Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Renuntarea la fumat

Mesajde Cristian Chirculescu » 03 Mar 2013, 23:30

Azi am facut 5 saptamani de cand nu am mai dus tigara la gura.
Alias FreeCristian 0764514729

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 03 Mar 2013, 23:40

Peste o sapamana puteti sa-i faceti parastas si adio tigari! Felicitari, fiti tare!
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde State » 03 Mar 2013, 23:43

stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Pe 27 dec.2012, de Sf. Stefan, am ramas fara tigari la un sprit.L-am rugat pe tatal meu(fumator inrait), sa-mi dea o tigare, pana se duce cineva sa aduca.Mi-a raspuns:''"am!, dar nu-ti dau! Mai am doar una pt. maine la cafea.""Si i-am zis : "sa mai fumezi cand ti-oi cumpara eu!""(ca ne imprumutam reciproc).Am continuat spritul pana tarziu,fara sa mai aprind o tigare,desi un prieten adusese doua pachete.
Acum trei sapamani, tatal meu s-a operat de polipi si n-a mai fumat de atunci.A zis ,glumind ca poate l-oi fi blestemat.De fumat m-am apucat in studentie,timp de 4 ani fumam 2-3 pachete pe zi.M-am casatorit si timp de 3 ani n-am mai pus tigare in gura,iar in vremea aceea eram un pescar hoinar.Apoi am inceput iar sa fumez, dar fumam mai mult vara, cand eram plecat cu stupii,iar in toamna le lasam(nimeni nu ma intelegea).Nu simteam ca sunt dependent,ci doar obisnuinta, pana anul trecut cand n-am mai putut sa le mai las si am constientizat ca este dependenta.Ce s-a intamplat pe 27 dec. anul trecut,nu cred ca tine neaparat de ambitie, ci mai degraba a fost o nebunie ceva ,nu stiu, poate de a demonsta ceva mie sau celor din jurul meu.De curand am facut 35 de ani si am facut un fel de legamant, sa zic asa, cu mine:sa traiesc sanatos, sa mananc sanatos, sa am grija eu in primul rand de sanatatea mea pentru ca mai tarziu sa te bucuri de cei din preajma ta si la randul lor si ei de tine.Cum te pastrezi asa te ai!Vedem intr-adevar fumatori si la 80-90 de ani, care poate n-au suferit de nimic,dar sanatatea trebuie sa fie primordiala pt. noi.
Multi se sperie de perioada imediat urmatoare renuntarii la fumat.Si eu am trecut prin caderi nervoase,agitatii,neliniste, ba mai mult am mutat si purcelul pe mine ,vreo 7-8 kg, dar starea de bine pe care o vei simti peste 2-3 luni de zile nu se compara cu nimic.Eu am renuntat de atunci si la cafea si consumam destul de multa,fiind o pers. activa ma odihneam foarte putin, dar m-am obisnuit.Iar spritul, de ce sa nu recunosc, a devenit ocazional,chiar daca zilnic consum cam un pahar(300 gr. maxim) de vin seara cand mananc.
Stiu ca o sa vina si vara, dar de fumat n-am sa mai fumez niciodata!Si ca sa nu uit de partea fianciara, ca si asta conteaza foarte mult,tot ce consideram ca dadeam pe tigari intr-o luna(cam 300 lei),ii punem deoparte pt concediu, tot pt. sanatatea noastra a intregii familii.
Deci nu uitati:ganditi-va in primul rand la sanatatea dvs. si a celor dragi de langa voi de care si cu care sa va bucurati cat mai mult!Si ei si noi avem nevoie unii de altii.Nimic nu-i imposibil! Sa fiti sanatosi!

Sa inteleg ca si popii fumeaza?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 04 Mar 2013, 00:15

Destul de multi! Si noi suntem oameni!Iar de multe ori acest viciu il ai dinainte de preotie!
Preoti greci au libertate deplina si ii vezi in sutana cu tigrea-n barba(cea sura)!
Va salut!

Mesajde State » 04 Mar 2013, 00:23

Am inteles.
Cu pileala am vazut destui dar cu tigara niciunul. De asta eram curios. :geek:
Intamplarea face ca mi-am facut prieten un calugar. De baut bea dar de fumat niciodata.
State

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 04 Mar 2013, 00:49

Poate stie bancul acela cu joia in iad! Cu respect!

Mesajde State » 04 Mar 2013, 10:19

stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Poate stie bancul acela cu joia in iad! Cu respect!

Ii zic eu daca nu-l stie , desi e doxa la capitolul asta. :lol:
State

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Mar 2013, 18:50

State si nenea preotul , sunteti off topic , vreti sa aflati cum e vinerea pe ...............forum ? :P
LUCIAN AVRAM

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 04 Mar 2013, 22:50

Poate-mpuscam ceva vanat?!

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Mar 2013, 23:06

pai eu stiam ca popii n-au voie sa faca varsare de sange , asa este ? :P
LUCIAN AVRAM

Mesajde State » 04 Mar 2013, 23:07

LUCIAN AVRAM scrie:State si nenea preotul , sunteti off topic , vreti sa aflati cum e vinerea pe ...............forum ? :P

Stai bre asa , ca am avut si eu ocazia sa aflu ceva de la un preot. Si nu orice , vorba aia. Se discuta despre fumat , deci nu-i off-topic.
State

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Mar 2013, 23:09

ho , mah , ca n-am dat cu paru , am vrut sa vad cum reactioneaza popa :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde State » 04 Mar 2013, 23:14

LUCIAN AVRAM scrie: am vrut sa vad cum reactioneaza popa :D

Pai cum sa reactioneze..n-ai vazut ca-i de-al nostru ? ce daca-i popa. Oamenii astia chiar imi plac. ;)
State

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Mar 2013, 23:15

stai mah , ca acu-i caut poza ...lu popa :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 04 Mar 2013, 23:16

Ma bucur ca stim sa glumim unii cu altii!
Am incercat sa-mi iau permis de arma, dar intr-adevar e mai greu dar nu imposibil!

Mesajde State » 04 Mar 2013, 23:18

stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Ma bucur ca stim sa glumim unii cu altii!

Asta-i cel mai important parinte !
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE