o viata. A plecat pe o vreme caineasca , impreuna cu doctorii, sa ajute o femeie.
Daca un pompier murea, incercand sa salveze un om dintr-un incendiu, era considerat tot erou. Asa si Iovan..care in ultima perioada facea asta tot mai des.
Cam asta e...
State scrie:Nu va place circul la tv dar il intretineti pe net.Iovan a fost considerat un erou .....
modigliani scrie:Bai , doar fo 2 % de pe-aici au inteles ca subiectul topicului nu-i IOVAN si "caruta lui cu eleroane" ! Ci ..... CIRCURILE MEDIATICE alimentate si intretinute de asemenea situatii !
alt stupar scrie:Din evenimentele nefericite recent intamplate, cel mai nasol a iesit... Dragusanca !
Pai, nu-i ghinion pe capul ei ( cum care cap ? Ala de-l vopseste dimineata ! ) ca tocmai cand toti mondenii o aveau pe varful limbii ( gustul nu mai conteaza) atunci sa pice si aia cu avionu... nu puteau sa stea si ei la coada ? Fatuca facea rating, acu` se marita si poimaine se dezmarita, lumea belea ochii, vin astia si intra asa... fara sa stea la coada ???
Si uite cum se-ntoarce roata... ca prin minunea primei zapezi cazute, de ieri altele-s breking news-urile... doua TIRuri intoarse din drum, trei cetateni care-au alunecat pe gheatza, off... ce iarna grea !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori