Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde nicus » 29 Iul 2012, 02:31

Lupule, am auzit ca n Bru sectiile de vot au program scurt, baga te la somn ca se nchide urna.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde echo » 29 Iul 2012, 09:20

:lol: :lol: LuPe, scrisoarea aia, Istoria insasi s-a sters cu ea in partile dorsale si-a facut cornete pt cojile de seminte din capitolul ala cu Constantinescu pres(edinte)

Le dai bine din pana LuPe desi tu esti blanos :lol:

Domnul Puiu, stati cu ochii pe TV, daca prezenta depaseste 50%, macar atunci mergeti la vot...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde trantor » 29 Iul 2012, 15:19

Moral ar fi ca cei care stau acasa, sau merg la pescuit, sau... nu pun o caramida acolo fie ea "da" sau "nu", sa nu mai vorbeasca de maine despre acest subiect. Auzi la el, alesul lui peste, sa vrea sa ramana, dar sa ceara alegatorilor sa nu vina la vot.... am trait s-o vad si pe asta. Sper sa dispara ca si Constantinescu pe usa din dos.
....
trantor

Mesajde gabi bee » 29 Iul 2012, 16:21

astazi nu se poate vota da sau nu , cum am facut-o pana acum ! astazi prezenta la vot inseamna un vot pentru USL si impotriva presedintelui Basescu , indiferent unde pui stampila ! deci situatia este destul de clara , iar cine se duce si voteaza NU trebuie sa stie ca a votat DA si orice argument care sa contrazica asta nu are sustinere ! asa ca expresia ca trebuie mers la vot sa ne facem datoria , indiferent ce votam, este pentru cei ce nu inteleg ca stampila pe NU inseamna DA , iar neprezentarea la urne inseamna stampila pe NU !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde MIHAI BALS » 29 Iul 2012, 17:48

gabi bee scrie:astazi nu se poate vota da sau nu , cum am facut-o pana acum ! astazi prezenta la vot inseamna un vot pentru USL si impotriva presedintelui Basescu , indiferent unde pui stampila ! deci situatia este destul de clara , iar cine se duce si voteaza NU trebuie sa stie ca a votat DA si orice argument care sa contrazica asta nu are sustinere ! asa ca expresia ca trebuie mers la vot sa ne facem datoria , indiferent ce votam, este pentru cei ce nu inteleg ca stampila pe NU inseamna DA , iar neprezentarea la urne inseamna stampila pe NU !

se pare ca nu mai avem voie sa facem campanie!
eventual te poti lua de mana cu doctorii sa mergeti la biserica!!!
MIHAI BALS

Mesajde paul » 29 Iul 2012, 18:21

gabi bee scrie:astazi nu se poate vota da sau nu , cum am facut-o pana acum ! astazi prezenta la vot inseamna un vot pentru USL si impotriva presedintelui Basescu , indiferent unde pui stampila ! deci situatia este destul de clara , iar cine se duce si voteaza NU trebuie sa stie ca a votat DA si orice argument care sa contrazica asta nu are sustinere ! asa ca expresia ca trebuie mers la vot sa ne facem datoria , indiferent ce votam, este pentru cei ce nu inteleg ca stampila pe NU inseamna DA , iar neprezentarea la urne inseamna stampila pe NU !

Dupa care algoritm sau ... logaritm ai calculat si ti-a iesit asa ,pentru ca mie mi-a dat cu virgula si cu 0(zero)in perioada ... :o
Eu ziceam asa ... daca tot ii bun suspendatu' , neatarnatu' sau mai stiu eu cum , voi astia care boicotati ,care interpretati aria NU ...ma prezint, de ce n-ati avut sange-n instalatie sa dati cu NU-un populatie ? Atunci si neatarnatu' ar fi putut pune iar de-o hahaiala si sa rosteasca celebra replica cu ... fleacul !Ar fi avut legitimitate ...hahaiala!
Totusi , ce ne facem cu acesti cetateni care ies la vot si isi exprima corect optiunea ? Or fi cetateni de mana a doua ? Or fi toti niste milogi sau asistati social ? Nu prea as crede ... Optiunea lor chiar nu conteaza ? Dar si daca ar da Dumnezeu cel Sfant sa iese mai mult de 50% ... :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde marius.gj.apic. » 29 Iul 2012, 18:27

Dacă Băsescu ar fi trăit în secolul XIX , ar fi fost o sursă de inspiraţie , şi ar fi constituit obiectul de studiu - arme cu care Hitler ar fi cucerit întreaga lume . Singurele calităţi ale lui Băsescu care merită cu adevărat să atragă atenţia sunt : 1. abilitatea de a ieşi din orice situaţie dificilă ; 2. e cel mai mare diversionist .

În rest , asta cu "democraţia " , cu "statul de drept" , cu "constituţia" , cu "justiţia" ... sau alte prosteli , cred că se miră şi el cum de mai există oameni care le mai cred ... şi încă mulţi ...

Cea mai mare excrocherie pusă la cale de Băse , a fost asta cu impunerea cvorumului la referendum , după care îl boicotează ...

Ori toţi care se bat cu pumnul în piept că nu votează , că nu vor să legitimeze o "lovitură de stat" vor să spună că dacă nu ar fi dat "marele comandant" ordinul ar fi refuzat să voteze ei din proprie iniţiativă ?

În primul rând , mi se pare un abuz şi nesimţire peste măsură să-ţi însuşeşti votul celor care din diverse motive nu se pot prezenta la vot , sau pur şi simplu nu au nici-o opţiune şi ca atare nu consideră necesară prezenţa la vot . Ori a cere susţinătorilor să nu se prezinte tocmai pentru a-ţi însuşi tot absenteismul , e cel mai penibil gest de laşitate . Numai că la Băsescu penibilitatea şi laşitatea sunt "virtuţii" de cel mai nalt rang . S-ar putea ca prin această excrocherie , numărul celor care "boicotează" să fie totuşi depăşit de numărul celor care se simt înşelaţi ...

Care-i logica ? LOVITURĂ DE STAT dată cu ajutorul poporului prin referendum ... Unde-i ăla care nu demult avea curajul să se întoarcă la popor ? De ce acum fuge de popor ?...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde patrascu » 29 Iul 2012, 18:43

Toate ca toate participam nu participam asta e chiar si base mi se pare un nevinovat fata de Viktor Orbán (premierul ungar). Oare cata nesimtire sa ai pentru a veni intr-o tara vecina dar poate cel mai putin prietena si sa dai sfaturi despre cum trebuie abordat referendumul de cei care au buletin romanesc. Nu stiu daca e normal dar mie nu mi se pare, cum ar fi ca un politician roman sa mearga in preajma alegerilor din Germania si sa spuna public ce ar trebui sa faca nemtii. Sunt curios foarte curios de reactia UE fata de gestul asta.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde paul » 29 Iul 2012, 18:50

patrascu scrie: Sunt curios foarte curios de reactia UE fata de gestul asta.

O sa l-i se rupa ...
Ciudat ca si multi romani urmasi ai ... Romei raspund apelului lansat de Viktator Orban :( Chiar mai , cine se intreba peiorativ ... " voi sunteti urmasii Romei"? Si oare de ce ???(intrebare retorica)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde marius.gj.apic. » 29 Iul 2012, 18:52

patrascu scrie:... Sunt curios foarte curios de reactia UE fata de gestul asta.

Eşti curios degeaba . Reacţia "liderilor" UE se exprimă în funcţie anumite interese ... Ori ei nu sunt "politicieni" ? Au dovedit-o chiar prin faptul că ne impun nouă reguli care la ei nu există . Aici se lucrează cu două măsuri . De ce ni se cere nouă să fim mai catolici decât Papa ?
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde lucky5strike » 29 Iul 2012, 19:16

Nu mai puneti patima bre!
Indiferent de rezultat, trebuie sa existe o singura Romanie, democratica si unita, adica tricolora in esenta.
In secundar cu cate ceva din toate, rosu, galben, verde, portocaliu, alb, bleu, sau in fine... sa le ia naiba de culori, eu le-as interzice ca prea ne tampesc cateodata, in asemenea situatii.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ioanpuiu » 29 Iul 2012, 19:19

Situaţia prezenţei la ora 17.00
Fişiere ataşate
Prezenta ora 17.PNG
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 29 Iul 2012, 19:23

Extreme ! (ora 17.00)
Harnici si lenesi.PNG

Mediul rural din Mehedinţi dă meditaţii de spirit civic urbanului :?:
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 29 Iul 2012, 19:28, modificat 1 dată în total.
ioanpuiu

Mesajde paul » 29 Iul 2012, 19:26

Puteti pune zahar in cafea ... :P
Si suspendatu' ... ciuruiala ! Celor care au votat pentru demiterea lui .
Pentru postul 2 ... mai sus era o incropeala de discutie despre Viktator Orban !
paul

Mesajde patrascu » 29 Iul 2012, 19:32

Ce aniversează ungurii la 15 martie?
… uciderea a peste 40.000 români care nu înţelegeau să intre în raiul oferit de aristocraţia maghiară. Între aceşti 40.000 de români omorâţi de unguri şi secui intră: 4 prefecţi şi 10 tribuni, 100 de centurioni căzuţi în lupte, 100 de preoţi şi protopopi spânzuraţi, 300 de sate arse, restul pieriţi, tăiaţi, împuşcaţi, spânzuraţi, căzuţi în lupte.

“Nu cu argumente filosofice şi umanitare vei convinge pe aceşti tirani, ci cu lancea lui Horea”

Avram Iancu

http://roncea.ro/2010/03/15/resurse

Acestea sunt cifrele unui singur episod din contactele noastre cu ungurii. De la astia am ajuns sa luam sfaturi? astia ne vor binele ? oare care sunt interesele lor aici?
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 29 Iul 2012, 19:35

"Ora unu a sosit
Omul negru n-a venit
"

Aşteaptă Paul !
Să vezi ce votează locuitorii satelor către miezul nopţii :lol: :lol: :lol:
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE