Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde cristian bh » 23 Iun 2014, 12:57

Mircea_63 scrie:

La urma urmei, intr-o tara in care insusi fratele presedintelui ajunge sa fie saltat, lucrurile se misca. La faza asta ii acord tot lui Base o bila alba. :D

De fapt,a inceput procedura de "schimbare linistita". :D
Doar ca aici trantorii (securistii din serviciile statului),si nu albinele( poporul) a decis-o. :oops:
Doar trebuie sa se gudure pe langa viitorul lor stapan. :!:
Iar vechiul stapan a cam golit sacul cu chiolhanele!!!!!!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Dragos2006 » 23 Iun 2014, 15:06

Țara arde si baba se piaptana ! este primul an din istoria postdecembrista cand un guvern aloca prin bugetul de stat 0 (ZERO) LEI pentru investitii iar noi nu mai putem de grija fratilor Basescu . In loc sa ne ingrijoreze faptul ca e foamea pe noi cat casa stam si vorbim de personaje din romane ...

Maestru Dinica mare dreptate avea !
https://www.youtube.com/watch?v=7Qp-MXjxlq8
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde jr2 » 23 Iun 2014, 18:37

va salut domnule ignatov!
de ce va intereseaza capacitatile mele fizice? si ca sa nu muriti de curiozitate,bai,afla ca acum,sunt obosit ca toata noaptea am carat stupina la tei! satisfacut de raspuns?
PS.iar acum alta belea,
bicicleta n-are lant! ginerele mariei sale,pricopie?!? ar putea sa-l insoteasca pe unchiuletu in celula!
Ultima oară modificat de jr2 pe 23 Iun 2014, 18:48, modificat 1 dată în total.
jr2

Mesajde Mircea_63 » 23 Iun 2014, 19:46

Va rog, pe langa formularile astea umoristice, gen ba, bai, puneti cate un zambaret :D . Nu de alta, dar mai intra cate un neavizat si ramane cu o impresie gresita despre stupari.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 23 Iun 2014, 22:26

jr2 scrie:va salut domnule ignatov!
de ce va intereseaza capacitatile mele fizice? si ca sa nu muriti de curiozitate,bai,afla ca acum,sunt obosit ca toata noaptea am carat stupina la tei! satisfacut de raspuns?
PS.iar acum alta belea,
bicicleta n-are lant! ginerele mariei sale,pricopie?!? ar putea sa-l insoteasca pe unchiuletu in celula!

Va salut si eu!
Scuze!

P.S. Nu cred ca are rost sa ne intepam, cand cei de la conducere nici nu stiu ca existam!

Bafta la tei!
ignatov andrei

Mesajde jr2 » 23 Iun 2014, 22:45

cica nu-l cheama pricopie,ci pricop!
jr2

Mesajde csaa » 23 Iun 2014, 22:53

Nici de asta nu stia nimic, da' nimic. Cum sa nu-l credem!?
Si peste toate, vorba lui Dragos, guvernul nu a alocat nimic pentru investitii. NIMIC!
Pai Bine mai .....cu ce bani mai facem noi parcuri in "no mans land", sau bazine olimpice in sate fara apa curenta, sau, si mai grav, cu ce bani mai cumparam panglici ca sa inauguram 10 metri de autostrada.
csaa

Mesajde Donbazil » 23 Iun 2014, 23:08

Sal'tare!
Numa' ca fratele Dragos, se preface ca uita ca "astia" abia au reusit sa dreaga ce-au stricat " ailalti".....Da' cum el moare dupa blonda de la cotroceanu' , e de inteles....
Ca au fost redeschise toate liniile de finantare cu tanti Europa, care pe vremea blondei fusesera blocate din cauza de motive, iar se tace.....Iar ca baselu tocmai spunand ca nu s-a implicat in justitie denota faptyul ca el inca ARE parghiile dar si puterea de implicare.....Ca daca generalu' pocait nu dadea pe trv-ul mult hulit Antena 3 filmele, ci le prezenta corect la parchet, le matrasea doamna Kovesi, pupila baselului, iar e rusine sa se recunoasca....Deh, asta-i politichia si poate trebuia discutata la Poiana lu' Iocan nefiind ne4cesara deschiderea unui subiect separat ca doar politica-i tot politica......
Parerea mea....
Sal'tare!
Donbazil......Acasa din motiv de ploaie.... :evil:
Donbazil

Mesajde Dragos2006 » 23 Iun 2014, 23:29

Donbazil scrie:Sal'tare!

Ca au fost redeschise toate liniile de finantare cu tanti Europa, care pe vremea blondei fusesera blocate din cauza de motive, iar se tace.....
Donbazil...

:lol: :lol: :lol: donule chiar te pricepi la MINCIUNI ! ce fonduri europene au primit apicultorii - si nu numai - in ultimul an prin PNDR ? la mine in zona apa a luat un pod , o comuna a ramas izolata , nimeni nu face NIMIC !!!! IN HALUL ACESTA AM AJUNS !!!!! LUMEA MOARE DE FOAME !!!!!
Dragos2006

Mesajde ignatov andrei » 23 Iun 2014, 23:51

Principiul comunist:
- dai cat poti pentru societate si iti iei cat ai nevoie!

Principiul capitalist:
- muncesti, ai, nu muncesti, nu ai!

Cum sa inteleaga cei de varsta mea (sau mai mult), cand stiu "ce bine era inainte"!

Greu se va scapa de acest "virus rosu"!
Multi (e un pas inainte, dar nu suficient) se comporta ca niste capitalisti, cand e vorba de munca, dar se comporta ca niste comunisti, cand vine vorba de principii!
ignatov andrei

Mesajde csaa » 24 Iun 2014, 07:25

Dragos2006 scrie:
Donbazil scrie:Sal'tare!

Ca au fost redeschise toate liniile de finantare cu tanti Europa, care pe vremea blondei fusesera blocate din cauza de motive, iar se tace.....
Donbazil...

:lol: :lol: :lol: donule chiar te pricepi la MINCIUNI ! ce fonduri europene au primit apicultorii - si nu numai - in ultimul an prin PNDR ? la mine in zona apa a luat un pod , o comuna a ramas izolata , nimeni nu face NIMIC !!!! IN HALUL ACESTA AM AJUNS !!!!! LUMEA MOARE DE FOAME !!!!!

Mai taci! Ce tipi asa? Imi aduc aminte de filmele tale si stiu ca nu ai nici o sansa sa mori de foame.
S-a rupt un pod???? Ala de la Maracineni?? Ala la care abjectul a facut bai de multime si a promis ca va fi reparat in.... Maaaaa, ce memorie scurta ai! Sau crezi ca noi avem memoria scurta.
csaa

Mesajde proapis13 » 24 Iun 2014, 08:27

Dragi colegi,repararea podurilor si gestionarea fondurilor europene nu tine de Presedintia Romaniei :!: ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde redoo » 24 Iun 2014, 09:09

Judecatorul care se ocupa de dosarul lui voiculescu.....tocmai a fost pensionat.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Dragos2006 » 24 Iun 2014, 09:16

csaa scrie:S-a rupt un pod???? Ala de la Maracineni?? Ala la care abjectul a facut bai de multime si a promis ca va fi reparat in.... Maaaaa, ce memorie scurta ai! Sau crezi ca noi avem memoria scurta.

Esti pe langa subiect , stai jos , nu intelegi nimic .
Dragos2006

Mesajde Ioan Guist » 24 Iun 2014, 09:48

Domnilor, stati linistiti in bancile voastre.Sa ramanem fiecare linistit in ...coltul lui.
Putem ... injura, apostrofa, ameninta... si dintr-o pozitie ...relaxata.Nu trebuie sparte smalturile sau ...coroanele dentare. :lol:

Pana una alta, cu toata armada si energiile iadului focusate pe Baselu, asta, marinarul adica, face imediat doo mandate incheiate. :lol:
Iasa din scena , fiind in gratiile coanei Europa si nu a Rusilor.Iasa din scena fiind "aprobat" in actiuni de catre unchiul Sam si nu de catre Voiculescu.

Deci. Sa fie cu injuraturi da ...mai cu relax Domnilor ! Fara constipatii si fara junghiuri si carcei :lol:
Asta cu fratica asta , Mircea, cade manusa marinarului. E de istorie .Da ...ce sa-i faci, asa-i in tenis.

Hai va salut ca o inceput teiul
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde namzeb » 24 Iun 2014, 11:47

Mai,mai dupa ce vezi cu ochii si auzi cu urechile tale toate minciunile spuse altfel de la o zi la alta tot mai sint multi care cred ca altii sint de vina.Oare cine i-a pus sa se lege cu interlopii (noi, sau interesul) sau or fi avind in singe bisnita de cind erau vaporeni,ca traiau bine si atunci (mai un kent,mai o cafea sau un blug). Cei care il sustin or fi avind si ei vre-o musca pe caciula.Doamne ajuta-ne sa scapam de hotii cei mari ca cei mici sint la puscarie.
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE