ioanpuiu scrie:Nici eu nu ştiu cum se vor încheia alegerile, cine va câştiga şi ......
în momentele alea m-am hotărât să particip şi eu financiar.
Am făcut o donaţie, nu mare că nu sunt nabab dar cu un anumit simbolism pentru mine. Am donat jumătate din pensia mea pe luna Mai, plată unică.
O scriu din nou, votez cu Nicuşor Dan.
......
De la coada la cap! De câteva luni, nu mai pot sa dorm noaptea și nu știam de ce! Acum știu, eram nerăbdător sa știu cu cine votezi dumneata!
Oare chiar crezi ca interesează pe cineva cu cine votezi?!
De ce crezi ca ești altfel ( după ce faci o astfel de afirmație) decât cei care la turul întâi, si-au fotografiat buletinul de vot și au pus poza pe net, sa ii vadă lumea cât sunt de...inteligenti?!
Dacă dumneata ai bani ce îți prisosesc, poți sa donezi la un centru de copii, un caz medical, un centru de bătrâni sau pur și simplu ii dai la săraci și Dumnezeu îți va face loc la dreapta Lui! Altfel, dacă ii dai la păcănele, femei de moravuri ușoare ( aici întra și politicienii), pe alcool sau mai știu eu ce vicii, te așteaptă....Iadu'!
O fenta după care s-au dus mulți natafleti! Banii folosiți în campaniile electorale de candidați " independenti", sunt decontati de stat prin aep , în anumite condiții ( sa treacă pragu')! Nu l-am auzit pe ND sa se plângă de bani! De obicei face o comanda, primește o factura la termen și o plătește după...alegeri! Oricum ii primește inapoi! A fost o chestie de " marketing" de genul " ia uite ba la asta, ie sărac și curat"!
PS. Nu înțeleg de ce insiști sa spunem cu cine vom vota! Ori dumneata esti p'aci sub acoperire și faci liste! Cu cei ce vor merge la canal!?
Nu trebe sa răspunzi la intrebari! Nu uita, usr-ul a fost cel ce a adus psd-ul la guvernare! Ca au măsurat ei și au văzut ca drula usr-ului este mai mare decât a pnl-ului! Și nah, nu încăpeau în aceeași....incapere!