paul scrie:LUCIAN AVRAM scrie:paul scrie:LUCIAN AVRAM scrie:la 15 anisori cat aveai atunci , nu cred ca stii prea multe ...............
Intr-adevar ... tu care aveai ...16 ... stiai mult mai multe quote]
o sa fii surprins dar chiar stiam , si chiar am trait destule de intens acele zile , nu-ti doresc ...................
L.A. ... nu cred ca tatal tau o fost chemat la Secu ca fecioru-su spune bancuri auzite la ... Europa Libera !!!

Si bietul tata , Dumnezeu sa-l odihneasca , avea o tigaie de ... radio care , cu chiu cu vai abia prindea ... Radio Iasi !!!

Asa ca ... las-o mai moale cu ... intensitatea

iarasi iti dai cu parerea , hai sa-ti povestesc una , eram in clasa VIII-a , stateam cu gazda la oras , terminasem lectiile de facut , ma cam plictiseam , am luat o foaie de hartie si asa de plictiseala am desenat o zvastica , a ramas pe masa , si am plecat la scoala , cand am revenit seara , gazda mea era speriata rau , ma intreaba ce am desenat eu in ziua aia , eu zic ca nimic asta se inroseste la fata si ma intreaba din nou aratandu-mi hartia , zic ca eu am desenato ,imi zice sa astept un pic , revine dupa 10 minute cu un nene ma intreaba iarasi , primeste acelasi raspuns , nenea ma intreaba de ce am desenat zvastica si unde am mai vazut , eu scot cartea de istorie si-i arat , a inchis gura si m-a lasat in pace , nenea era maior de securitate ..............