şi dacă e democraţie înseamnă că noi suntem Nebunii.......
peterneamt scrie:Amedeo imagineazăţi .....
modigliani scrie:cica omu' e p-acilea de doar fo 6000 de ani , de cand ii indruga P.P. despre "Blibie" .........
akmm scrie:modigliani scrie:cica omu' e p-acilea de doar fo 6000 de ani , de cand ii indruga P.P. despre "Blibie" .........
Nu fix de 6000 de ani ci injur de 6000 de ani.
cornelioandanciu scrie:Modi, zici ca la sfarsit discutiile o dau in religie?Nu cumva Dumnezeu vrea sa se apropie de tine? Incearca sa te apropii si tu de El.Sa vezi ce vrea! Pe bune!
cornelioandanciu scrie:In primul capitol al Bibliei se face referire la niste fiinte care s-au coborat pe pamant si s-au imperecheat cu femeile oamenilor
cornelioandanciu scrie:Deci stim cu siguranta un lucru:Ca nu stim mare lucru!
modigliani scrie:"Daca ceva anume nu-i mentionat in Biblie , ei bine domle , acel ceva ..... nu exista ! "
modigliani scrie:- In a accepta orbeste credinta ( iar despre asta poate am sa vorbesc mai incolo )
modigliani scrie: ..... Insa-mi doresc mult sa putem discuta la obiect , cu argumente LOGICE , NU CU CITATE DIN BIBLIE, etc ......
Akmm scrie:E ca atunci cand incerci sa raspunzi ca Iov la intrebarea : ,,4. Unde erai tu, când am întemeiat pământul? Spune-Mi, dacă ştii să spui.''
modigliani scrie:Iata-ne acum intr-un topic ce (ipotetic) n-are nicio legatura cu credinta . Sau urmeaza sa descoperim . Evident , nu am pretentia ca o vom face noi aici , dar dam drumul unei discutii despre aceasta privita din alt unghi , cu alta mentalitate . In sensul asta v-am rugat mai sus :
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 97 vizitatori