Ioan Guist scrie:C...a daca recunoastem realitatea cum ca... in mierea extrasa de la stupii " imbaiati" cu antibiotic nu se regaseste antibiotic ci dor reziduri -copusi de sinteza ce nu au actiune de antibiotic, vom face un pas inainte.
Daca nu recunostem acest adevar , atunci vom ramane prizonierii in...a da sau a nu da sau cand a da si cand a nu da.Ori cat a da si cat a nu da.
Domnul Guist,
Ați fost și sunteți un mare apicultor.
Am tot încercat să înțeleg...deci analizele mierii găsesc compuși ai acestora.
Asta este bine?
Mai nou piața farmaceutică este plină de medicamente mult mai ieftine.
De ce sunt ieftine, simplu, se copiază forMula si atât.
Nu se fac teste, scade costul,cdar cresc riscurile...Dar nu le pasă oricum...au leac la leac...până la un punct.
Sunt studii clare despre bacterii ce crează imunitate la tratament, eu nu as unge painea cu acești compuși..
Este greu de jurat ca resturile antibioticelor nu sunt nocive...pe ce ne bazăm?
În țară tuturor posibilităților s-a gasit virusul..
P. Larve..la câțiva pacienți..
Mai jos este un studiu -repostat..poate l-ați trecut cu vederea....
wwwnc.cdc.gov/eid/article/16/3/pdfs/09-1457.pdf
(Copiați adresa - nu stiu sa postez link la pdf)
"
medici infectioase boli, microbiologi, și farmaciștii trebuie să fie conștienți că injectarea de material contaminat cu P. larve, cum ar fi metadonă preparată-miere, poate provoca infecții bacteremic"
Oare de ce. În Germania este mai bine cu LA?
"Organismul poate fi cultivată la <10% din probele de miere din Germania, dar de la> 90% din probele de la importate din alte tipuri de miere țări"
Sursa "Ritter W. Early detection of American foulbrood by honey and wax analysis. Apiacta. 2003;38:125–30."
Dacă foloseau antibiotice, nu aparea? Oare? Folosim aceeași schema de tratament de zeci de ani..oare este bine?
Eu nu am auzit alte recomandări în afara de oxi...care nu salvează, doar ascunde..Dar pt cât timp?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...