proapis13 scrie:Am vizionat astazi acest filmulet ce contine adevaruri tulburatoare pentru unii dintre noi .
Sunt adevaruri ce se cereau de mult timp rostite si nu doar scrise prin carti la care omul de rind nu are acces
Cei ce simt si traiesc romaneste o sa fie patrunsi de fiorul launtric al cuvintelor
Vizionare placuta
salve![]()
IGNITE scrie: filmul este total aiurea...pentru cine a studiat cât de cât istoria.
IGNITE scrie:vreti să ştiţi câte ceva despre istoria noastră...citiţi N.IORGA, A.D. XENOPOL, C. DAICOVICIU, C.GIURESCU, Ghe. BICHIR, NEAGU DJUVARA şi câţi doamne iartă-mă mai sunt, eu am menţionat nişte nume mai sonore.
alin m scrie:cornelioandanciu scrie:Da, bine, poate asa o fi cum spune acest reputat arheolog reputat specializat in inmormantarile epocii bronzului, presupun ca ia bani grei bentru asta, fiind si ceva profesor, daca nu ma insel. Mai auzisem de un medic orelist specializat doar in nara stanga.Nu a facut altceva decat sa lase problema in "coada de peste", nerezolvata.Nu sunt de acord nici cu niste indivizi care , cu niste priviri fixe si cu un aer martial, declara ca ei sunt urmasii dacilor, asa o fi, dar ce spun izvoarele istorice?Stim doar atat cat stim.
ai dreptate. nu uita sa spui la fel si unui francez caruia ii tremura glasul cind spune "France". ai chiar ocazia sa il gasesti si mai inchis la culoare dar cu aceleasi sentimente. natiunile nu tin numai de genetica ci si de afilierea sufleteasca la ceva anume. de ex. ungurii care numai moghiori(mongoli) nu sint.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori