Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde trantor » 20 Iul 2012, 09:52

Democratia n-a murit, ci a patinat spre demagogie!
Si ca si cand nu ar fi fost de ajuns asta mai sunt pe aici, ca si in presa, ca si la birtul din capul satului, oameni care vor cu tot dinadisul sa-ti impuna ideiile lor; nu era mai simplu ca fiecare sa-si spuna opinia, iar cei care citesc sa-si increteasca propria scoarta.
Dragos m-ai dat gata cu estul-vestul! Il doare fix in c* pe tar de crin sau base!!!
....
trantor

Mesajde ioanpuiu » 20 Iul 2012, 10:11

cornelioandanciu scrie: Domnule, Europa nu inseamna Basescu! De ce umblati cu sperietori din astea? L-am mai auzit ieri ca daca pica nu se vor mai construi autostrazi :shock: , nu se vor mai da subventii in agricultura, chiar asa sa fie oare? :shock:

Se vor mai construi autostrăzi. Bani să fie :!:

Felul în care USL a forţat legile ţării, riscurile la care s-au expus, faptul că şi-au pus în cap toată Europa - toate astea în numele binelui poporului - m-au surprins şi pe mine.
Eram cît pe ce să-i acuz de patriotism !

Apoi mi-am amintit că de-a lungul istoriei toate conflictele/războaiele au avut (cu pţine excepţii) de fapt cauze economice / financiare.
Cînd am văzut că pe uşa DNA întră la braţ politicieni din partide diferite, uneori chiar în opoziţie dar implicaţi în acelaşi dosar, am retras draftul (că tot e la modă) cu acuzaţia de patriotism.

Politicienii nu ne-au spus niciodată tot adevărul. Nici nouă dar nici nemţilor sau americanilor.
Dacă te detaşezi puţin din încrîncenarea asta poţi să observi că nu este vorba doar despre bani (foarte mulţi dealtfel) ci despre o putere mult superioară banului.
Pe de o parte unii (?) doresc să-şi menţină controlul şi monopolul asupra unor resurse energetice, control pe care l-au avut multă vreme şi nu vor să-l piardă.
De cealaltă parte se află vestul care caută independenţa energetică sau dacă vrei, nu vor să mai depindă aproape exclusiv de un sigur robinet la care cineva, uneori cînd e foarte frig , se mai joacă după ce a băut prea multe păhărele de votcă.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2012, 10:14

As avea o intrebare: posibila schimbare a lui Base o vedeti ca pe o chestiune de bani sau ca pe o chestiune de principiu al statului de drept?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2012, 10:21

Domnu Puiu, cu scuzele de rigoare, n-am apucat sa citesc postarea d-voastra, sunt on-line, dar nu chiar cu nasul in calculator. D-voastra ati raspuns inainte de intreba eu :D
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 20 Iul 2012, 10:46

Mircea_63 scrie:As avea o intrebare: posibila schimbare a lui Base o vedeti ca pe o chestiune de bani sau ca pe o chestiune de principiu al statului de drept?

Bineînţeles că e o chestiune de principiu :mrgreen: sau aşa ne este prezentată de către politicieni, trezind în noi idealuri, sentimente de dreptate, principii etc.
Dacă ne-ar spune adevărul gol-goluţ, cu siguranţă ne-am uni aflînd că suntem înşelaţi şi am sări împreună să-i păruim.
Aşa ... ne păruim între noi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde iosif petru » 20 Iul 2012, 12:47

acu sa anuntat ca ponta e un plagiator ce parere aveti. :oops: :mrgreen:
iosif petru

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2012, 12:54

iosif petru scrie:acu sa anuntat ca ponta e un plagiator ce parere aveti. :oops: :mrgreen:

Bula a fost intrebat de catre prieteni, dupa noaptea nuntii:
-Mai bula, nevasta-ta a fost fata mare?
-Pai unii spun ca nu, altii spun ca da, zice Bula.

Asa si lucrarea lui Ponta, unii spun ca nu, altii ca da! :lol:
Mircea_63

Mesajde augustin » 20 Iul 2012, 13:34

Cam acu' o ora m-am uitat la tv. (Apasul fiind la mama, teveul meu mai merge si pe altceva in afara de desene animate).
Astia de la univ. din bucale au tras concluzia ca lucrarea ouatului e plagiata cam 30 la suta (un procent cam nesimtit, as zice eu).
Daca unul din noi baga pe forum o preluare de, sa zicem, 10 randuri, si o sustine, considera de bun simt sa dea sursa.
Cred ca sunt unii care ar avea ceva de invatat de la noi...
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde nicus » 20 Iul 2012, 14:09

Cand il vad pe micul doctorand ponta coordonat de coordonatorul - nastase,
Ma luminez repede la fata, mi se cam clarifica despre cine e vorba si cam ce vrea el sa APLICE.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde marius.gj.apic. » 20 Iul 2012, 17:29

Nu cred că e problema noastră dacă Ponta a plagiat sau nu . Nu din cauza asta nu mai plouă , nu din cauza asta a scăzut producţia de miere , nu din cauza asta s-au tăiat pensii şi salarii , nu din cauza asta avem cele mai mari preţuri şi cele mai mici salarii din UE ...
Astea sunt probleme care ar trebui să ne doară pe noi indiferent cine ne guvernează . În primul rând , nu ştiu câţi dintre noi am citit o teză de doctorat (eu nu în acest domeniu) , nu ştiu câţi am înţelege ceva din teza lui Ponta sau a altora dacă am citi-o . Noi nu putem să dăm verdict dacă a plagiat sau nu . Uni spun că DA , alţii spun NU . Probabil au interes şi unii şi alţii pentru ceea ce susţin .

Ponta a PLAGIAT . Este concluzia la care a ajuns o comisie de etică a universităţii . Să-şi dea DEMISIA . Deşi nu înţeleg ce legătură are doctodatul lui Ponta cu funcţia de prim-ministru . Nu în baza acestui doctorat ocupă această funcţie .
În baza acestei teze de doctorat a primit un titlu de DOCTOR ... Dacă a plagiat , să i se retragă acest titlu . Mai rămân câteva întrebări de bun simţ :
-pe ce criterii a fost corectată / analizată / evaluată lucrarea lui Ponta acum 9-10 ani în urma căreia a fost felicitat de nişte profesori universitari şi i s-a acordat titlul de DOCTOR ? Cei care fac lucrul acesta , au şi această atribuţiune să constate dacă lucrarea este sau nu un plagiat şi trebuie să-şi asume răspunderea pentru lucrul acesta .
-pe ce criterii vin acum aceiaşi profesori (plus alţii) şi analizează / evaluează aceiaşi lucrare şi constată că e plagiat ?
- ...

Dacă Ponta a PLAGIAT şi a obţinut titlul de DOCTOR în urma unui FURT , sigur a avut şi COMPLICI . Care sunt aceştia ?
Mulţi ar putea da verdictul "PONTA A PLAGIAT" , dar în nici un caz cei care i-au conferit titlul de DOCTOR după 10 ani . Probabil atunci au luat şpagă şi acum şi-au dat seama că "meritau" mai mult ... Sau să fie alte motive ? ...

Câţi dintre cei care au realizat o lucrare de diplomă / licenţă / cercetare / doctorat ... nu au omis să menţioneze (intenţionat sau nu) anumite surse de inspiraţie ? Eu când am terminat studiile am avut lucrare asemănătoare cu coordonatorul de lucrare . Cu aceeaşi temă a luat şi el un grad didactic . Care de la care a plagiat ? Eu am susţinut-o primul ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde proapi » 20 Iul 2012, 17:45

:shock: :arrow: cine fura azi un ou.....
ai o problema cu coordonatorul....
proapi

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2012, 19:44

Mircea_63 scrie:As avea o intrebare: posibila schimbare a lui Base o vedeti ca pe o chestiune de bani sau ca pe o chestiune de principiu al statului de drept?

Nea Mircea pentru mine este o chestiune de principiu , mai ales pt. ca in eventualiatea unei dictaturi useliste voi castiga mai multi bani decat acum. Prefer ca acum si in viitorul apropiat sa castig mai putini bani dar in viitorul indelungat sa nu-mi vina la usa fii mei si sa-mi spuna ca nu pot trai in Romania deoarece in anii 2012 am gandit ca un spalat pe creier . Ca unul te caracterizeaza acum in nu stiu ce fel nu este o probleme dar daca peste cativa ani copii tai iti vor spune ca ai fost un spalat pe creier , un decerebrat , un prost , un ****** , un nevertebrat , etc chiar este o problema.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 20 Iul 2012, 20:10

sa nu uiti sa le prezinti copiilor tai modul cum ani de zile ti-ai batut joc de acest forum .... si cum acum nu mai stii cum sa lingi mai bine unde inainte ai scuipat cu sarg

Indiferent de cat de multi bani o sa faci .... daca copii tai nu or sa te vada ca pe o scursoare umana ... inseamna ca au crescut degeaba .... nu au discernamant
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2012, 20:15

DOAMNE IARTA-L CA NU STIE CE SPUNE !

Eu daca am avut ceva am avut cu alt forumun de domnu Ionita era mare sef , aici e cu totul alta mancare de peste :idea:

PS . macar eu am copiii... altii mai bine ca nu se inmultesc.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 20 Iul 2012, 20:23

Sef nu am fost niciodata .... dar mare sunt de fel, banuiesc ca te refereai la faptul ca eram eu moderator .... oare cu ce e mai bun sau mai rau acest forum acum fata de atunci?

Activitatea ta pe acest forum nu are nimic de-a face cu faptul ca eu sunt sau nu moderator .... ci mai degraba ca pe alte forumuri ti-ai luat suturi in fund de acum te stergi la c.ur si-ti sufli nasul simultan si-n aceelasi servetel.

Esti un ipocrit de mare clasa Dragose .... manaci rahat de cum deschizi gura si intodeauna nu spui nimic fara ati vedea interesul indiferent de consecintele asupra celorlalti.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 20 Iul 2012, 20:29, modificat 1 dată în total.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gabi bee » 20 Iul 2012, 20:27

nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar observ ca dupa fiecare postare a lui Dragos2006 vine imediat o postare a lui Cristian Ionita ,intotdeauna jignitoare si cu termeni degradanti ! indiferent ce a fost in trecut nu e normal sa citesc mereu asa ceva !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE