Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cine au fost NEFILIMII ?

Mesajde modigliani » 05 Feb 2012, 11:05

Un documentar ( full - 1h 21 min ) despre demonii si zeii din antichitate :

modigliani

Mesajde modigliani » 05 Feb 2012, 11:14

Si ceva mai aproape de discutia noastra ( full video - 1 h , 48 min ) :

modigliani

Mesajde modigliani » 25 Aug 2012, 02:05

akmm scrie:Ca Nibiru vine impreuna cu un microsistem solar e mai plauzibil decat ca o planeta vagabond.Stim ce temperaturi sunt in spatiul liber, indiferent de tehnologia dispusa.

Hmm ...... Cand vezi asa ceva parca nu-ti mai vine sa spui ca avem ..... tehnologie ! Sau altfel : ...... fata de-o asemenea presupusa civilizatie .... ce puii mei stim noi despre tehnologie ?

( N-ar trebui sa revigoram topicul asta ?? )

Si asta , pe bune ! Asta-i chiar in poarta ..... Vaticanului ( care-i absolut constient ca trebuim pregatiti ) . Io as vedea-o mai potrivita-n poarta la NASA ! Nu sub geamu' lu Popa ala Mare !

Ultima oară modificat de modigliani pe 25 Aug 2012, 02:31, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde modigliani » 25 Aug 2012, 02:20

modigliani scrie:( N-ar trebui sa revigoram topicul asta ?? )

Pentru ca eu sunt aproape de ferma convingere c-au fost aici ( daca nu cumva ne-au creat ! Sau macar ne-au "supravegheat" in "pruncie" ) . Trebuie sa fii orb cu buna stiinta , intentionat , sa nu vezi cum "calcam" pe MII de dovezi ale existentei acestora .

In cateva cadre din film este reprezentata o "harta" a Inner Sun ( ori Central Sun ) . Este - cred eu - un subiect la fel de incitant si care poate merita un topic separat . Dar hai sa-l dezbatem tot aici . Cu siguranta au legatura .....

modigliani

Mesajde modigliani » 25 Aug 2012, 23:46

modigliani scrie: Inner Sun ( ori Central Sun ) . Este - cred eu - un subiect la fel de incitant si care poate merita un topic separat . Dar hai sa-l dezbatem tot aici . Cu siguranta au legatura .....

Am reusit sa va trezesc interesul cu asta ? Poate reusesc cu astea :

modigliani

Mesajde modigliani » 25 Aug 2012, 23:51

Si doua .... "compilatii" :

modigliani

Mesajde modigliani » 16 Sep 2012, 22:24

Poate cu o oaresce legatura cu subiectul impus de topic :

http://www.paranormal.ro/index.php/home ... ibiru.html
modigliani

Mesajde Donbazil » 05 Oct 2012, 00:16

Sal'tare!
Acum am descoperit filmul....http://www.youtube.com/watch?v=0A_ky7dFi0s
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde State » 16 Dec 2012, 02:45

LUPU' ALBINELOR scrie:Cine au fost NEFILIMII ?

Dupa vreo 2-3 ore de belit ochii pe topicul asta , nu mi-a ramas decat sa dorm intr-o ureche. Cine naiba m-a pus sa citesc ?

E o vorba : "Ce nu stii , nu'ti poate face rau". ;) Oricum , tot acolo ajungem , mai devreme sau mai tarziu dar macar traim "cu ganduri bune". Chiar de ar fi 100% adevarat , prefer sa neg totul si sa ma gandesc ca nu exista nimic din ce scrie acolo , ma simt mai bine.

ps: Sunt botezat ortodox. In prezent , religia mi se pare doar...mai bine nu scriu ca'mi fac "prieteni" multi.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde modigliani » 08 Ian 2013, 07:28

NASA a prezentat publicului mai multe imagini video care surprind niste obiecte ciudate in apropierea Soarelui, obiecte care ar trebui sa fie de dimensiuni mai mari decat planeta noastra.

..."Obiectele par a fi mai mari chiar decat planeta noastra"...

In timp ce unii s-au grabit sa speculeze faptul ca in imagini ar fi OZN-uri si ca ar exista forme de viata diferite chiar in sistemul nostru solar, altii au spus ca e vorba de o anomalie inregistrata de camerele video.

Multi dintre amatorii genului science-fiction considera ca una dintre modalitatile prin care navele spatiale se pot alimenta pentru a-si continua calatoria este trecerea prin apropierea unei stelei.

sursa : yoda.ro

modigliani

Mesajde modigliani » 23 Ian 2013, 07:30

modigliani

Mesajde Donbazil » 16 Mai 2013, 23:35

Donbazil

Mesajde modigliani » 24 Mai 2013, 22:58

Ia mah ! Sa vina Biblia sa "iesplice" ea-ntelept toate astea de le-aducem noi acilea :

http://www.lovendal.net/wp52/uriasii-pa ... ti-mitice/
modigliani

Mesajde modigliani » 04 Feb 2014, 13:08

La ora la care taramul pe care astea au fost cladite era la suprafata nu se "inventase" Adam si Eva .....
Daca ma iau dupa Sima , care s-a luat dupa Popa Prostu' ala al lui de-i impuie intelectu' cu aberatii si cu ineptii ..... p-astea le-o fi adus barza , probabil , si le-a trantit in garla aia mare de-i spune Atlantic .! :shock: Ca cica omu' e p-acilea de doar fo 6000 de ani , de cand ii indruga P.P. despre "Blibie" .........

http://ro.stiri.yahoo.com/piramid%C4%83 ... 06169.html
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE