Cristian IONITA scrie:trebuie sa ai minte de militian imbecil ca sa faci paralela intre spagismele politiei romane si cutremurul din Italia.
mai cititi domnu' cssa .... si incercati si un minim de rationament .... stimabili sefi au clasificat fix ceea ce solicitasera procurorii ... DUPA ce acestia facusera cererea .... ca-s nesimtitii stim cu toti .... dar acum se confirma cu priososinta si ca sunt *******.
"inginerii" care au girat consolidarile din Italia o sa fie trasi la raspundere .... TOTI, ca vor fi sau nu facuti responsabili ramane de discutat, sunt oarecum pe subiect .... atat timp lucrarile efectuate au respectat specificatiile tehnice raspunderea este foarte diluata
Trec peste faptul ca m-ai facut imbecil. De fapt te-ai facut pe tine, ca am spus ca asa ai rationa tu.
Nu ai citit cu atentie ce am scris eu, asa ca iti repet: Toate documentele si cheltuielile legate de culegerea de informatii sunt CLASIFICATE DE LA INTOCMIRE.
Daca nu ai inteles si crezi ca e nevoie sambata iti fac si un desen.
Pe de alta parte, nu neg ca exista posibilitatea ca aceste fonduri sa fie fraudate, deoarece verificarea modului de cheltuire este aproape imposibila. Eu astept finalul anchetei, dar faptul ca nu s-au facut arestari (la cat de atasati sunt procurorii DNA de aceasta masura procedurala) ma duce la gandul ca povestea asta e o facatura de doi bani.