Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fenomenul "Colectiv"

Mesajde nae » 04 Noi 2015, 20:57

paul scrie:... jetul ala cu care ma ameninti va fi doar o palida picurare cu intermitente ! :oops:

:shock:
Pana pe 25.11'15 e bine ?
Pe 26 fac 45 Kg ;)
Chiar n-am scuze . :oops:
nae

Mesajde paul » 04 Noi 2015, 20:59

V-am pus o intrebare cu dichis, recunosc, ce alt mare demnitar al statului si-a dat demisia. N-ati stiut sau n-ati vrut sa-mi raspundeti . :( Va spun eu ... Petre Roman ! La presiunea ... strazii (minerilor) ! :oops:
Ce s-a intamplat aseara a fost ... o mineriada de catifea. :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 21:00

Nae & Paul, fiti domne baieti de folos...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 21:06

Parerea mea e ca sunt prea multe fantome, momai si somnambuli prin Parlament.

Ma rog la Mosu sa ne aduca buletine de vot mai degrab'.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 04 Noi 2015, 21:18

lucky5strike scrie:Parerea mea e ca sunt prea multe fantome, momai si somnambuli prin Parlament.

Pe sforaitorii din Dealu Cucuvelii nu i-ai vazut ??? :)
Este unu, cica consilier presidential, care trage la aghioase cu sforaituri si in timpul intalnirilor oficiale . Probabil ca adoarme pana reuseste seful lui sa spuna ... gutten acht ! ;) Dinspre asta ... feisbucul sa nu-si opreasca transmisia ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 21:26

Si ala se incadreaza la somnambuli.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde nicus » 04 Noi 2015, 21:27

Credeti ca cei care privim azi la ecran o sa mai prindem un asemenea moment in asta viata? Cand, peste 25 de ani?
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde daffid mihailov » 04 Noi 2015, 21:28

Incepuse bine si la subiect topicul. Pentru astfel dediscutii sterile aveati Poiana lui Iocan. Aici se numeste Colectiv. In memoria celor care au murit, as dori sa lasati politica putin si sa luati un fenomen asa cum e el, sincer, chiar daca nu va raspunde Noului Ierusalim, pe care toti il viseaza. Poate nu aici pe Pamant.

Pacat...
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde paul » 04 Noi 2015, 21:34

daffid mihailov scrie:Incepuse bine si la subiect topicul. Pentru astfel dediscutii sterile aveati Poiana lui Iocan. Aici se numeste Colectiv. In memoria celor care au murit, as dori sa lasati politica putin si sa luati un fenomen asa cum e el, sincer, chiar daca nu va raspunde Noului Ierusalim, pe care toti il viseaza. Poate nu aici pe Pamant.

Pacat...

Eu zic ca ... tu confunzi !
Topicul cu ... memorii era ala cu Tragedia peste Romania !
Aici se discuta despre asa zisul fenomen generat de tragedie. Adica, despre crasa manipulare a opiniei publice (a unei parti) speculandu-se starea de emotivitate generata de evenimentul nefericit !
paul

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 21:34

Nicu, eu sunt mai optimist. Vor fi mai frecvente.

Macar pentru ca posibilitatile de mobilizare sunt deosebite in vremile de azi.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 04 Noi 2015, 21:43

paul scrie:
daffid mihailov scrie:Incepuse bine si la subiect topicul. Pentru astfel dediscutii sterile aveati Poiana lui Iocan. Aici se numeste Colectiv. In memoria celor care au murit, as dori sa lasati politica putin si sa luati un fenomen asa cum e el, sincer, chiar daca nu va raspunde Noului Ierusalim, pe care toti il viseaza. Poate nu aici pe Pamant.

Pacat...

Eu zic ca ... tu confunzi !
Topicul cu ... memorii era ala cu Tragedia peste Romania !
Aici se discuta despre asa zisul fenomen generat de tragedie. Adica, despre crasa manipulare a opiniei publice (a unei parti) speculandu-se starea de emotivitate generata de evenimentul nefericit !

Cred ca un sentiment de revolta e sincer cumva. Agricultura a mers slab anul asta. Bugetarii asteptau legea salarizarii. Oprea a facut-o lata recent. Socul produs cu pierderea tinerilor de la acest club e un fel de scanteie.

Nu exclud nici tentativa unora de a "canaliza" anumite nemultumiri, e posibil ca se studiaza cum sa le speculeze .
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde nicus » 04 Noi 2015, 21:47

Da, pentru ca nu e vorba decat despre iesit in strada cum ca iar s a scumpit motorina sau impozitul pe casa.
Nu mai sunt nici gazele de sist, Rosia Montana sau jos basescu-sus iliescu. NU!

E ceva total diferit de ceea ce a fost. Au murit copii acestei tari, precum s a intamplat si la revolutie.
Si se pare ca romanii nu pot trece peste asa ceva, chiar daca au acceptat sa fie calcati in picioare in toti acesti ani de zile.

Cer romanii de azi, ceva diferit fata de ceea ce s a cerut in 89-90?
nicus

Mesajde paul » 04 Noi 2015, 21:53

nicus scrie:
E ceva total diferit de ceea ce a fost. Au murit copii acestei tari, precum s a intamplat si la revolutie.

Seriooos ? :shock:
Tati ... aia de atunci au murit manifestand in Piata pentru schimbarea unui regim, astia de acum au murit zghihuindu-se intr-un subsol neamenajat corespunzator (pardon, participand la o manifestare cultural artistica ;) ) !
Asta-i realitatea ! Cruda ... intr-adevar ! :idea:
paul

Mesajde nicus » 04 Noi 2015, 21:57

Paulica tie iti place lambada pe orice subiect!
Te rog sa raspunzi cu subiect si predicat de ce a murit tanti aia de a lasat 5 copii, spalatoreasa sau ce o fi fost.

Te las pe tine sa le comentezi in seara asta! Eu dau drumul la muzica.
nicus

Mesajde paul » 04 Noi 2015, 22:07

Nicus, ca parerea mea nu concorda cu parerea majoritatii ... astaie ! Poate nu impartasim acelasi set de valori, poate-s eu mai prost si mai nepregatit, poate-mi place sa gandesc cu capul meu prost nu cu al altora. E vreo problema ??? ;)
In topicul asta analizam ... asa zisul fenomen generat de tragedie !
paul

Mesajde nicus » 04 Noi 2015, 22:09

Si raspunsul la intrebarea mea unde e? Eu credeam ca ne e jena sa mai ducem subiectul in directia in care ai dus o..
nicus

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE