Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Introducere in realitate !

Mesajde BUNKA » 11 Noi 2012, 13:23

Nu e nici un deranj, am zis doar ca ar fi o pierdere de timp si energie sa intru intr-o polemica, sunt de cu totul alta parere si atat!!
Nu stiu cu ce movie maker poti sa faci un film atat de bine realizat, si cine s-ar chinui sa umple internetul cu astfel de filme...ma rog, ofera-mi o explicatie pt bobinele Tesla gigant din Rusia, am dat exact coordonatele linkul de pe you tube, am pus si imaginea pe care am luat-o din satelit...si tot sustii ca sunt facaturi.
Daca nici intr-o imagine luata din satelit nu crezi...ce sa zic, traiesti in alta lume.Ti-am aratat biserica de la mine din cartier, aia crezi ca am luat-o de pe net??
Asta ca sa-ti dovedesc ca ceea ce am depistat in padure langa Krasnaya Gorka, chiar este real, exista si sincer nu prea cred ca poti gasi explicatii la asta....ar pica toata teoria ta cu facaturile, si cu netul plin de minciuni, si filme falsificate, facute cu nu stiu ce programe ;)
Daca nu stii mare lucru despre Ex Philadelphia, atunci...ce sa zic, poti sa afirmi orice, nu te poate impiedica nimeni.
Deci gata, nu mai polemizez ca nu are rost...timpul va demonstra ce si cum...eu oricum urmeaza sa vorbesc cu oamenii de care am vorbit, sa incerc sa fac un mic proiect la parametrii de care am nevoie, sa fac o lista de materiale necesare si apoi cu ajutorul lor sa incerc sa le pun la un loc.
Cu siguranta ca daca voi reusi in demersul meu, nu voi tine nimic secret...dar chiar daca reusesc va fi foarte usor pt cineva sa spuna ca e o facatura...nu??
Asa faci tu acum...promit insa sa realizez intruniri de prezentare, daca iese jucaria, asa demonstrativ!...pt ca sa demontez afirmatii de genul..."e o facatura"
BUNKA

Mesajde BUNKA » 11 Noi 2012, 13:31

Cateva lucruri despre gravitatie... http://www.scientia.ro/qa/2878/cum-apare-gravitatia
o luam de la zero sa intelegem principiile relatiilor dintre energia electrica si campurile magnetice... http://ro.wikipedia.org/wiki/Foton
intai trebuie sa intelegem asta pt a putea intelege de unde apare energia radianta, sau energia negativa.
BUNKA

Mesajde BUNKA » 12 Noi 2012, 00:14

E clar ca ai o problema!! :lol: :lol:
BUNKA

Mesajde BUNKA » 12 Noi 2012, 01:57

Ce treaba are fericirea mea aici? :shock: ...am zambit si eu de doua ori ca am vazut ca nu ai inteles mesajul, am spus clar ca nu vreau sa polemizez, la care tu te apuci si diseci cuvant cu cuvant afirmatie cu afirmatie tot ce zic eu...asta pot face si eu te asigur, dar unde ajungem???

"[Tu esti un geniu perfect si eu sunt prea prost pt a ma putea ridica la nivelul tau de intelegere.]"... Ma bucur ca recunosti asta, si...eu ce ar trebui sa fac acum?...sa ma supar?? :lol:

"[ Nu voi mai repeta greseala.]" ... Mare greseala ai facut...sa nu mai faci asta! :lol:

Am inteles din prima ca nu ai incredere decat in ce pipai, dar asta nu e un motiv de acum sa ne apucam sa facem analiza pe text unul altuia la nesfarsit, sincer mai bine citesc ceva pe net, sau vad un film mincinos pe You Tube, sau o carte ceva...n-o fi totul numai minciuna in jur...zic si eu!! :geek:

Sa inteleg ca nu mai am cu cine sa schimb o contra, asa de dragul de a trece timpul??? :lol:
Pacat!! Abia ma incalzisem!!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 12 Noi 2012, 02:21

Aici http://atlantisra.wordpress.com/2012/01 ... ladelphia/ e interesant ce scrie despre Timp pe finalul paginii!

http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_rel ... r%C3%A2nse Teoria relativitatii restranse- Albert Einstein
http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_rel ... i_generale Teoria relativitatii generalizata
BUNKA

Mesajde echo » 15 Noi 2012, 12:08

Asta cu teoria conspiratiei, merge mai mult la americani, cum de fapt si de la ei vine... Spun ca merge la ei, pentru ca baza de plecare a teoriei e unanim aplicabila la ei, respectiv anumite familii, corporatii, grupuri de interese, etc, care controleaza sau au interese in anumite sfere, de la resurse la comunicatii, media, alimente, etc...
Si da, merge sa spui ca "aia" au anumite interese sa se foloseasca petrolul si nu energia gratuita, sa se foloseasca OMG-uri, chimicale, anumite resurse, etc, etc Are .. .oarece logica... dar nu insemna obligatoriu ca se si intampla...

"Bobinele Tesla" din fostul URSS, nu se indoieste nimeni de existenta lor fizica, le-am mai vazut si eu in alte fotografii (si pe cele din Ukraina), dar cine spune ca sunt Tesla? Pot fi orice... de la antene, la aplicatii stiitifice de cercere, la turnuri de testare anumite echipamente, ramasite ale vreunui test de orice natura, aplicatii sau doar teste militare, sau chiar bobine Tesla, cu anumite aplicatii... Atatt timp cat nu exista un comunicat oficial al celor care le-au construit, nu vad de ce sa punem pe ele eticheta "Tesla"... Repet, nu ma indoiesc de existenta lor (ar fi culmea) ci de scopul atribuit lor in virtutea "argumentelor" din teoria conspiratiei....

Dar ma rog, nu asta este chestia, cand mai citesc din astea cu tinerea sub control de catre "anumiti" a producerii energiei libere, "tind" sa le dau crezare, pana cand ma gandesc la cele de mai sus, anume de unde vien teoria...

Spunea BUNKA la un moment dat ca nu orice bisnitar are cunsotinte de fizica cuantica, electromagnetism, etc, etc, Sa nu uitam ca mai exista si o alta parte a societatii, anume balanta puterii - fostul bloc comunist.

Repet, daca la americani tine chestia cu controlul resurselor de catre anumite grupuri, la astia in schimb (fostul URSS) singurul interes era cel de stat.
Daca toata aceasta galfgara ar fi adevarata, atunci oare statul (URSS), nu ar fi avut interes sa dezvolte producerea de energii care sa ii dea o independenta energetica, ba mai mult, sa o si poata exporta catre statele satelit si sa le tina sub control mai mult ??
Prin polititca de expansiune a ideologiei, ce argument mai puternic se putea folosi decat ca "veniti la comunism ca noi va dam curent gratis, fata de americani care va fac sa platti pentru petrol" ??
Adica URSS nu a avut oameni de stiinta?? chiar asa de prosti sa fi fost ei, incat sa nu poata face o morisca din aia cu care sa incarce baterii iar un pseudo-savand de pe youtube sa o prezinte ca o chestie absolut banala si la indemana oricui incat o poti face in garaj ??

Ceea ce spun mai sus poate fi "combatut" mai mult, tot prin teoria conspiratiei, cum ca gradele si ierarhia masonica, ar pune alte regului care nu functioneaza pe baza ideologiei si intereselor geopolitice si astfel cineva a hotarat ca nici macar URSS-ul nu va face energie gratuita.
Foarte frumos si acest "argument", totusi mai sunt si altii care sunt in afara sferei de interes "masonic", anume: Iranul, Irakul (fostul) si ... China (!!) sau ca si argument decisiv - Korea de Nord !!

Ma gandesc si eu in prostia mea, oare atat fostul cat si actualul presedinte al Koreei, nu si-ar fi dat fiecare cate un coi, ca sa aiba energie gratuita pentru toata tara ??? aia nu se uita si ei la youube ?? de ce nu isi fac niste moristi cat London Eye sa isi incarce bateriile ?? Pana nu se intampla asta, restul sunt ... fantezii...

Scepticismul lui Ioani mai sus e perfect indreptatit, cum dealtfel ar trebui sa fie al oricarui om de stiinta adevarat, anume, sa trateze cu scepticism chiar si proprile rezultate obtinute empiric, pana la obtinerea dovezii solide si irefutabile care atesta drept adevar ceea ce el crede ca a obtinut...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde akmm » 15 Noi 2012, 16:52

Ma gandeam sa ma bag in discutie, dar mi-e ca stric atmosfera de campanie electorala.Nu stiu daca nu e ultima postare pe forum.Prietenii care se tin de cuvant stiu de ce.......
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Jean Valjean » 15 Noi 2012, 19:59

echo scrie:Daca toata aceasta galfgara ar fi adevarata, atunci oare statul (URSS), nu ar fi avut interes sa dezvolte producerea de energii care sa ii dea o independenta energetica, ba mai mult, sa o si poata exporta catre statele satelit si sa le tina sub control mai mult ??

Echo, am impresia ca aici te cam contrazici, ca eu stiu ca Rusia chiar e independenta energetic si chiar exporta resurse energetice, de care unii chiar depind (daca nu ma insel Germania cam depinde de gazul rusesc, ceea ce o face sa aiba o atitudine foarte prietenoasa fata de Rusia).
In cazul in care acest lucru ar fi posibil, Rusia nu ar avea nici un interes sa dezvolte o tehnologie prin care sa produca energie foarte ieftin (nu gratis, orice se plateste intr-un fel sau altul) deoarece nu este decat o chestiune de timp ca aceasta tehnologie sa ajunga si in mainile celorlalti astfel incat Rusia sa se vada pusa in situatia de a nu mai avea ce vinde. Atata timp cat Rusia are ceea ce ceilalti nu au, nu vad de ce ar vrea sa schimbe situatia. Din acest punct de vedere am putea spune ca cei care impiedica omenirea de a avea acces la energie ar trebui sa fie cei care au in mana petrolul.
Pe de alta parte, acelasi interes de stat il are si USA. Dau exemplu in acest sens interventia militara din Iraq, care numai un naiv ar putea crede ca a avut drept scop apararea democratiei. De fapt aceasta a reprezentat blocarea accesului Chinei, o economie mamut cu un consum enorm de resurse energetice, la petrolul irakian. Asa se explica si pozitia Chinei de acum fata de Iran, o interventie a Americii in Iran punand grav in discutie accesul Chinei la resurse petroliere. Prin urmare pica si teoria cu interesele unor familii din USA, mai ales ca pretul combustibilului la ei este mentinut in continuare scazut, acest fapt stand de fapt la baza dezvoltarii economiei americane (printre altele).

O sa spuna acum Bunka: bine, bine, dar eu vorbeam de eletricitate, nu de petrol.
Da Bunka, stiu despre ce vorbesti, este admirabil entuziasmul tau in acest sens, insa pentru mine nu este decat visul unei nopti de vara.
Nu spun ca este imposibil ce vrei tu, insa deocamdata nu este decat o poveste de Jules Verne. Sunt foarte multe lucruri care-ti scapa din vedere in momentul in care te indragostesti de un proiect. De exemplu, undeva mai sus afirmai ca poti creste puterea unui curent trecandu-l printr-un conductor de cupru, uitand de rezistenta electrica prin care se pierde energie.Iar energia electrica este strans legata si de petrol. In acest sens iti recomand sa citesti articolele lui Matt Savinar cu titul "Viitorul dupa crahul petrolier", le gasesti pe net la o simpla cautare.

Eu iti doresc succes si sa ne uimesti cu un aparat, cat de mic, care sa faca ceea ce afirmi tu cu atata convigere ca ar putea face.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde echo » 15 Noi 2012, 20:18

Jean Valjean scrie:Echo, am impresia ca aici te cam contrazici, ca eu stiu ca Rusia chiar e independenta energetic si chiar exporta resurse energetice, de care unii chiar depind (daca nu ma insel Germania cam depinde de gazul rusesc, ceea ce o face sa aiba o atitudine foarte prietenoasa fata de Rusia)..

Da Jeane, ai dreptate cand spui ca ma contrazic, in sensul ca am zis ca Rusia si-ar obtine independenta energetica, candf de fapt asa este, ea este independenta energetic, energie obtinuta pe baza de combustibil fosil...

Dar nu asta era subiectul discutiei..

Mai mult ai venit chiar tu cu 2 alte exemple: de ce s-ar supara China de interventia SUA in Irak, cand isi poate construi un generator de curent super ieftin ?? Ce e asa greu? ca doar e totul pe net ...

Mai mult, Germania e la mana Rusiei in ceea ce priveste gazele, dar nu isi construieste un generator de energie ieftina ca sa ii doar in .. parti de rusi ?? Oare asa de prosti sa fie inginerii nemti?? Sau poate nu sunt ingineri nemti?? Sau nu se uita la agariciul de pe youtube ??

Pune-ti si tu intrebarile astea si mai vedem ... (si cu Korea cum e?? si-ar fi dat aia cate un coi pentru un generator dinasta sau nu ?? :D )

Mai, isi mai aduce cineva aminte de "perpetuum mobile" ala cu barzoiul care se pendula in paharul cu apa ca sa "bea" ?? Facut din lemn, statea pe birou si se misca intruna... nu avea baterii, nu avea fire, nu avea NIMIC si totusi se misca... CUM ??
Hai sa va vad....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Jean Valjean » 15 Noi 2012, 21:19

Echo, eu sunt cat se poate de convins ca nu facem decat sa vorbim discutii pe marginea acestui subiect. Are romanul o vorba: daca toate mustele ar face miere, ar fi faguri pe toti peretii.
Cred ca mai repede Bunka ar trebui sa-si puna intrebarile astea, treaba lui daca o face sau nu.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Mircea_63 » 15 Noi 2012, 22:34

echo scrie:
Mai, isi mai aduce cineva aminte de "perpetuum mobile" ala cu barzoiul care se pendula in paharul cu apa ca sa "bea" ?? Facut din lemn, statea pe birou si se misca intruna... nu avea baterii, nu avea fire, nu avea NIMIC si totusi se misca... CUM ??
Hai sa va vad....

N-am auzit sau vazut asa ceva. Baga ceva detalii...te rog.

Bunka...Recunosc sincer ca in mine exista o dualitate in ce priveste subiectul. Pe de o parte iti admir entuziasmul. Pe de alta parte...sunt inginer... In ce sens vrei tu. Privire inteligenta, dar nu se poate exprima, indoctrinat etc Ma simt ca si cum i-as spune unui copil mic ca nu exista MOS Craciun! Nu pot polemiza...nu ca n-as avea cu ce, dar nu ne-am intelege reciproc.
M-as bucura ca tu sa ai dreptate!
Ultima oară modificat de Mircea_63 pe 15 Noi 2012, 22:54, modificat 1 dată în total.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 15 Noi 2012, 22:50

akmm scrie:Ma gandeam sa ma bag in discutie, dar mi-e ca stric atmosfera de campanie electorala.Nu stiu daca nu e ultima postare pe forum.Prietenii care se tin de cuvant stiu de ce.......

mhaaaaaa ..... tu te-ai aliat cu Dragos2006 ....

test IQ ai facut?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde BUNKA » 16 Noi 2012, 02:47

Putem sa discutam foarte mult pe subiectul asta in contre, nu o sa fac asta..o sa spun doar ca eu mai degraba cred intr-o "conspiratie" a unor oameni cu adevarat puternici care conduc lumea asta, mai degraba cred ca Morishca exista si functioneaza decat sa cred invers...de ce spun asa?...pai simplu, daca as crede ca nu exista o conspiratie si ca cei ce ne conduc la nivel de planeta sunt atat de sinceri si neinteresati vis-a-vis de noi astia multi, atunci cu adevarat as putea sa fiu numit NAIV!!
Nu asta ar insemna ca am incredere in liderii lumii, o incredere nemarginita???
Ati vazut Matrix??....nu v-ati pus niciodata intrebarea daca fiecare dintre noi nu cumva suntem altceva decat o "baterie" care alimenteaza un SISTEM??
Mancam Guma -Guar, si sulfiti, E-uri, monoglutamat, Grasimi "vegetale" hidrogenate, metale grele, pesticide.....mancam otrava zi de zi pe care o platim cu bani...
Muncim pentru acei bani, si platim taxe...intr-un final peste toti da ceva, o leucemie, un cancer, o tumoare, un accident...obezitate, un accident vascular, ajungem la balamuc...si, ne tratam cu MEDICAMENTE...alte OTRAVURI pe care le cumparam cu bani munciti...ne reintoarcem la SISTEM
Cand aprindem un bec, platim, cand folosim apa, sau cand ne preparam mancarea suntem toti dependenti de SISTEM...gaze, energie electrica, combustibil fosil...SISTEM
Cine detine energia in lumea de azi detine PUTEREA, pentru ca TOATA LUMEA are nevoie de energie sub toate formele ei, daca ea poate fi contorizata, si nu este la indemana oricui, atunci de acolo apare PUTEREA.
NU v-ati intrebat de ce trebuie sa ne supunem unui "Codex Alimentarius" care imi baga otrava in hrana, fara ca noi sa fi avut sansa sa hotaram pt asta??
Globalizarea...avem nevoie de ea??...ce inseamna ea de fapt??...unde duce???...sunt intrebari ale caror raspunsuri ar putea sa se incadreze din punctul de vedere al unora dintre noi tot la capitolul "Teoria Conspiratiei"!!
Totul este legat de energie sub formele ei cele mai variate, cand cumperi ceva de imbracat sau de mancare, orice care face parte din NEVOILE OMULUI ...trebuie sa fii constient ca acolo s-a utilizat energie, pt fabricare, pt transport ..etc, si tu platesti acea energie.
Ti-ai pus vreodata intrebarea daca nu cumva, toata aceasta energie care ne face dependenti de SISTEM, de fapt poate fi produsa altfel, si se poate...ce impact ar avea lucrul asta asupra vietii tale???
Daca intr-o zi SISTEMUL s-ar prabusi, sau pur si simplu nu ar mai fi nimeni interesat de acest SISTEM...cum ar fi??

Inca odata va raspund in felul asta :
" Daca eu cred in Dumnezeu si el nu exista atunci ..nu am pierdut nimic//Daca nu cred in Dumnezeu si El exista, atunci am pierdut TOTUL!"

Prefer sa fiu un nebun care vrea sa testeze o MORISHCA, decat un om CARE CREDE CA TOT CEEA CE VEDE IN JURUL LUI E REAL SI ...CARE CREDE CA TOT CE I SE PARE IREAL E CU ADEVARAT IREAL !!

Cum i s-ar fi parut un magnet care respinge un alt magnet cu forta unui om neandertal??...probabil ca asa cum ni se pare noua acum teoria relativitatii lui Einstein...sau posibilitatea captarii unei alte forme de energie din spatiul inconjurator in afara de cea cunoscuta...este o teorie nu??

Cum pot sa fiu suspicios fatza de o morishca, si nu pot sa fiu suspicios fata de un sistem condus de niste oameni...oare oamenii astia nu pot fi supusi dorintei de putere?
Sa nu uitam ca celebra ecuatie a lui Einstein are la baza Fizica Teoretica si nu cea experimentala, omul a ajuns acolo prin PRESUPUNERI SI DEDUCTIE LOGICA, TEORETIZAND...nu prin realizarea de experimente, sau prin rezolvarea unor ecuatii matematice :idea:
Sa zicem ca eu am o teorie legat de subiectul asta cu PUTEREA, cu ENERGIA....raman la ea, si...fac morishca!!! :P
Va tin la curent cu rezultatul...intre timp mai pun pe aici ceva materiale...bazaconii, nu le luati in seama! :P
BUNKA

Mesajde echo » 16 Noi 2012, 10:23

BUNCA, nu o luat atat de... adanc... ceea ce spui tu mai sus are logica, pot fi adevarate, ba au chiar mari si reale sanse sa fie adevarate...
Pana la urma lumea se imparte in condusi si conducatori, asa a fost mereu si asa va fi mereu atata timp cat va fi rasa umana.. De-a lungul timpului s-au modificat doar doar formele de conducere, fiind adaptate la evolutia umanitatii..
Cred si eu in multe din cele ce le expui mai sus si nu numai... ma rog.. nu asta era totusi ideea.

Eu sunt convins ca producerea de energie din alte surse ar fi posibila si va fi posibila. Repet - din alte surse !! Pentru ca din nimic nu ai ce sa scoti... Faza cu neardenthalul e adevarata, prin simplul fapt ca el nu avea tehnologia sau cunostintele sa foloseasca sau sa inteleaga fenomenul... la fel cum nici noi nu avem acum cunostintele sau tehnologia sa cream energie in mod economic din orice altceva decat din resurse fosile... (accent pe "economic")

Surse "neconventionale" pot fi de la radiatia cosmica, la fluxul solar extern atmosferei, la magnetismul terestru, etc, etc.. cam tot ce ne incoanjoara si care, TEORETIC, se poate converti in energie. Numai ca la acest moment nu exista inca tehnologia necesara sa se face acest lucru in mod economic si viabil !!

Nu te ajuta cu nimic sa creezi 1 KW curent cu 10 USD din cosmos, cand il iei cu 1 USD din surse fosile... (putem de aici intra in alte discutii atat legate de etica, conservatorism, interese, samd, dar nu vreau).

Eu tot ce cred ca e ca aceasta morisca (super simplist numita asa, nicicum din nesimtire) este o sarlatanie, coroborat si cu faptul ca, poate fi coincidenta sau nu, tocmai in aceasta perioada top de afis la orice cautare pe youtube este "free energy " si cum isi creaza fiecare curentul in mod gratuit.... Am mai crescut si eu de cand credeam in dinastea cu "free"...
Cel mai probabil companiile de electricitate isi fac deja harachiri or daca nu au facut-o inca, in mod sigur isi ascut deja sabiile....

Ca si alternativa, poti face o cusca rotunda in care alearga o veverita, un iepure, ma rog.. ceva mai cu greutate, o legi la un dinam si .. ai electricitate.. Nimeni nu poate spune ca nu produci electricitate, dar e viabila ?? Cel mai ieftin panou solar este vre-o 2 mil. Il pui in curte - ai curent - nimeni cu te poate contrazice... Dar esti tu oare independent de sistem ?? Nu imi raspunde cu lozinci citite prin reclamele celor ce vand panouri... ca am experienta proprie in astea... Incearca sa legi un frigider la un acumulator, prin convertor, si ai sa vezi ca iti da cu virgula... Restul sunt... vorbe..

Iti urez succes, daca vrei sa o faci ca si dezvoltare tehnologica personala, totusi nu te entuziasma prea tare pentru a nu fi prea dezamagit dupa aia.. In orice este un castig.. poti descoperi ca nu se poate produce energie electrica "free", mai mult, poti descoperi si de ce...

Apropo, ca si idee, prin liceu parca, citeam ca Academia francenza (sau cea de la Berlin... :roll: ) inca de pe acum vre-o 200 ani au decretat ca nu vor sa mai supuna spre analiza nici un fel de propunere de proiect perpetuum mobile, indiferent de speta acestuia. Toate care au fost analizate, dar TOATE, au fost sarlatanii, indiferent de ce sustineau initial "inventatorii".... Or stii ele, academile, ceva....
echo

Mesajde BUNKA » 16 Noi 2012, 11:42

Ok...academiile stiu totul, si tre sa avem incredere deplina in ele, ca ele nu sunt finantate de cei care detin fraiele... :?
Eu fac morishka... :P ...si-mi pastrez entuziasmul... fac fatza fara probleme unui esec.
Raman mai increzator in morisca decat in orice zice nu-s ce academie.

Apropos...eu nu as avea nici cea mai mica incredere in ziua de azi sa-mi fac un vaccin...n-am incredere!! Cam atata incredere am eu in ce-mi da sistemul sa mananc, sa beau si sa ma tratez...ZERO....si tot atata incredere am si in ce zic "academiile"...ZERO BARAT.

Ai observat ca nu mai poti manca o bucata de carne ca nu stii, daca are sau nu hormoni, daca a fost sau nu colorata artificial sau daca a fost injectata sau nu...?
Ai observat ca in spreiuri, creme, sapunuri, si tot ce inseamna cosmetice, sampoane, balsamuri etc sunt bagate toate cacaturile care provoaca tot felul de cancere...e plin pe la Iasi pe la oncologie. Vecinul meu are o sotie, si parintii sotiei lui au murit amandoi in chinuri de cancer in interval de 6 luni de zile!!
Iti place mezelul cu 8-10% carne?? ...restul fiind.... :roll:
No..ce s-o mai lungim...te las pe tine sa ai incredere in ce vezi, eu nu am...mai degraba am in ceea ce pare ireal...mai degraba cred in conspiratie...
Mi se pare o gandire mai sanatoasa, risc sa ce??....sa iau tzapa pe barba mea... e preferabil decat sa iau tzapa data de altul!!

Inca un lucru tin sa mai zic...poate ca inclinatia mea spre chestii de astea, spre mestereala mi se trage putin pe linie genetica de la bunicul meu, el pe timpul lui ceasca era meserias, de la tamplarie pe care o facea la nivel de arta, pana la lucrul in metal, cu forja cu alea alea...apoi stia sa repare orice, acordeoane, armonice, le acorda...si canta la acordeon, armonica, muzicutza...repara ceasuri, orice..nenea Costica Haras stia sa faca de toate si le facea bine.
Pe vremea aia el a facut o eoliana care producea energie electrica, era uriasa, a fost dat si la ziar...si acum stalpul pe care a fost montata este in coltul casei parintilor mei...eu incercand sa urc dupa el pe scara, curios fiind am cazut si mi-am rupt mainile...cred ca atunci s-a inoculat microbul cand eram pe langa el copil micutz fiind, imi pare rau ca pe cand aveam 10 ani, el a murit...de cancer pulmonar!!
Nu am avut timp sa il cunosc prea bine!!!
Poate din cauza asta sunt asa visator si entuziast...sincer prefer sa fiu asa decat sa iau TZAPA de la SISTEM.
Eu de la 15 ani citesc pe etichete ceea ce bag in gura, nu de acum...acum vezi tot felul de specialisti care dau sfaturi in nutritie...la mine era la ordinea zilei sa citesc chestii de nutritie pt ca era legat direct faptul ca faceam sport ... vreo 15 ani de fiare m-au schimbat putin...de aia nu mai cred ca toata painea e sanatoasa, mezelu, aia aia... si nu de acum... de cand eram adolescent!!
BUNKA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE