Esti tare rau, cateva milioane de romani de afara muncesc pe nimic, bravo, altii, cateva milioane asteapta la rand....Apropo, de unde scrii?
Te astept sa fii primul care sa-ti pui resursele in folosul societatii!
Sa coboram pe pamant!
Vorbeai cu mine ???proapi scrie:Esti tare rau,
proapi scrie:Apropo, de unde scrii?
echo scrie:Democratie = individul este totul, tara se dezvolta prin dezvoltarea indivizilor. Abuz asupra unui individ, insemna incalcarea intereselor tarii.
modigliani scrie:Din beci . Mai daunazi mi-am tras NET acilea ( al dracu' NET ..... greu de nu-mi venea sa cred ! Doispe oameni am tras de el pana l-am adus acilea ! )
Crosetez clatite-n timp ce beau o bere . ..... La noi in sat beciul este sus pe casa . Asa ca daca vrei sa mi-te-alaturi ..... sa nu uiti sa vii cu scara ! P-a mea am fumat-o .......
Mircea_63 scrie: Japonezii -habar n-am ce prevad religiile alea ale lor..........
Religiile Indiei desconsidera valorile materiale............
Chinezii? Au un cult pentru munca si trai cumpatat............
Mircea_63 scrie: Dar lumea nu se reduce la China...
Mircea_63 scrie: ortodoxismul pune la loc de cinste saracia, iar catolicismul nu face asta.
Sunt curios cum vezi asta?
de paul » 12 Aug 2012, 22:01
Constat cu stupoare ca Lenin , Dzerjinski , Beria , Stalin , Mao , Kim ir sen si care-or mai fi , au suporteri si in anul de gratie ... 2012
modigliani scrie:Ca sa raspund si mai clar la intrebarea ta : saracimea din lumea crestina avea nevoie de credinta ei . Asta vine din firea omului .
Mircea_63 scrie: Un japonez cu psihologie de stup, furnica etc are chestia asta setata din cei 7 ani. Daca il iei de nou nascut si-l dai spre adoptie unei familii de romani, va fi roman si va gandi ca un roman. Un pui de dac, adoptat de japonezi, va fi o furnicuta in uriasul lor furnicar.
Despre aceste setari vorbeam si ideea era ca baza acestor setari e data de credintele acelui popor, deobicei de religia lui.
Mircea_63 scrie: Americanii ! Treaba cu religia este heterogena, dar au ca punct de reper comun Constitutia lor, care pentru ei e o adevarata religie.
modigliani scrie: ... PLM , nu-i impusca nimeni p-astia ????
Cristian IONITA scrie:modigliani scrie: ... PLM , nu-i impusca nimeni p-astia ????
sa intelegem ca la pompieri nu prea se faceau si trageri ... sau e o chestie generala la tine ca vrei musai sa-ti satisfaci dorintele pe mana altora?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori