Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Sergiu Nicolaescu

Mesajde kamy » 10 Ian 2013, 05:36

Catalin,guist,io n-am spus ca nu puteti avea dreptate,dar la ora actuala exista Un Judecator Suprem de care n-am auzit sa fi dat anunt cum ca ar cauta momentan ajutoare sau jurati.
In schimb am cetit de o gramada de anunturi cum ca se cauta .........ucenici,care ,,sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut,,sau pe cei ce se pierd prin hatisurile lumii.(nu enumeram)
Pentru cel plecat e capitol incheiat,pentru ceilalti ramasi exista speranta,marea intrebare ramane oare prietenul,vecinul,consateanul meu nu cumva a respins mantuirea care este un dar,din cauza ca noi i-am prezentat un Datator cu prea multe reflexii negative a caror apartenenta nu e cazul s-o dezbatem.
In alta ordine in 17 decembrie am avut o inmormantare in familie si pot sa afirm un lucru de care sant sigur!
Dumnezeu ofera oricui o ultima ocazie ,,de a-si pune casa in randuiala,, daca vreti luati exemplul talharului de pe cruce,dar va garantez ca nimeni nu va putea spune vreodata ca ,,s-a pierdut pentru ca n-a stiut sau nu i s-au oferit suficiente ocazii,,!
Mie cel putin mi s-ar parea penibil sa enunt sentinte fara sa cunosc ultimele framantari,ultima alegere din viata unui om,mai mult nu avem un mandat pentru asta dacat doar daca am trecut de partea......acuzarii!
Catalin,corect ar fi noi unde vom merge ca pana la urma cat timp traim avem dreptul pana in ultimul moment de a schimba in bine sau in rau alegerea facuta,poztia de pe cere e facuta ultima ta afirmatie ,,voi unde veti merge,,pare a unui cioban care sta la strunga si desparte oile de capre si in imposibilitatea de a apartine oilor sau caprelor!
kamy

Mesajde kamy » 10 Ian 2013, 05:56

Pictore,de cate ori te vad ca scrii in cuneiforma daia parca sant la turnu babel,si mii ciuda ca io no stiu numa fluiera ,noroc cu gogu ca ne mai lumineaza!
kamy

Mesajde modigliani » 10 Ian 2013, 07:10

modigliani

Mesajde modigliani » 10 Ian 2013, 08:36

catalin.profiri scrie:@Modi: He already died a "couple" of years ago.
Check this out : http://en.wikipedia.org/wiki/Dietrich_Bonhoeffer

What a pitty ..... I missed the chance to blame him . I was to young to do when he's died .... Worst , I was not even a "project" ! :shock: :shock: :shock:

Anyway , it remains this one :

"But I'm not so sure about what the others understand in what he did .... "hidden" beyond this words ....."

.... So , ..... check this out too .....
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 10 Ian 2013, 18:25

antisemit-ul banat pana la a doua venire a Evreului rastignit.Cum are noroc.

Am dat si cu matura.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Mircea_63 » 10 Ian 2013, 18:26

Respect maxim si multumiri!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde LUCIAN AVRAM » 10 Ian 2013, 18:57

NU TOATA LUMEA DE PE ACEST FORUM VORBESTE LIMBA ENGLEZA , VA ROG SA CONTINUATI DISCUTIILE IN LIMBA ROMANA
MULTUMESC !
LUCIAN AVRAM

Mesajde State » 10 Ian 2013, 19:11

Ioan Guist scrie:A fost cumva numit acest topic ..."Loc de laude si osanale catre sergiu nicolaescu?" Sau...Un ultim omagiu?
Nu? Si atunci postarile de alta factura decat cele ...de bine, musai sa fie "interzise"?
Adica ...cine nu are de laudat sa nu critice? Adica...cine nu e de acord sa...taca?
Pai sa inchidem gura carevasazica.!!?

Ma folosesc de postarea dumneavoastra sa zic si eu ceva.

De ce nu l-ati criticat cand era in viata ? :roll: Dupa ce a murit , toata lumea vorbeste , nu conteaza ce , dar e musai sa vorbeasca ceva.
Problema asta am vazut-o pe mai multe forumuri. Unu' deschide topic si zice "Dumnezeu sa-l ierte" iar alti 10 vin si zic "a fost un comunist, etc."
De ce nu deschideti un topic care sa se numeasca "Pareri despre....X " ?

ps: cred ca urmeaza Florin Piersic , nu stiu de ce. :oops: Are si asta destule pacate....nu va apucati de pe acum sa-l "puricati" ? E la moda , vorba aia. Daca altceva nu putem , macar sa ne dam cu parerea. Asta e sport national la noi. Toata lumea se pricepe la masini , femei , fotbal si politica.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde modigliani » 10 Ian 2013, 20:00

Ioan Guist scrie:antisemit-ul banat pana la a doua venire a Evreului rastignit.Cum are noroc.

Am dat si cu matura.

Mersi si eu !!! Raman dator c-o lada de bere ..... Undeva pe-un mal de Dunare . ..... Cand o fi sa fie .

....................................

p.s. Un oarece "filtru" selectiv se poate instala la deschiderea contului pe forum ??? :shock: Ca ma trezesc iarasi cu vreunu' ca asta de ma-ntreaba superior ..... "Modi , da' tu ai idee in ce directie se scoala ??? "

C-am sa-i raspund cinic ...... in limba Satanei : I don't know , bro ! Get lost ! Get the fuck out of here ........
modigliani

Mesajde calatorii » 27 Ian 2013, 15:36

Odihneasca-se in pace, si uite asa s-a mai dus un mare maestru al cinematografiei romanesti, pacat, dar nu avem ce face si trebuie sa il memoram cum se cuvine pentru ca Sergiu Nicolaescu, pentru noi si multa lume care il cunostea, a auzit de el sau l-a inalnit nu a murit si va ramane in inimile si sufletele noastre mereu...sper ca unde a ajuns sa fie primit si tratat mai bine decat a fost aici pe pamant..tot respectul! :)
Fii turist in Romania!
calatorii

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE