Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 16 Feb 2016, 19:43

Omul isi stie interesul, mai ales dupa ce a "publicat" o carte! Putina publicitate nu strica! Parca as pune pariu ca nu isi da demisia! Se duce sef la sindicat! A devenit "trendi'" ca garcea sa scrie carti si sa le mai si publice! Oare asa se mai scad din anii ramasi pan' la pensie?!
Shrek

Mesajde csaa » 17 Feb 2016, 19:16

Avea publicitate destula. Dar nu asta e fondul problemei, ci interventia brutala a politicului in ceva ce ar trebui sa fie total apolitic.
csaa

Mesajde Shrek » 17 Feb 2016, 19:31

Precum vezi, se pare ca am avut dreptate! Nu si-a dat demisia! De multe ori ma intreb, de ce unii oameni, atunci cad o dau in bara, dau repede vina pe .... altii ( inclusiv politic) si incearca sa castige compasiunea publicului, doar, doar, se va abate atentia asupra altuia! Este de apreciat o atitudine demna, barbateasca si nu una specifica femeilor de moravuri usoare!
Shrek

Mesajde csaa » 17 Feb 2016, 20:12

Maaa! Tu nu ai citit ce a scris omul ala acolo, nu ai citit nici ce am scris eu. Ii dai inainte cu ......aberatiile tale. PLM!!!Nici nu ma intereseaza daca si-a data sau nu demisia, daca si-a retras demisia, etc. Ma intereseaza amestecul politicienilor in cenu ii priveste
csaa

Mesajde csaa » 17 Feb 2016, 20:59

Uite ca panarama a fost fortata sa-si dea demisia. Ca sa vezi, Garcea (cum ii spuneai tu srek) a avut dreptate.
csaa

Mesajde Shrek » 17 Feb 2016, 21:01

Ba am citit! Si sincer, nu am fost impresionat! Redarea unor intamplari reale ori imaginare intr-un jargon al strazii este de natura a aduce notorietate " autorului" dar numai atat! Restul este ca la manele, toata lumea le asculta dar nimeni nu recunoaste, deoarece nu produc cultura!
PS. Putina decenta in limbaj nu cred ca ti-ar strica! Poate mai citesc si copiii si doamnele pe aici!
Shrek

Mesajde csaa » 17 Feb 2016, 21:40

Stai sa vezi ce limbaj colorat am in realitate!!!! Face parte tot din limba romana. Iti recomand sa citesti Eminescu - opere complete, Creanga, Fanus Neagu, Arghezi. Daca esti oripilat de cuvintele folosite fugi repede la IKEA ca au niste clopote de sticla suuuper!
E a patra postare in care iti spun ca nu ii iau aparea lui Marian Godina (ar fi caduca, omul stie sa se apere) ci atrag atentia asupra INTERVENTEI POLITICIENILOR IN POLITIE!!!!!!
Daca nici acum nu ai priceput ne vedem la targul de la Bucuresti sa iti fac niste desene.
csaa

Mesajde a_costy » 17 Feb 2016, 21:51

Shrek scrie:Ba am citit! Si sincer, nu am fost impresionat! Redarea unor intamplari reale ori imaginare intr-un jargon al strazii este de natura a aduce notorietate " autorului" dar numai atat! Restul este ca la manele, toata lumea le asculta dar nimeni nu recunoaste, deoarece nu produc cultura!
PS. Putina decenta in limbaj nu cred ca ti-ar strica! Poate mai citesc si copiii si doamnele pe aici!

Tu vorbesti BA de decenta???? .....abuzatule!
a_costy

Mesajde Shrek » 17 Feb 2016, 22:15

Iti cam fortezi norocul! Si tie iti lipsesc cei 7 ani de-acasa? Aaaa.... acum am vazut! Ai crescut in "oraselul de carton"! D'aia vorbesti asa!
Shrek

Mesajde a_costy » 17 Feb 2016, 22:20

Shrek scrie:Iti cam fortezi norocul! Si tie iti lipsesc cei 7 ani de-acasa? Aaaa.... acum am vazut! Ai crescut in "oraselul de carton"! D'aia vorbesti asa!

Sezi bland! ....caricatura.
a_costy

Mesajde Shrek » 17 Feb 2016, 22:24

Eu sed! Dumneata vaz' ca n'ai stare!
Shrek

Mesajde a_costy » 17 Feb 2016, 22:34

Shrek scrie:Eu sed! Dumneata vaz' ca n'ai stare!

Sfatul meu este sa nu mai jignesti si sa ameninti oameni pe care nu-i cunosti si care nu te-au jignit, pana nu ai facut tu primul pas.
Da, am crescut in oras de carton, dar cu ffff multa munca, multumita lui Dumnezeu, traiesc f bine in capitala....culturala.
a_costy

Mesajde Shrek » 17 Feb 2016, 22:49

Eu sunt adeptul comportamentului pacifist! Nu are nimic a face o ironie cu un limbaj de.....birjar! Nu poti sa te erijezi in om educat care "traieste intr-o capitala culturala" cu un astfel de limbaj! Daca dumitale 'ti va fi adresat un copil cuvinte de genul avesta cum te-ai simti! Sau daca iti place limbajul, foloseste-l in discutia cu parintii dumitale! Sa vezi ce parere au!
Shrek

Mesajde a_costy » 17 Feb 2016, 23:07

Shrek scrie:Eu sunt adeptul comportamentului pacifist! Nu are nimic a face o ironie cu un limbaj de.....birjar! Nu poti sa te erijezi in om educat care "traieste intr-o capitala culturala" cu un astfel de limbaj! Daca dumitale 'ti va fi adresat un copil cuvinte de genul avesta cum te-ai simti! Sau daca iti place limbajul, foloseste-l in discutia cu parintii dumitale! Sa vezi ce parere au!

Nu m-am pretin niciodata a fi un om educat, educatia este relativa.
Repet, atata timp cat sunt jignit fara sa jignesc, nu-mi pretinde respect, invocând varsta inaintata.
Daca eu am 34 de ani, nu inseamna ca mi-am castigat dreptul sa-i jignesc pe cei de 20.

Ce tie nu-ti place,
Altuia nu-i face.
a_costy

Mesajde Aurel1959 » 17 Feb 2016, 23:14

Fratilor, cred ca va consumati nervii si energia inutil, fara a cunoaste toate datele si dedesubturile in acest caz.Multi se grabesc sa emita pareri la " prima strigare."Pentru a nu cadea in aceeasi greseala, astept (in zadar sant covins) un rezultat clar al verificarilor.Atat pot spune clar ca acel sef a gresit in modul de abordare a problemei.Probabil cunoscandu-i preocuparile si comportamentul anterior, a vrut sa-l mai tempreze si considerand ca discuta cu un barbat( la politie se stie ca nu esti intre academicieni) a folosit acel limbaj.In locul lui l-as fi lasat sa-si "duca crucea". Numai ca si asa, tot ar fi raspuns in situatia cand subalternul o ia razna. Deci cum ai da-o ai responsabilitati ca sef.Am vazut ca omul a scris o carte,face sedinte foto , e sarguincios pe facebok... Marog, e alegerea lui numai ca astea nu sant principalele criterii de apreciere a unui politist.Despre alte fapte de vitejie :roll: Doar daca unii considera duritatea profitand de functia si unifrma o fapta de vitejie.Cu un conducator auto care s-a supus( e adevarat nemultumit si cu instinct de aparare) am vazut cum s-a comportat. Mai ales stiind ca inregistreaza.As fi curios daca si cu interlopii....
E clar si in politie sant sefi si subordonati de toate mainile.Oricand a fost, este si va fi nevoie de mai bine.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde a_costy » 17 Feb 2016, 23:35

a_costy scrie:
Shrek scrie:Eu sunt adeptul comportamentului pacifist! Nu are nimic a face o ironie cu un limbaj de.....birjar! Nu poti sa te erijezi in om educat care "traieste intr-o capitala culturala" cu un astfel de limbaj! Daca dumitale 'ti va fi adresat un copil cuvinte de genul avesta cum te-ai simti! Sau daca iti place limbajul, foloseste-l in discutia cu parintii dumitale! Sa vezi ce parere au!

Sa fiu sincer, inainte sa contraatac vehement, m-am uitat sa vad ca varsta are Shrek.
Nu este mentionata nici varsta, nici localitatea de bastina, doar Shrek.
M-am intrebat, ce varsta poate avea cineva cu numele Shrek????
Daca era trecuta o varsta inaintata, imi vedeam de ale mele.
Oricum, varsta nu scuza pe nimeni, când e vorba de jigniri.
a_costy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE