Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2017, 00:34

Bezna Zorilor scrie:Am scris mai sus ca'mi asum ce scriu cu propria mecla. Evident, cum nu sunt stuparitza, numa' uratica, las ciocu mic si ma bag si eu prin categoriile unde am loc. :)) Dar daca n'ar avea forumul asta neshte reguli as rade foarte tare de individualitatea masculina. Dar nu asta'i scopul aici...cred... In realitate tot asa te comporti? Sau, de cand s'a inventat internetul e prilej mare de developare a unor trasaturi psihice umane ce in alte timpuri ar fi ramas in sanul unor cercuri mai restranse? (familie, ospiciu). Nu stiu...zic...

Treaba cu scrisu' folosind mecla proptie chiar merita vazut .... adevarul ca nasu' tip ciocanitoare promite .... despre ce este realitate ... se rezolva simplu' ... prima cafea o dau eu (dintraceea de la dozator ca sa nu avem vorbe)

Pe tema
https://youtu.be/bLoRPielarA
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Aug 2017, 00:50

Papi,

Nu prea inteleg eu faza cu ciocanitoarea, din perspectiva din care vad eu situatia. Tu nu doar ca nu ai perspectiva ta, ci treci granita dincolo de un subiectivism in limita normalitatii. Daca vrei sa inviti pe cineva la cafea, fa'o cum se cuvine, bine, nu'i obligatoriu sa primesti si accept. Iti dai seama, la halul in care scrii, ca eu nu am cum sa te bag in seama. Suntem pe un forum, nu pe Tinder. :))

Ciao, papi.

Cafea de la dozator sa dai la boschetare. :)) Sau ma rog, la ciocanitoare, sa soarba ca in corbul si vulpea...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 01 Aug 2017, 00:58

Nu e nicio regula care sa te impiedice sa scrii pe acest forum. Unde e vorba de albine, discutam despre albine -deobicei- desi chiar si acolo au loc derapaje, dar aici la "club", chiar se poate discuta orice.
Reguli? Evitam injuraturile, nu pomenim de familia preopinentului, rasa, natie, religie, orientare sexuala.
Evident ca iti asumi primirea unei largi diversitati de raspunsuri. Ar fi si plictisitor sa fim toti la fel. Si... fara reclame. Nu vinzi, nu promovezi.

Spor! :)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2017, 01:00

Limite ... normalitate ....etc ... si te mai dai "artista" ... :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde State » 01 Aug 2017, 08:11

Bezna Zorilor scrie:Mai, pe tine cred ca te framanta cel mai tare! Nu'i trebuie nimanui foarte multa inteligenta ca sa observe, chiar si citind pe diagonala, ca mesajele tale se razvratesc asupra conditiei umane.

In special ție observ.
Spune-mi te rog, sufli in ceafa sau musti din perna?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Aug 2017, 12:19

Zoreao, nu stiu daca ai fost constienta in ce te bagi.

Adica, o feminina dezinhibata si dezinvolta cu abordari progresiste, care intra in pestera unui clan ancestral dezvoltat in jurul ‘valorior macio’ de tip ‘Cucuteni’, nu avea cum sa nu starneasca o vibranta ‘sculare’ la arme. Mai exact…la maciuci.

Dar lupta asta de clasa, amazoane versus neandertali, face toti banii !

Pana acum ai evoluat surprinzator si neasteptat de bine. Mergand pe principiul ca tot ceea ce nu te omoara te intareste, tine-o tot asa. Treci din defensive la ofensiva, dar la modul elegant si cu talent. Ca sa-i mai pierzi pe cate unii la curbe. Dovedeste o data in plus superioritatea spiritului asupra materiei, a intelingentei contra grobianismului…
Chiar daca ceea ce se infiripa aici este un exercitiu democratic de amorul artei, incepi sa aduni simpatii si fani !

Go get them !
;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Aug 2017, 12:21

Arta si schizofrenia sunt doua lucruri diferite, dar se pare ca nu poti sa spui asta sarmanilor de ospiciu...ca ei nu inteleg. "Prima cafea" de parca ar fi mai multe - de aci te'am vazut ca ai treaba cu balamucu' (daca nu esti acolo, te uiti ofticos prin gard sa te lase si pe tine inauntru).
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Aug 2017, 12:54

Nimeni nu e constient pana la capat, plus ca orice se poate intampla pe forumuri. E o platforma propice pentru aruncatul poalelor peste cap, dar in acelasi timp un exercitiu bun care te invata arta de a te abtine si de a rabda. :))

Lupule, 'mi place cum scrii! :*
Bezna Zorilor

Mesajde bio » 01 Aug 2017, 15:01

Bezna Zorilor scrie:Arta si schizofrenia sunt doua lucruri diferite, dar se pare ca nu poti sa spui asta sarmanilor de ospiciu...ca ei nu inteleg. "Prima cafea" de parca ar fi mai multe - de aci te'am vazut ca ai treaba cu balamucu' (daca nu esti acolo, te uiti ofticos prin gard sa te lase si pe tine inauntru).

Zori de zi, l-ai ghicit !!
Nici el nu cred ca s-ar fi caracterizat cu asa precizie, nici daca se uita in oglinda.... :lol:
bio

Mesajde cristian bh » 01 Aug 2017, 23:06

Saracu dom qyhote,pana apuca sa-si lustruiasca armura,in..amicul disparea invaluit de bezna,..
P'atuncea oglinzile erau sparte cioburi,....spre satisfacerea curiozitatii indigenului de a-si vedea maciuca!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde State » 02 Aug 2017, 00:04

LUPU' ALBINELOR scrie:Zoreao, nu stiu daca ai fost constienta in ce te bagi.

Adica, o feminina dezinhibata si dezinvolta cu abordari progresiste, care intra in pestera unui clan ancestral dezvoltat in jurul ‘valorior macio’ de tip ‘Cucuteni’, nu avea cum sa nu starneasca o vibranta ‘sculare’ la arme. Mai exact…la maciuci.

Dar lupta asta de clasa, amazoane versus neandertali, face toti banii !

;)

Lupule, nu știu daca ai fost conștient că prin postarea ta ai descris locul in care te afli in momentul de față, adică pe STUPARITUL.

Într-un fel sau altul, ți-ai "vândut plaiurile" pe o "muiere".

Referitor la scularea de "măciuci", pot spune doar atât și în același timp te întreb: Chiar n-ai citit primul post? :shock:

În altă ordine de idei, făcând parte din "clanul ancestral" STUPARITUL, dă-mi voie(chiar te rog) să mă p*s pe valorile filosofice ale artiștilor. Te rog.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Aug 2017, 00:12

Prin mesajul tau indemni oamenii de aici la misoginism, ca invidia si vrajba deja erau.

Pufuleti, 3 lei pufuleti, cine mai doreste?
Sticle, sticle avem!...ca mai mult unii nu putem! :))

L'a citit, ca'i primul care'a si raspuns. Pupici, mai State, fara erotism, dar cu afectiune.
Bezna Zorilor

Mesajde State » 02 Aug 2017, 00:15

Șefii n-au somn, păzesc topicul să nu sară fro' scânteie in coceni.
:lol:
State

Mesajde State » 02 Aug 2017, 00:20

Bezna Zorilor scrie:Prin mesajul tau indemni oamenii

Bezna Minții, cand îți expui o idee/părere, înseamnă că indemni pe cineva?

Să știi că linsul in c*r nu mi-a plăcut niciodată, în special pentru două bomboane cu mustăți.
State

Mesajde State » 02 Aug 2017, 00:27

Bezna Zorilor scrie:Prin mesajul tau indemni oamenii de aici la misoginism, ca invidia si vrajba deja erau.

Să înțelegem că tu cunoști forumul, ce se discuta prin el, alea-alea(vorba cuiva). Și te-ai plictisit tu așa din senin și ce-ai zis? Hai sa intru io pa' Stuparitul și să întreb pe unde se mai freacă apicultoru' da' rând. Altă treabă nu mai aveai, fix asta.
Și uite așa ai nimerit tu acilea-sa, cu lecțiile gata făcute. Și noi ar fi trebuit sa stam cu măciucile sub scaun și cu mâinile la spate, cuminți.
La o adică să știi că și i-o mă mir că te-a abordat adminul. De obicei n-are obiceiul să se bage în lucrurile marinte, ma-ntelegi ce zic? Da mă rog, nu mă bag, o fi ceva special poate.
State

Mesajde State » 02 Aug 2017, 00:59

Caterinca s-a încheiat.
Bezna chiar exista. Incredibil dar foarte adevărat. :shock:
E vie, e femeie și chiar nu e urata. Ai auzit Cristian? :lol:

Bezna, eu imi cer scuze pentru cele scrise. Eram ferm convins că în spatele userului este altcineva. :P
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE