Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Romania trebuie sa aiba grija de ea singura......

Mesajde State » 13 Dec 2013, 19:49

TDI scrie:Grecia? Insule?
O duc mai bine ca noi. Au dus-o mai bine ca noi.
Au curaj, etc? Au bani! Populatia are.

In 2009 sau 2010 cand nemtii le-au propus grecilor sa-si vanda insulele , prim-ministrul grec a afirmat ca nemtii se tin de glume proaste. Statul n-a vrut sa accepte vinderea insulelor nici in ruptul capului.
La noi cum e ? S-a impotrivit statul sa vanda ceva ? Sau a vandut pe ascuns ?

Ulterior , din cauza crizei, bogatanii greci si-au scos insulele la vanzare. E cum si-ar vinde Tiriac domeniul de vanatoare...

In 2013 statul a anutat ca scoate la vanzare o parte mica din insulele nelocuite, cu scopul de a atrage investitori straini. Tot raul spre bine au zis ei. Si nu cred ca au fost obligati sa faca asta, ci doar asteapta sa se mai linisteasca apele. Nu sunt atat de prosti ca astia ai nostri.
La noi a inceput marea vandalizare pe vremea lui Iliescu(nu i-ar muri altul inainte). Copiii au primit alocatia marita iar babele pensia. Toata lumea il pupa in fundul curtii, timp in care vindea tara bucata cu bucata.

Cam asta-i diferenta.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde modigliani » 13 Dec 2013, 19:55

Da' mie poa' sa mi se rupa de Romania ( cum i se rupe ei de mine ...... ) , si sa am grija doar de mine ?
Intreb si io , sa nu gresesc cumva ........
modigliani

Mesajde echo » 13 Dec 2013, 21:35

State scrie:[Uitati-va la nivelul nostru actual. O spun sincer : suntem din ce in ce mai prosti, ca natie.

SUBSCRIU (cu mine primul, ca nici ca individ nu suntem prea departe !)

modigliani scrie:Da' mie poa' sa mi se rupa de Romania ( cum i se rupe ei de mine ...... ) , si sa am grija doar de mine ?
Intreb si io , sa nu gresesc cumva ........

pai... intreaba Modi... intreaba... ca e pe gratis (deocamdata)... da ia uita tu sa platesti o taxa... sa vezi atunci cum mai "uita" Romania de tine... ai sa realizezi ca de fapt nu i se rupe deloc de tine, pentru cazul ala...
Sau incearca sa iei o aprobare, o hartie, ceva, sa incepi vre-o schema pe bune... sa vezi atunci cum iar "uita" sistemul de tine... !!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 13 Dec 2013, 23:19

Pai exact la aia ma refer , fratioare !

I se rupe , ...... mi se frange ! Punct ! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 13 Dec 2013, 23:37

Stai mah ca nu e asa. E altfel. :D

Pai si eu sunt Romania si mie nu mi-se rupe de tine. Si cred ca mai sunt vreo cativa d`astia ca mine. Si tu esti Romania si n-ai voie sa ti se rupa de tine.

Daca e vorba de Romania ...altfel, ca adminstratie, finante si alte alea de le folosesc politicienii sub forma de bici si zaharel...suntem mai multi in aceeasi barca. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 20 Ian 2014, 15:29

Revizuirea Constituţiei: atac împotriva României !

Un articol amplu si interesant
http://riddickro.blogspot.ro/2013/06/re ... triva.html
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde popik50 » 22 Ian 2014, 00:43

Romania trebuie sa aiba grija de ea singura...sau romanii trebuie sa se descurce singuri si sa se ajute singuri
Ce parere aveti despre interventia autoritatilor in cazul prabusirii avionului cu cele 7 persoane la bord si care s-a soldat cu doua decese? Si asta din vina celor care coordoneaza astfel de situatii de urgenta. Culmea este ca sarmanii au fost ajutati tot de oameni de rand si nu de cei platiti sa faca asa ceva.
popik50

Mesajde popik50 » 22 Ian 2014, 01:00

Sa scapi din prabusirea avionului si sa mori ca nu poti fi localizat in timp util, asta in secolul tehnologiei, numai in romania se putea intampla asa ceva. Pacat de oamenii care au murit acolo. Daca nu-i gaseau localnicii si padurarii poate mai mureau si altii... Rusine autoritatilor romane
popik50

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 14:10

Bai !!! A nins in Romania !!! Va vine sa credeti ??? ..... Mie nu ! Evident suntem , geografic vorbind , pe un taram ce de la an la an autoritatile sunt luate prin "surprindere" de venirea zapezii .......

Eheeee , dac' am fi si noi obisnuiti cu zapada ca japonezii sau ca finlandezii ..... le-am da clasa astora la capitolu' dezapezire . Insa neinvatati fiind ..... ne costa de opt ori mai mult kilometru de autostrada dezapezita ca la ei .

Nah , numa' uitati-va cat de prosti "ie" astia :
Fişiere ataşate
1.jpg
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 14:11

...
Fişiere ataşate
2.jpg
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 14:11

...
Fişiere ataşate
3.jpeg
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 14:13

Bai , si sa-i sparg la nas cu iernile lor ! Lu' alde astia nici nu le ninge pe asfalt , mah !

N-am vazut asa ceva :o :o :o ....... Tre' neaparat sa ne luam ierni d-alea occidentale , d-alea smechere ! Noi utilizam ierni demodate , sa mor io !
Fişiere ataşate
4.jpg
modigliani

Mesajde cristian bh » 26 Ian 2014, 18:32

modigliani scrie:

N-am vazut asa ceva :o :o .....

N-o p-asta nici io no credeam nici puscat cu tot incarcatoru ala cu care sa joaca micutul curcubitacee. :lol:
Da vezi ca ramasesi in urma cu informarea meteo globala :D ca asta ii cel putin din iarna trecuta si o poti transfera de unul singur la dume. :lol: .
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 18:48

Bai , da-le dracu de dume ! Mai pe seara e vremea lor ( evident , asta daca nu da vre-unu' una d-aia grava , numa' buna de pus la vitrina ..... ) .
Amu' , acilea , privind la pozele astea ..... in care zapada e cat Casa Scanteii si asfaltu-i uscat ca-n August ....... stau , manca-ti-as , si incerc sa-mi imaginez ..... CUM PUII MEI POA' SA ARATE GHIONOIAIA AIA DE UTILAJ care face asa ceva !!!!!

Pe bune ! Fara misto ! Cum dracu dezapezesc aia in HALUL ala de PERFECT ??? :shock: :shock: :shock:

Sau astia au ..... INCALZIRE-N CAROSABIL ?????
modigliani

Mesajde cristian bh » 26 Ian 2014, 19:32

modigliani scrie:Amu' , acilea , privind la pozele astea ..... in care zapada e cat Casa Scanteii si asfaltu-i uscat ca-n August ....... stau , manca-ti-as , si incerc sa-mi imaginez ..... CUM PUII MEI POA' SA ARATE GHIONOIAIA AIA DE UTILAJ care face asa ceva !!!!!

Pe bune ! Fara misto ! Cum dracu dezapezesc aia in HALUL ala de PERFECT ??? :shock: :shock: :shock:

Sau astia au ..... INCALZIRE-N CAROSABIL ?????

Daca te uiti atent e o zona de munte ,iar acolo e o saua unde vantul a batut si strans zapada care sa tot asezat din cauza greutatii,si e mult mai usor sa faci cu utilajele aceasta cale si nu a fost facuta dintr-o data ci acolo se aduna strat cu strat or pozele sunt facute in timp cu soare si e clar ca s-a uscat.
Sa nu-ti inchipui ca e peste tot atata zapada....de asta se opresc turistii sa vada si sa faca poze.
Da-ci de la poalele apusenilor botonez tastatura,si sunt ierni in care la munte, ici unde cazu avionul,zapada are peste doi metri si daca era o iarna din asta apoi la primavara se tineau slujbele de pomenire.
Unul din medicii din avion lucreaza la spitalul municipal beius,si in toamna am dus un unchi la urgenta la ora 22 fiind muscat destul de grav de un caine,comunitar ca si pe la sat se gasesc din astia nu numai in bucuresti.
A fost tratat de acest medic timp de 3 saptamani,profesional, fara sa pretinda ceva si cand am auzit numele lui la televizor m-am bucurat nespus de mult ca a scapat cu viata.cum de altfel si pt ceilalti in aceiasi masura doar ca nu-i totuna sa auzi doar niste nume si alta sa fi cunoscut acea pesoana care te-a ajutat la un moment dat chiar si prin natura meseriei lui ,
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 19:35

cristian bh scrie:Da-ci ......

"Binenteles" ! :D :D :D

cristian bh scrie:beius

Nu trebuia scris ..... bEIUS ? Ca asa scriam si eu ...... sIMA ..... ! :D
Pacat ca n-ai prins acele minunate vremuri de glorie !
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE