Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Iul 2012, 06:43

gabi bee scrie:dupa cum am anticipat , batranul LUP DE MARE a iesit din nou invingator si va fi consemnat in cartea de istorie ca atare ! cine nu a inteles pana acum, ar trebui sa inteleaga ca nu se mai poate face polititca in romania , de felul celei facute de USL si acolitii lor si ca astfel de politica de dispret la adresa intelectului romanilor va fi si mai aspru pedepsita pe viitor ! trebuie sa ne indreptam cu totii atentia spre valorile democratiilor europene si sa pedepsim prin vot orice politician care va mai incerca sa le incalce pe fata si sa creada ca alegatorul roman este unul prost si ****** ! bravo ROMANI si bravo BASE !

mai Gabi mai !!! care bravo romani si bravo Base ??? te afli printre cei aprox. 16 % daca nu mai putin !!! nu te pune putin pe ganduri treaba asta ???
sa vezi acusi ca le multumeste Base ungurilor !!! atunci sa te vad !!!
imi pare rau de tine ca esti baiat tanar !!! mai vorbim noi !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde marius.gj.apic. » 30 Iul 2012, 08:01

Bravo bsenţi care aţi ascultat ordinul "marelui căpitan" . Aţi demonstrat că aţi înţeles ce înseamnă comanda : CULCAT
Bravo absenţi neinteresaţi care nu aţi avut nici-o opţiune . Băse şi-a însuşit votul vostru .
Bravo români care aţi plecat din ţară şi nu aţi reuşit să votaţi . Băse v-a oferit o alternativă mai bună ...
Bravo morţi de pe listele electorale . Aţi arătat că ştiţi şi să nu votaţi "în numele democraţiei" . Şi de data asta aţi înţeles mesajul ...

RUŞINE celor 16% din aproximativ 50% prezenţi (sub 8% din total liste) care aţi votat NU . Aţi fost foarte căpoşi şi nu aţi ascultat ordinul "marelui căpitan" . I-aţi creat atâtea emoţii ...
RUŞINE celor care aţi votat DA . Nu aţi înţeles că în ţara asta ( indiferent ce face Anastase , Udrea , Videanu ... cu acceptul lui Băse ) BĂSESCU = DEMOCRAŢIE

DEMOCRAŢIA A ÎNVINS ... (oare aşa să fie ?)
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde marius.gj.apic. » 30 Iul 2012, 08:25

La mine în localitate (Glogova - Gorj) , din total alegători înscrişi pe liste (cu morţi şi plecaţi din ţară) 1574 , s-au prezentat la urne 1120 (71,16%) din care :
- 1013 au votat DA (90,45%)
- 13 au votat NU (1,16%)
- 94 voturi nule (8,39%)

A ÎNVINS DEMOCRAŢIA :o :oops: :lol:
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde Dragos2006 » 30 Iul 2012, 08:35

cat de uniti sunt ungurii , respect !

Cum spuneam intr-o postare anterioara , raul s-a produs . Acum nu ne ramane decat sa rapunem fiara uselista la alegerile din toamna. oricum trebuie luate masuri clare pentru a evita fraudarea alegerilor asa cum s-a produs acum . In mod corect prezenta la vot nu a fost mai mare de 35% .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde gabi bee » 30 Iul 2012, 08:37

ves.lucian.zabrani scrie:
gabi bee scrie:dupa cum am anticipat , batranul LUP DE MARE a iesit din nou invingator si va fi consemnat in cartea de istorie ca atare ! cine nu a inteles pana acum, ar trebui sa inteleaga ca nu se mai poate face polititca in romania , de felul celei facute de USL si acolitii lor si ca astfel de politica de dispret la adresa intelectului romanilor va fi si mai aspru pedepsita pe viitor ! trebuie sa ne indreptam cu totii atentia spre valorile democratiilor europene si sa pedepsim prin vot orice politician care va mai incerca sa le incalce pe fata si sa creada ca alegatorul roman este unul prost si ****** ! bravo ROMANI si bravo BASE !

mai Gabi mai !!! care bravo romani si bravo Base ??? te afli printre cei aprox. 16 % daca nu mai putin !!! nu te pune putin pe ganduri treaba asta ???
sa vezi acusi ca le multumeste Base ungurilor !!! atunci sa te vad !!!
imi pare rau de tine ca esti baiat tanar !!! mai vorbim noi !!!

lucian , imi pare rau , nu ma aflu printre cei 16 % care s-au dus si au votat NU ci ma aflu printre cei 70 % care nu au vrut sa voteze pentru terfelirea legii si a bunului simt de catre infractori ! mie imi pare bine ca inca sunt tanar si apreciez corect situatia cand e vorba de a merge si a-mi exprima votul ! bravo BASE !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde Ioan Guist » 30 Iul 2012, 08:45

Cand e ma referendu?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Cristian IONITA » 30 Iul 2012, 08:48

ioanpuiu scrie:Prezenţa la vot în Judeţul Olt în mediul rural a fost de 85,39%
Care eşti mă din Olt ?
Ajutaţi-ne să înţelegem că eu nu-mi pot explica !

pai .... cauta sa vezi cat a fost si rata de promovabilitate la bac .... si sigur te vei lamuri
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 30 Iul 2012, 08:50

Ioan Guist scrie:Cand e ma referendu?

Cica de maine dimineata incep prelungirile :lol:

Ce umilinta l=a tras Baselu , singur impotriva tuturor mafiotilor !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Ioan Guist » 30 Iul 2012, 08:53

Bravo lui ponta si antonescu.Adica papusarilor din spate.Ca ne-au marit nota de plata cu 20 milioane de dolari (pretul intrebarii DA-NU) plus 5 lei uN euro.
Tichilii imagine terfelita.

Ma uit si eu la rezultate.Se pastreaza in continuare diferenta mare in obtiunii /zone istorice.Incerc de mult timp sa inteleg ce poate determina o astfel de diferenta.
Nu inteleg de ce in transilvania exista fief de dreapta da la '90 incoace, iar in alte zone are trecere stanga sau nationalistii.
Se poate discuta pe tema asta? Fara patos si cu argumente?
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 30 Iul 2012, 08:58

Dragos2006 scrie:
Ioan Guist scrie:Cand e ma referendu?

Cica de maine dimineata incep prelungirile :lol:

Ce umilinta l=a tras Baselu , singur impotriva tuturor mafiotilor !

Nu se discuta.E dibaci in invarteala.In comparatie cu armada din usl, asta chior si chel si dictator si neprimit de europa si nerecunoscut si ...bla bla, ii rezolva periodic.
Cred chiar ca au inceput sa se obisnuiasca si sunt mazochisti.Le place.
Revedeti in timp victorile lui base si veti vedea ca a invins toata clasa politica.Noi nu vrem sa-i invingem.Noi nu vrem sa impunem referendumul nostru.
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 30 Iul 2012, 09:02

Dragos2006 scrie: Ce umilinta l=a tras Baselu , singur impotriva tuturor mafiotilor !

Greşit Dragoş, noi am fost împotriva lor.
Băsescu singur nu ar fi făcut nimic. Ai văzut ce repede şi uşor l-au suspendat.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 30 Iul 2012, 09:15

D-l Marius, interesant ca nu ai vazut modul incorect prin care s-a ajuns la referendumul suspendarii, dar vezi modul incorect prin care s-a solutionat si asta o vezi doar pentru ca nu a iesit cum doreai.

Amandoua modurile sunt imorale! Numai ca modul prin care s-a ajuns la suspendare era si ilegal.

Dai OUG si C.Costitutionala are de acum aviz doar consultativ.
Faci suspendarea fara sa intrebi Curtea.
Dupa suspendare ceri parerea Curtii. Aceasta spune ca Base n-a incalcat grav Constitutia! Curtea NU ARE voie sa se pronunte dupa Parlament, asa ca in privinta suspendarii spune ca nu poate lua asta in dezbatere. Poporul intelege cum ca cei de la C. Constitutionala sunt deacord si totul este legal. Ei de fapt trebuiau intrebati inainte. Dupa...nu au voie sa zica nimic.
Sare UE in sus pe teme de legalitate, dar li se da peste gura, cum ca nu e treaba lor...

Vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochiul tau!

Modul in care s-a facut suspendarea era parsiv si ilegal. Modul in care s-a anulat suspendarea este tot parsiv, dar nu ilegal. Acuma judecand drept, care e mai rau?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Iul 2012, 10:04

Ioan Guist scrie:Ma uit si eu la rezultate.Se pastreaza in continuare diferenta mare in obtiunii /zone istorice.Incerc de mult timp sa inteleg ce poate determina o astfel de diferenta.
Nu inteleg de ce in transilvania exista fief de dreapta da la '90 incoace, iar in alte zone are trecere stanga sau nationalistii.
Se poate discuta pe tema asta? Fara patos si cu argumente?

"România de pe cele două părţi ale Carpaţilor reprezintă două entităţi deplin diferite. Transilvania şi Banatul sunt marcate de Europa Centrală; Valahia, Moldova şi ţinuturile de la gurile Dunării sunt mai degrabă oriental-asiatice. Încă din secolul al X lea cultura ţărănească şi orăşenească a Imperiului a ajuns până la arcul carpatic. De cealaltă parte a Carpaţilor nu s-a putut clădi ceva asemănător, de aici începe un spaţiu colonial care nu este capabil să trăiască într-un mod propriu şi este influenţat de formele exterioare..."

vezi viewtopic.php?f=38&t=1986
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bambucha » 30 Iul 2012, 10:10

Sociologic vorbind este foarte interesant de fiecare data sa observi ce si cum, pe regiuni, varsta, sex, ocupatie...

Un fenomen "delicios" la acest referendum a fost prezenta la urne cu precadere a tinerilor pana-n 24 de ani, fara ocupatie si pensionarii 60+. Cu alte cuvinte pustanii ce se scoala tarziu si stau pe banii bunicilor pensionari impreuna cu aceastia au fost in proportie mai mare la acest vot pentru a-si exprima opinia, in timp ce la categoria 25-50 (motorul societatii) s-a observat o pondere mult mai mica!

Sunt curios cand si daca se repeta din nou referendumul pana iese cine trebuie :lol:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde teinegru64 » 30 Iul 2012, 10:18

Oamenii aia nu mai au ce pierde....ori la bal ori la spital.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde ioanpuiu » 30 Iul 2012, 10:25

Mircea_63 scrie: Modul in care s-a facut suspendarea era parsiv si ilegal. Modul in care s-a anulat suspendarea este tot parsiv, dar nu ilegal. Acuma judecand drept, care e mai rau?

Despre parşivitate ?
USL a clamat nişte reguli ale jocului doar pentru a-şi dezarma adversarii, ei fiind hotărîţi de la bun început să nu respecte nici una.
@Maris Gj.
L-ai blamat pe David pentru că în loc să facă un skandenberg cu Goliath a pus mîna pe praştie ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE