Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fenomenul "Colectiv"

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 19:53

Sa nu intram in capcana politizarii... ala e bun, ala e rau.

Astea sunt nemultumiri de sistem... exemplu mai sus, al lui CI... unde partial subscriu, o inspectie ISU e privita cu aceeasi "simpatie" si cu aceleasi "asteptari" si de o entitate publica, si de catre o firma.

Tu crezi ca se impunea demisia unui guvern? Eu cred ca nu, primau masuri luate pe aia direct responsabili.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 19:57

lucky5strike scrie:
Tu crezi ca se impunea demisia unui guvern? Eu cred ca nu, primau masuri luate pe aia direct responsabili.

Eeei, si tu acuma !
N-ai inteles ca-si iau feisbucarii tara inapoi ??? :o
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 19:59

Bai, eu vreau evolutie fara revolutie. Revolutiile reale sunt ceva... departe de specificul si istoricul tarii asteia...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 20:05

lucky5strike scrie:Bai, eu vreau evolutie fara revolutie. Revolutiile reale sunt ceva... departe de specificul si istoricul tarii asteia...

Stii ceva, la feisbucari li se falfaie de ce vrei tu sau eu si inca vreo cateva milioane.
Cat timp poti pune presedinti si rasturna guverne esti ... like ! :oops:
Oricum, noi suntem comunisti, securisti, retrograzi si dusmani ai poporului ... feisbucaresc ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 20:18

ghitacusman scrie:...................nu pot sa cred ...Oare nu-i mai buna o casa dotata cu tot ce trebuie fata de o baraca pe care o carpesti in ficare an ???

Alt comunist ! :lol:
paul

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 20:29

Pana ridici "aratoasa" si "dotata"... in ce o sa stai? Poti fi cert ca o sa fie ce-ai vrut in realitate?

Sigur ca o sa prinda bine si baraca (evolutie fara revolutie!)...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 20:32

cornelioandanciu scrie:L-au chemat pe satana ? Iata ca a venit, dar mai intai si-a luat jertfele ! http://www.mediafax.ro/social/tragedia- ... o-14872541

Personal imi place rocknroll-ul. A revolutionat cultura mondiala. Are vreo... 30 de subgenuri, unele mai nevinovate ca altele. Cine n-a auzit de The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Phoenix, Iris, Metallica, Deep Purple... bla-bla.

Da ce se performa cateodata in pomenitul club.. am vazut si eu niste randari... era departe de asa ceva. Nebunie in forma pura... mai sanatoasa la cap e o biata manelusa.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 05 Noi 2015, 20:45

Falticene... hai cu carnetelul la pontat! :)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde B.K » 05 Noi 2015, 21:34

paul scrie:Despre ce vorbim ??? B.K.-ule, te cred, o manipulare presupune o subtilitate eleganta ! ;)

Paulica ...ca unii profita de situatie e altceva. Pana la urma Cristoiu cine e , ce reprezinta el ptr Romania??? De ce trebuie sa credem noi palavrageala unui om care dupa parerea mea ar trebuii sa si manance pensia linistit...........aa si app numele meu e Beka :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 21:40

B.K.-ule ... totdeauna a fost asa !
Prostimea afara la manifestatie (masa de manevra) si ,, baietii destepti,, in sufragerie faceau cartile ! ;)
Vezi asa zisa revolutie, cine a confiscat-o, vezi mineriadele, cine si cui au folosit, vezi manifestatiile de anul trecut cu votul ... ;) Apropos, pe cine au potentat manifestatiile de anul trecut ? :idea:
Nimic nou sub soare ! Toate-s vechi si ... noi sunt toate ! ;)
paul

Mesajde B.K » 05 Noi 2015, 21:45

Macar de s-ar schimba ceva in bine :cry: :( :(
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde paul » 05 Noi 2015, 21:47

B.K scrie:Macar s-ar schimba ceva in bine :cry: :( :(

Vise taica ! Vise ... :(
paul

Mesajde Shrek » 05 Noi 2015, 21:57

Cristian IONITA scrie:dedicatie pentru Paul, Shrek, Donbazil,

Pe aici, unde locuiesc eu, este o vorba " de la un om al d........cului si un pumn de sare e' bun. Doar sa nu il arunci in ochi!" Daca nu te superi, ce sa fac cu el? Cand aveam nevoie nu te cunosteam pe dumneata. Acum este prea tarziu. Si nu sunt nici bucatar. Dar iti multumesc pentru atentia pe care mi-o acorzi. Numai bine!
Shrek

Mesajde Donbazil » 05 Noi 2015, 22:00

Sal'tare!

Deja pe F.B. circula "liste" cu cei care sunt propusi pentru a participa din partea societatii civile la convorbiri cu cotroceanu.....Numai elemente "sanatoase"....Numai monarhisti, evrei, membrii ai asociatiilor sponsorizate de Soros....Lume buna, ce mai tura-vura......Pe Guran l-au trecut de doua ori....Emotionati baietii....Plesu Pippidi....Spuma.....S-a dus dreaq si miscarea asta....A fost stimulata de cine a trebuit, (tzugulanii au pus botu' , s-au prins in hora) .... Si - la fel ca si celelalte - confiscata de "apropitari"....
Mai bine chema neamtzu' la negocieri, direct pe generalii de la SRI, DIE si pe trimisii marelui si micului licurici si rezolva problema..... :evil:

Shrek sunt magulit ca am fost alaturat pe aceeasi lista cu tine...Respect!
(Si sarea-i buna....mai estompeaza din greatza pe care ti-o pot provoca anumiti insi).

Sal'tare!
Ultima oară modificat de Donbazil pe 05 Noi 2015, 22:04, modificat 1 dată în total.
Donbazil

Mesajde Dragos2006 » 05 Noi 2015, 22:02

Ai ceva cu evreii ???
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Shrek » 05 Noi 2015, 22:06

Donbazil scrie:Sal'tare!

Deja pe F.B. circula "liste" cu cei care sunt propusi pentru a participa din partea societatii civile la convorbiri cu cotroceanu.....Numai elemente "sanatoase"....Numai monarhisti, evrei, membrii ai asociatiilor sponsorizate de Soros....Lume buna, ce mai tura-vura......Pe Guran l-au trecut de doua ori....Emotionati baietii....Plesu Pippidi....Spuma.....S-a dus dreaq si miscarea asta....A fost stimulata de cine a trebuit, (tzugulanii au pus botu' , s-au prins in hora) .... Si - la fel ca si celelalte - confiscata de "apropitari"....
Mai bine chema neamtzu' la negocieri, direct pe generalii de la SRI, DIE si pe trimisii marelui si micului licurici si rezolva problema..... :evil:

Shrek sunt magulit ca am fost alaturat pe aceeasi lista cu tine....Respect!

Sal'tare!

Dar pe Turcescu nu l-au pus pe nici o lista? Intreb si eu ca sunt in urma cu stirile! Deh, unii mai si muncesc nu au timp sa gandeasca.
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE