Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VINOVATII !

Mesajde paul » 03 Oct 2012, 19:36

LUCIAN AVRAM scrie:
paul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:la 15 anisori cat aveai atunci , nu cred ca stii prea multe ...............

Intr-adevar ... tu care aveai ...16 ... stiai mult mai multe quote]

o sa fii surprins dar chiar stiam , si chiar am trait destule de intens acele zile , nu-ti doresc ...................

L.A. ... nu cred ca tatal tau o fost chemat la Secu ca fecioru-su spune bancuri auzite la ... Europa Libera !!! :o Si bietul tata , Dumnezeu sa-l odihneasca , avea o tigaie de ... radio care , cu chiu cu vai abia prindea ... Radio Iasi !!! :o Asa ca ... las-o mai moale cu ... intensitatea :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2012, 19:37

Mircea ... si mie imi place Romania ... si o sa-mi placa indiferent de ce o sa se intample de acum incolo ...

Ce nu-mi place insa sunt anumite mentalitati ... cum ca am fi mai asa si pe dincolo .... la umila mea experienta de viata cred ca-mi pot permite sa afirm cu oaresce tarie ca cei mai mari dusmani ai romanilor sunt .... romanii. Avem cateva metehne care ne tin in loc, ba mai mult ne trag inapoi si anihileaza orice incercare de angajament.
Spui de hotelul din Jupiter .... am fost si eu acum cativa ani la Olimp .... hotel Amfiteatru .... o perla a litoralului in ani 70-80 dar care a ajuns ce-a ajuns acum (o vagauna mucegaita) .... si am mai fost in aceasta vara in Bulgaria la Sunny Beach .... o statiune ridicata de la zero pe o plaja virgina acum cativa ani ... nu de Ceausecu sau alt "conducator" depind chestiile astea.

Pana nu o sa fim constienti de potentialul si valoarea noastra fara a ne raporta la altii (francezi, americani, rusi, etc) nu avem sanse de a merge spre bine ... ci o sa mergem unde vor altii cu ajutorul cozilor de topor racolate dintre noi .... iar de oameni dispusi de a deveni cozi de topor banuiesc ca stii si tu ca nu ducem lipsa.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gerulla77 » 03 Oct 2012, 19:38

Ma uit,citesc si parca nu-mi vine sa cred ca o asemenea discutie poate fi asa "inflamata" si "inflamanta".De fapt mi se pare ca discutia se poarta din 2 unghiuri diferite,unii au trait acele vremuri si incearca sa explice si sa se explice,iar altii care n-au trait ci doar au citit sau li s-a povestit despre acele vremuri.Eu sunt nascut in 1960,am trait si perioada mai "dulce"intre anii 1975 si 1985 si cea mai dura intre 1985 si 1989.Am fost pioner si m-am bucurat,am luptat sa fiu comandant de detasament,am fost in tabere de pregatire(unii vor spune ca erau tabere de spalare de creer,eu spun ca erau GRATUITE,unde ne jucam si ne amuzam).Am fost UTC-ist si in liceu am avut functii in organizatia UTC.Apoi am devenit membru PCR-chiar era un gest de apreciere in institutul in care lucram si apoi am avut diferite functii in organizatie.Am facut 2 ani de Stefan Gheorghiu si am fost curtat de "baietii cu ochi albastri".In tot acest timp am muncit si m-am impus profesional,chiar eram privit ca un tanar stahanovist(termenul se refera la o grupare sovietica care puneau munca si indatoririle de partid pe primul loc,inaintea intereselor personale).Nu am facut concesii dureroase sau rusinoase si am luat de bune idealurile comuniste,fara a fi un fanatic comunist.Am trait atunci dupa aceleasi principii corecte-spun eu-ca si acum si nu-mi vine sa-mi tai niciodata gatul atunci cand ma uit in oglinda si ma barbieresc.Nu-mi este rusine pt. ceea ce am facut si incerc sa nu-mi fie rusine nici pt. ceea ce fac in prezent (desi uneori acum mi se pare mai greu decat inainte).Jigodii au fost,sunt si vor mai fi.
gerulla77

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2012, 19:39

LUCIAN AVRAM scrie:
Cristian IONITA scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
Cristian IONITA scrie:aici sunt de acord cu tine, am fost manipulati

dar tot nu inteleg de ce tu acum exagerezi? ....

dar oricum .... si cu manipularea asta nu prea a iesit ce si-au dorit manipulatorii .... (se dorea doar schimbarea lui Ceausescu nu si a regimului)

doar schimbarea lui Ceausescu ? serios ? de unde stii tu asta ?

uite ca stiu .... stii tu altceva ? nu fi timid ... zi si noua

stii pe dracu , habar nu ai dar iti dai cu parerea , urmareste ce s-a intamplat in lume in ultimii ani , IRAK , EGIPT , SIRIA , IRAN ,SERBIA , ce crezi ca se intampla? nu cumva cunosti TIPARUL ?

Luciane .... imi place discutia .... nu-mi place tonul ... stii foarte bine ca si eu stiu sa discut pe alt ton, dar mi-am propus sa nu o fac ... ce parere ai ... ma ajuti in aceasta problema?
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2012, 19:41

paul scrie: ...
L.A. ... nu cred ca tatal tau o fost chemat la Secu ca fecioru-su spune bancuri auzite la ... Europa Libera !!! :o Si bietul tata , Dumnezeu sa-l odihneasca , avea o tigaie de ... radio care , cu chiu cu vai abia prindea ... Radio Iasi !!! :o Asa ca ... las-o mai moale cu ... intensitatea :idea:

pai mai stii mai Paule ... poate ca tatal lui Lucian e ala de l-a chemat :D
Cristian IONITA

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Oct 2012, 19:48

paul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
paul scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:la 15 anisori cat aveai atunci , nu cred ca stii prea multe ...............

Intr-adevar ... tu care aveai ...16 ... stiai mult mai multe quote]

o sa fii surprins dar chiar stiam , si chiar am trait destule de intens acele zile , nu-ti doresc ...................

iarasi iti dai cu parerea , hai sa-ti povestesc una , eram in clasa VIII-a , stateam cu gazda la oras , terminasem lectiile de facut , ma cam plictiseam , am luat o foaie de hartie si asa de plictiseala am desenat o zvastica , a ramas pe masa , si am plecat la scoala , cand am revenit seara , gazda mea era speriata rau , ma intreaba ce am desenat eu in ziua aia , eu zic ca nimic asta se inroseste la fata si ma intreaba din nou aratandu-mi hartia , zic ca eu am desenato ,imi zice sa astept un pic , revine dupa 10 minute cu un nene ma intreaba iarasi , primeste acelasi raspuns , nenea ma intreaba de ce am desenat zvastica si unde am mai vazut , eu scot cartea de istorie si-i arat , a inchis gura si m-a lasat in pace , nenea era maior de securitate ..............
LUCIAN AVRAM

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2012, 19:50

zi repede cine te-a sfatuit sa te duci la ala in gazda?
Cristian IONITA

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Oct 2012, 19:52

Cristian IONITA scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
Cristian IONITA scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:
Cristian IONITA scrie:aici sunt de acord cu tine, am fost manipulati

dar tot nu inteleg de ce tu acum exagerezi? ....

dar oricum .... si cu manipularea asta nu prea a iesit ce si-au dorit manipulatorii .... (se dorea doar schimbarea lui Ceausescu nu si a regimului)

doar schimbarea lui Ceausescu ? serios ? de unde stii tu asta ?

uite ca stiu .... stii tu altceva ? nu fi timid ... zi si noua

stii pe dracu , habar nu ai dar iti dai cu parerea , urmareste ce s-a intamplat in lume in ultimii ani , IRAK , EGIPT , SIRIA , IRAN ,SERBIA , ce crezi ca se intampla? nu cumva cunosti TIPARUL ?

Luciane .... imi place discutia .... nu-mi place tonul ... stii foarte bine ca si eu stiu sa discut pe alt ton, dar mi-am propus sa nu o fac ... ce parere ai ... ma ajuti in aceasta problema?

nici eu nu vreau sa ma enervez , iar aceasta discutie poate sa-ti placa sau nu , e alegerea ta .................
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Oct 2012, 19:54

Cristian IONITA scrie:zi repede cine te-a sfatuit sa te duci la ala in gazda?

...pe atunci gaseai f greu o gazda la oras , chiar f greu , nu mai stiu care a fost conjunctura de am ajuns la ala in batatura , probabil prin vreo cunostinta ceva , habar n-am
LUCIAN AVRAM

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2012, 19:55

pai stiu Luciane ca e alegerea mea ... de unde ai impresia ca as pune asta la indoiala

te intrebasem cum e aia cu 99% din cazuri cu aia in uniforme .... si te mai intrebasem de Harghita si Covasna .... daca nu vrei sa raspunzi si pe fata si asta e .... daca nu stii ... ai grija pe viitor si nu te mai arunca la afirmatii nefondate ....

multumesc

PS: legat de zvastica .... cred ca prin orasul ala Secu cam soma din moment ce taman un ditamai maiorul a venit sa te ancheteze .... sau era ruda ceva cu respectivu?

oricum .... interesante pasiuni aveai de tinerel, eu la varsta aia scrijeleam siluete de femei ....
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 03 Oct 2012, 19:57, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Oct 2012, 19:56

Cristian IONITA scrie:
paul scrie: ...

pai mai stii mai Paule ... poate ca tatal lui Lucian e ala de l-a chemat :D

ATENTIE LA CE POSTATI , FARA ALUZII GRATUITE SI MAI ALES DESPRE FAMILIE
MULTUMESC
LUCIAN AVRAM

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2012, 19:58

am glumit Luciane .... daca te deranjeaza asa de tare rog moderatorii sa stearga
Cristian IONITA

Mesajde paul » 03 Oct 2012, 20:00

Hai s-o lasam ca o dam iarasi ... de gard !
:idea: - nu iesea cu varsare de sange daca aparatul represiv nu ar fi fost atat de devotat sistemului ! Daca in tarile satelit ale URSS puteai discuta liber despre ... politica , la noi o faceai doar pe la colturi si cu foarte mari riscuri !
Indiferent de cum vi se par formularile folosite de CI in aceasta speta , consider ca nu are lb. romana suficiente adjective , epitete , comparatii , care sa caracterizeze pe ... baietii cu ochi albastri , militieni , tortionari si mai stiu eu ce !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde mircea » 03 Oct 2012, 20:02

Deviati de la subiect.....
Chiar nu se poate purta o discutie fara sa va impungeti ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Oct 2012, 20:02

Cristian IONITA scrie:pai stiu Luciane ca e alegerea mea ... de unde ai impresia ca as pune asta la indoiala

te intrebasem cum e aia cu 99% din cazuri cu aia in uniforme .... si te mai intrebasem de Harghita si Covasna .... daca nu vrei sa raspunzi si pe fata si asta e .... daca nu stii ... ai grija pe viitor si nu te mai arunca la afirmatii nefondate ....

multumesc

citeste ,SANGE SI CARNE DE OM
VOL 1 --- DRAMA UNUI MINISTER-- 1 DECEMBRIE 1989
VOL 2 --- SIBIU - ACVARIUL GROAZEI

AUTOR , DORU VIOREL URSU
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Oct 2012, 20:06

paul scrie:Hai s-o lasam ca o dam iarasi ... de gard !
:idea: - nu iesea cu varsare de sange daca aparatul represiv nu ar fi fost atat de devotat sistemului ! Daca in tarile satelit ale URSS puteai discuta liber despre ... politica , la noi o faceai doar pe la colturi si cu foarte mari riscuri !
Indiferent de cum vi se par formularile folosite de CI in aceasta speta , consider ca nu are lb. romana suficiente adjective , epitete , comparatii , care sa caracterizeze pe ... baietii cu ochi albastri , militieni , tortionari si mai stiu eu ce !

asta este parerea ta , partial gresita , nu trebuie sa punem pe toata lumea in aceeasi oala , asta daca vrem sa fim corecti ,
de vorbit mult , prost si aiurea oricine e in stare , eu nu zic ca nu au fost si exagerari , chiar au fost si din pacate au murit fff multi oameni nevinovati ,
LUCIAN AVRAM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE