Rind pe rind informatiile au fost preluate de popoarele din zona si transmise mai departe
La no au fost transmise prin viu grai si se gasesc in basmele noastre populare,dar si....pe teren...vezi zona Buzaului...
akmm scrie:Mi se pare un pic eronat sa spunem ca acest topic nu este religios.
De unde stim noi de Uriasi daca nu din Biblie?
Salve scrie:Prima atestare documentara a ,,Uriasilor'' apare in textele cuneiforme ale sumerienilor,cca 5000 ien. din cate am citit eu
proapis13 scrie:........ alte texte recent descoperite si datate la peste 6000 ien se face referire la
un un papirus descoperit la Oxytchynchus, o aşezare antică aflată la 300 de kilometri sud de Alexandria - Egipt, ....
proapis13 scrie:AN.UNNAK.KI, ....... „Cei curaţi, coborîţi din navele lor zburătoare”....
modigliani scrie:Bai Salve , da' ce ne facem cu artefactele de mai mult de 10 000 de ani ? Alea unde dracu' au fost zamislite ? Cin' le-a zamislit ?
Cre' ca Zmeu' Zmeilor , traiti-ar ! Altfel nu-mi "iecsplic" !
proapis13 scrie:modigliani scrie:Bai Salve , da' ce ne facem cu artefactele de mai mult de 10 000 de ani ? Alea unde dracu' au fost zamislite ? Cin' le-a zamislit ?
Cre' ca Zmeu' Zmeilor , traiti-ar ! Altfel nu-mi "iecsplic" !
Intreaba si tu un popa si postezi raspunsul aici ; pe bune,ce zici te bagi ??
...
modigliani scrie:Akmm spune , afirma CATEGORIC chiar , precum un martor ocular , convins ferm si imposibil de contrazis , ca PRIMUL OM a fost creat acum 6000 de ani ( ma rog , + , - 100 , 200 ) . Sa admitem obtuz , neconditionat si neverificabil ca intr-o mie de ani s-a trecut de la "mersul de-a busilea" la cronici istorice milenare ? ...... Aiurea-n tramvai !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori