Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde modigliani » 25 Iul 2012, 23:52

Nenea Iancu sa traiasca !!!
modigliani

Mesajde gabi bee » 26 Iul 2012, 00:01

daca acum va pica Basescu , la alegerile de peste 3 luni Crin Antonescu va fi batut rau de Mihai Razvan Ungureanu ! dar parca vad cum a-si vor smulge unii parul din cap sau mustatile de la nas cand va apare Basescu pe 30 , cu gura pana la urechi si va zice : ha ha ha , mai baieti , a fost un fleac ! i-am ciuruit din nou ! :lol: parca-l vad pe istericul de crin, pe ponta , pe toti infractorii de la toate partidele : bai , iar ne-a facut marinarul ! :lol: de fapt o sa-i faca alegatorii care NU VOR MERGE LA VOT si le vor da inca o lectie sa le arate ca sunt alesi in parlament sa lucreze pt interesele populatiei si ale tarii nu sa minta populatia de dimineata pana seara pe toate antenele si realitatile ! la jug i-as pune ...
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde mibu » 26 Iul 2012, 00:09

gabi bee scrie:daca acum va pica Basescu , la alegerile de peste 3 luni Crin Antonescu va fi batut rau de Mihai Razvan Ungureanu ! dar parca vad cum a-si vor smulge unii parul din cap sau mustatile de la nas cand va apare Basescu pe 30 , cu gura pana la urechi si va zice : ha ha ha , mai baieti , a fost un fleac ! i-am ciuruit din nou ! :lol: parca-l vad pe istericul de crin, pe ponta , pe toti infractorii de la toate partidele : bai , iar ne-a facut marinarul ! :lol: de fapt o sa-i faca alegatorii care NU VOR MERGE LA VOT si le vor da inca o lectie sa le arate ca sunt alesi in parlament sa lucreze pt interesele populatiei si ale tarii nu sa minta populatia de dimineata pana seara pe toate antenele si realitatile ! la jug i-as pune ...

Salut Gabi ,mult succes la ,vorba unui prieten,FETIȚELE NOASTRE DRAGI !
Pe ăștia lasă-i în mocirla lor morală !
Sănătate !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde mibu » 26 Iul 2012, 00:10

!
Ultima oară modificat de mibu pe 26 Iul 2012, 00:11, modificat 1 dată în total.
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 00:11

Dupa cum spuneam cu cateva pagini mai inainte, eu ma voi prezenta la vot, desi votez NU. Dar, atata vreme cat suntem intr-o tara libera, cei care nu doresc sa o faca, e alegerea lor.

Am si eu limitele mele, ma depaseste teoria fraudarii voturilor, iar daca e doar o strategie de a-i invinge pe pucisti, cata vreme e legala, e strategia lor si gata. Printre altele, i-am promis sotiei cu vreo saptamana in urma ca mergem impreuna.

M-as fi bucurat ca Base sa treaca de acest referendum avand majoritate de voturi. Cu alte cateva pagini in urma, intrebam ce rost are votul? Daca Base a incalcat grav Constitutia si Curtea Constitutionala a constatat asta, sa fie demis, iar daca n-a constatat, sa isi continue mandatul. Altfel, ce sens are referendumul? Sa spunem daca suntem de acord sau nu cu incalcarea legii?
Un coleg mult mai deschis la minte decat mine mi-a raspuns ca "lovitura de Stat are nevoie de o aparenta de sustinere populara". Acum inteleg cu intarziere ce vroia sa zica.

Paradoxal insa, CConstitutionala n-a constatat incalcarea grava...totusi suspendarea a avut loc!!

Imi respect promisiunea data sotiei, iar daca Base va avea doar 2 voturi NU, sa stiti ca unul este al lui si celalalt al meu. Sotia voteaza DA. La noi in casa e democratie, dar trebuie sa-mi respect promisiunea caci draga de ea, numai pe mine ma are :lol:

Uneori, in tot raul si un bine, daca raman Ponta si Antonescu, prevad ca in toamna, acelasi popor Roman care acum l-ar da jos pe Base, va sterge pe jos cu ei la alegeri. Pentru ei, ce au facut acum, a fost o sinucidere politica. Aveau chinta roiala in mana si s-au apucat sa schimbe cartile. Au pierdut pe mana lor.
Ce ati crezut pana acum ca e criza, a fost nimica fata de ce vine foarte curand. Nu profetesc, caci asta se vede cu ochiul liber la orizont, iar prietenia Ponta-Antonescu se va topi rapid si vor deveni dusmani de moarte in momentul in care ura fata de Base, cea care ii lega, va disparea. Base, retroactiv va fi privit ca un martir.

Daca totusi ramane Base, va avea pe cine sa dea vina pentru cursul care a luat-o razna si sperietura trasa investitorilor care nu mai vin, iar USL va plati oalele sparte.

In final, pe plan politic singurii care au de pierdut sunt tot cei de la USL. Din pacate, odata cu ei si biata tarisoara!

Adrian Paunescu avea o poezie "Dor de Eminescu". Acum este "Dor de Caragiale"
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 00:20

Mircea_63 scrie:
In final, pe plan politic singurii care au de pierdut sunt tot cei de la USL. Din pacate, odata cu ei si biata tarisoara!

Fratioare , mi-ai cerut parerea ....... ! Ei bine , gresesti ! Pe plan politic SINGURII CARE AU DE PIERDUT SUNTEM NOI !!!

Indiferent de care-cum s-a preumblat pret de 22 de ani pe la Cotroceni ( pe la putere - in general ) , a venit si-a plecat fara nicio sechela in plus sau in minus . Tarele si lacunele guvernarii respective ( care vrei tu ! ) le-a suportat si le suporta poporul !

p.s. De exemplu , ...... mai stii ceva de Constantinescu ? Mai crezi ca pe el personal il afecteaza tampeniile incomensurabile pe care le-a facut ca PRESEDINTE ???????
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 00:22

Donbazil scrie:....Iar cand un ins pe langa faptul ca nativ este e v r e u ...

Chestia asta cu e v r e u l, n-o inteleg! Pe forumul asta s-au spus multe, si bune si rele, dar nimeni n-a spus pana acum ceva atat de urat si grav. Tin musai sa ma delimitez de asa ceva si vroiam sa stiti!
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 00:22

Modi, cand am spus biata tarisoara...la asta m-am referit. Multumesc ca ai venit!
Mircea_63

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 00:26

Mircea_63 scrie:Modi, Multumesc ca ai venit!

Da, da' cu asta am si plecat d-aici ! Am spus - cred eu - mai mult decat TOT . Si nimeni nu ma va convinge vreodata ca mai e ceva de spus in plus . Repet , ....... vorbim "discutii " ;) ;) ;) Sa traiesti !
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 00:31

modigliani scrie:[

Indiferent de care-cum s-a preumblat pret de 22 de ani pe la Cotroceni ( pe la putere - in general ) , a venit si-a plecat fara nicio sechela in plus sau in minus

p.s. ....... (si fie-mi cu iertare exprimarea , dar alta nu am si n-am chef sa gasesc ) , ....... pe Iliescu de ce PLM nu-l impusca nimeni ???????????????

Give me , ..... now , ..... a gun !!!! I need it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultima oară modificat de modigliani pe 26 Iul 2012, 00:35, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 00:31

Ai avut dreptate! Totusi, au fost si momente frumoase. Sanatate maxima!
Dar asta?
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2012, 01:39

Mircea_63 scrie:
Donbazil scrie:....Iar cand un ins pe langa faptul ca nativ este e v r e u ...

Chestia asta cu e v r e u l, n-o inteleg! Pe forumul asta s-au spus multe, si bune si rele, dar nimeni n-a spus pana acum ceva atat de urat si grav. Tin musai sa ma delimitez de asa ceva si vroiam sa stiti!

ce e atat de urat si grav in cuvantul "evreu"?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 07:50

Insinuarea cum ca acel ziarist, din simplul fapt ca este evreu...si de aici trage concluzii cum ca e dusman sau manipulator!
S-a rezolvat! Ce s-a intamplat in Romania e un complot al evreilor! O acuza in plus adusa gratuit evreilor. Cu o gandire de exact acest fel au fost milioane de oameni nevinovati trimisi la moarte!
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 26 Iul 2012, 08:14

Useleii au luat acum in brate teoria conspiratiei ca vezi Doamne o vom duce rau ca asa vrea oculta mondiala care este condusa de ... evrei . Prabusirea leului , cresterea inflatiei , lipsa grijei pentru indeplinirea promisiunilor anterioare sunt puse in seama ocultei mondiale care cica vrea ca noi sa o ducem rau iar ponta si crin se lupta non stop cu aceasta oculta pentru binele nostru.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde iosca » 26 Iul 2012, 08:54

Eu incerc sa va cred si sa va inteleg pe toti dar daca incercati a fiti mai realisti veti intelege ca ramanerea lui Base, nu va duce decat la prelungirea instabilitatii in aceasta tara. Altceva nu veti realiza nimic prin neprezentarea la vot. Basescu, bun/ rau, cum a fost, s-a dus; ca ramane sau nu, tot dus este, dar ganditiva ca ramane numai sa faca rau (noua ca popor in primul rand) pt ca alta putere si alt gand nu mai poate avea in aceste momente, decat sa faca tot ce pot pt a aduce tara intr-o situatie dificila ca sa poata arata cu degetul si sa castige electorat. la noi nu se va gandi nimeni. Iar noi si voi cei ce va intreceti in a lauda iubitul conducator, nu avem decat de pierdut.
Daca e' unul aici care sa-mi zica, numa' un lucru bun (util pt tara, pt noi toti) pe care-l mai poate face Basescu daca va ramane presedinte, eu imi ridic palaria in fata lui, imi retrag cuvintele si nu mai intervin in aceasta discutie.
Dar sunt convins ca nu veti avea un argument plauzibil.
Fi-ti realisti fratilor (nu zic ca unii-s mai buni sau nu, toti vor fura si vor mintii) dar daca continua instabilitatea asta ajungem in sapa de lemn si daca Basescu ramane asta se va intampla.
Repet, nici unii nu-s mai buni ca altii, toti sunt o apa si-un pamant, dar in acest moment, presedintele (indiferent cine ar fi) , daca prin absurd va ramane, va escalada aceasta stare de instabilitate in toate domeniile si va fi rau pt toti. Va inteleg si gandurile si ideile, fiecare are dreptul la ele si vi le respect, dar noi ne hranim copii din realitatea cruda, nu din idei si ganduri marete.
Nu vreau sa va supar, este numai si numai parerea mea.
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2012, 09:11

exista un banc, cand un avion in care erau un roman, un rus, un francez si-un americam se prabuseste in jungla africana si toti pasagerii sunt prinsi de salbateci .... seful salbatecilor fiind intr-o zi cu toane bune se hotaraste sa-si distreze supusii dar sa o faca in mod democratic si sa respecte dorintele celor care vor fi schinjuiti, asa ca le ofera alternative:
1. ori manaca o oala de ca.cat;
2. ori stau sa fie sodomizati timp de 1 ora de catre cei mai bine dotati barbati din trib;
3. ori intretina relatii sexuale cu cea mai urata femeie din trib;
4. ori sunt decapitati pe loc.

rusul .... se inscrie la mancat de rahat .... termina .... si e eliberat
francezul alege sexul ... nu pare deloc ca i-ar displace hoasca ... termina si e eliberat
americanul alege decapitare .... e decapitat si apoi pus in cazanul de ciorba
romanul .... alege ca.cat-ul ... manaca ce manaca ..... cand mai avea putin nu mai poate .... i se face scarba .... cere sa fie sodomizat .... trec baietii la treaba .... dupa vre-o 50 de minute romanul cica nu mai suporta .... cere sa calareasca hoasca .... trece la treaba .... dar iar nu mai suporta asa ca-si aseaza singur capul pe butuc sa fie decapitat.

Va suna cunoscut ? .... nu cam asa procedam si noi ca tara? cand ne poticnim la jumatatea drumului in ceea ce ne-am propus sa facem ca sa o luam iar de la inceput abandonand ceea ce e deja facut dar totatl inutil daca nu e si finalizat.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE