Mircea_63 scrie:Indiene...afurisit sa fii.
Ori crezi ca n-am fost deja ?
Mircea_63 scrie:Indiene...afurisit sa fii.
cornelioandanciu scrie:Am luat 28 de litere si le-am amestecat intre ele.Apoi intamplator am ales grupuri de litere pe care le-am numit cuvinte si pe care le-am pus aici aici.Iata ce a iesit: Materia,Universul Viata,Omul, hula impotriva lui Dumnezeu! Oare o fi din intamplare? Daca omul este animal, atunci ce alt animal il mai huleste pe Dumnezeu, pe Cel care i-a dat viata?
TDI scrie:De asemenea, pe lângă fiecare biserică, există, de obicei, şi o casă parohială, ceea ce înseamnă că numărul clădirilor bisericii este cu mult mai mare de 27.000. Dacă estimăm valoarea medie a fiecărui imobil la numai 100.000, înseamnă că bunurile imobile ale Patriarhiei se ridică la minimum 1 miliard de euro.
http://www.incont.ro/social/bbc-la-fiecare-3-zile-o-biserica-e-construita-in-romania-paralela-intre-saracia-in-care-traim-si-sumele.html
Mircea_63 scrie: TDI, gura mare poate avea orice...om. Diplomatia presupune inteligenta, sau invers: inteligenta presupune diplomatie. Cand e copt, marul cade si singur. Daca nu e vremea, putem sufla cu totii in cor si eventual il vom clatina.
TDI scrie:http://comunitate.ziare.com/blogs/17382/8116/chef-la-manastire-vasile-voicu
Vasile Voiculescu - Chef la manastire
cornelioandanciu scrie: Daca omul este animal, atunci ce alt animal il mai huleste pe Dumnezeu, pe Cel care i-a dat viata?
cornelioandanciu scrie: Unde sa ne impartasim?Sub cerul liber? Pentru astfel de ritualuri sacre avem nevoie de biserici, iar aceste ritualuri sacre nu pot fi conduse decat de oameni initiati, adica de preoti!
cornelioandanciu scrie:Iar spitalele care s-au inchis... Oare cate avorturi s-au facut in acele locuri?Cate suflete nevinovate nu au mai putut veni pe lume?
cornelioandanciu scrie:Ti-am dat "hrana"prea tare, pentru adulti, tu inca nu poti sa mananci nici macar "hrana "moale pentru copii ! Dar daca te intaresti sufleteste, intr-o zi vei putea deslusi adevarul! In tine salasluiesc doua astfel de adevaruri, dar doar unul este bun! Si il stii, dar inca nu esti pregatit sa-l marturisesti! Totusi, il stii!
cornelioandanciu scrie:Iar spitalele care s-au inchis... Oare cate avorturi s-au facut in acele locuri?Cate suflete nevinovate nu au mai putut veni pe lume?
State scrie:cornelioandanciu scrie: Daca omul este animal, atunci ce alt animal il mai huleste pe Dumnezeu, pe Cel care i-a dat viata?
Niciunul , pentru ca omul este singura fiinta care gandeste rational. Biserica nu are absolut nici o legatura cu D-zeu, pentru ca biserica este o inventie. La fel si religiile.
Vrei sa-ti fie bine ? Gandeste pozitiv , descarca-ti sufletul de ganduri rele, ajuta oricand ai posibilitatea pe cel de langa tine, etc. Sa dai bani unei institutii nu inseamna iubire, nu inseamna rai. Daca tu crezi intr-adevar in D-zeu, inseamna ca esti cel putin tampit sa crezi ca D-zeu are nevoie de banii tai(nu ma refer la Cornel, ci la toata suflarea). Pe biserica asta o doare cel mai tare, cand e vorba de bani. Nimeni n-a fost revoltat ca umbla popa cu botezul sau ca tine o slujba in biserica. Omul se revolta cand vede ca la doua zile se inchide cate un spital, iar in fiecare saptamana se mai termina de construit cate o biserica. Sunt comune care au chiar si 3-4 biserici. Sunt sate unde sunt doua biserici la nici mai mult, nici mai putin de.....200m. Voi asociati bisericile cu D-zeu. N-au absolut nici o legatura!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori