Cum e un lucru constitutional cind ne convine si anti-constitutional cind nu ne convine :
http://www.youtube.com/watch?v=H1qlzY0haDM&feature=player_embedded
Ioan Guist scrie:NU merg la vot!
Neprezentarea la vot, poate fi un semnal.Semnal ca in tara asta hipnotizata de media exista si alta opinie.
Singura sansa sa si-o ia peste bot astia cu violul "democratic" in plina zi, este sa se prezite la vot sub 50 %.Or sa fure in disperare.Se va vota cu doua maini si boborul va alerga sa vada sange.Macar stiu ca am facut ce am putut.Adica in ziua votului ...sunt liber.
Dupa 20 de ani de furt in masa , la prima pala de justitie sar toti (absolut toti) hotii ,sa se reinstaureze "linistea".La adapostul careia se poate mulge linistit si nestingherit.Romania merita ce-si alege.De la revolutie acum este prima oara cand nu suntem inaintea tuturor la declin si colaps financiar.Aproape ca "ne iesim din mana".Este prima oara cand vedem dosare finalizate.Dosare mari si din toata clasa politica sau atministrativa.Am scos capul in lume.Suntem pe crestere sau pe 0 in plina criza.
De ce nu iasa nimeni in strada sa se ia seama de referendumul cu 300 de parlamentari? De ce este rupta scrisoarea (ponta in fata tv) in care base, prezenta obtiunea de a se trece la 300 + modificarea constitutiei ca apoi sa-si dea demisia?Pentru ca media nu a avut calus in gura.Si asta este pentru prima oara de la revolutie.
Noi romanii suntem obisnuiti sa varsam oala plina cu lapte.O sa ne fie dor de inca o sansa.
Nu merg la vot.
Cristian IONITA scrie:gabi bee scrie: ... NU ! staful lui Basescu sigur analizeaza la sange ambele variante si ne vor comunica , care varianta are sanse mai mari de izbanda ! ca daca nu vom actiona toti la fel , ori sa votam toti ori sa nu ne prezentam toti , atunci vor castiga infractorii ! zilele astea cred ca se va decide cum e mai bine si parerea mea e ca trebuie sa mergem toti pe linia stabilita ca sa avem sanse ! .....
Gabi .... prieteneste iti spun .... incearca sa gandesti TU .... dupa MINTE TA .... si nu mai astepta (si mai ales nu mai accepta) linii trasate de altii .... fie ei si staff-ul lui Basescu
Dragos2006 scrie: Cursul leului se prabuseste tot mai mult asa ca voi useleilor aflati ca in fiecare si veniturile voastre scad vazand cu ochii , de rate la banca nu mai pomenesc .
Dragos2006 scrie:Nici Dumnezeu nu tine cu useleiiavem cea mai secetoasa vara din ultimii 50 de ani.
akmm scrie:" Democratia a murit !"
paul scrie: O atitudine absolut corecta care denota responsabilitate civica ...
Ioan Guist scrie:Dragos2006 scrie:Nici Dumnezeu nu tine cu useleiiavem cea mai secetoasa vara din ultimii 50 de ani.
Ai dreptate dar numai pe un ...papuc.
Cu usl in frunte po'a sa ploua oricat.Va fi parjol.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori