Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 16:47

cu placere, chiar daca te cam dezmierzi cand pui pba de "date" (nu mi-ar displace deloc ca fiecare vorba la cafea sa fie = date ... dar daca Shrek sta cu fundu' pe reteta de fumat nu am cum sa nu fii constient de realitate :) )

ramane sa ne sicanam doar de dupa monitor :D

oricum ca si idee sa stii ca-s tolerant de felul meu .... si in ceea ce priveste cafeaua nu conteza reusita operatiei

zi frumoasa
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde mircea » 08 Aug 2017, 17:20

Voi astia doi..... Bezna Zorilor si Cristian IONITA
Sa nu va puna dracu` sa blatuiti meciul inainte de a incepe .
Tendinte de maini stranse pe sub masa (nu in usa cum ar trebui) sunt evidente, iar link-urile favorizeaza fenomenul.

Bucuresteni obositi ce sunteti .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 17:25

Nea Mircea ... bag de seama ca ti-a priit atmosfera din prima versiune a forumului ... cea cu poze-n colturi :D
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 08 Aug 2017, 17:39

[quote="Bezna Zorilor"........deoarece nu m'am operat inca la nas.........[/quote]
Io zac sa lasi nasu-n pace! Nu acolo-i baiu'! Mai degrabă la ochi ii hiba ! Nu-ti vezi lungu' nasului! Zac si io.
Shrek

Mesajde mircea » 08 Aug 2017, 17:47

Cristian IONITA scrie:Nea Mircea ... bag de seama ca ti-a priit atmosfera din prima versiune a forumului ... cea cu poze-n colturi :D

Ei...si tu acum, stii foarte bine ca mi-a priit . :D
Da cine a insistat cu ideea schimbarii cotetului , CI-ule ? Magia nu se transfera neaparat.
Obositule care esti tu de obosit bucurestean, nea Cristiane , pretenulmeu :lol:

Hai ca va las,
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 08 Aug 2017, 20:14

- Şefu, ia bagă-te oliecuţîcă la subsol.
Intra-i ici şa, că te văzui că vâsleşti cu râvnă proletară... ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Mircea_63 » 08 Aug 2017, 23:48

Cristian IONITA scrie:
Mircea_63 scrie:Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.

poate totusi nu ar strica sa incerci macar sa-ti extinzi orizontul (adica sa-ti scoti capu' de unde-l ai bagat) si probabil cu mare surprindere o sa constati ca pe lumea asta cele mai faine lucruri nu sunt contra cost .... "cotcaiala" liber consimtita pur si simplu ... nu are pret

Tinder este "doar" un vehicul al socializarii .... pe vremuri cantai serenade ... sau trimiteai scrisori .... sau atacai satul vecin ... sau ....

Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva. Posibil, dar nu asta era subiectul. Eu, cel putin, l-am perceput ca pe o invitatie la o discutie de principiu, nu ca pe o invitatie de a-ti etala virilitatea si gustul personal, al tau fiind oricum cel mai extra, iar tu fiind cel mai macho.

In contextul unei discutii la modul general, pot spune ca "iubesc" curvele si detest cuplaraiul. O minte ingusta poate lesne traduce acest "iubesc" ca un indiciu ca le si frecventez. E un indiciu fals! Nu indica nimic altceva decat o opinie. Poate le frecventez, poate nu. E treaba mea strict personala, nu a ta sau a oricarui altcineva.
Pentru o minte deschisa imi exprimam nedumerirea in fata nevoii de a "socializa" in aceasta privinta. Eu o vad ca pe o cautare a unui zgarcoman de a gasi pussy mocca. In privinta partii feminine sunt mai "intelegator" deoarece n-am vazut oferte de gigolo. Cel putin nu asa de oneste si serioase ca cele pentru barbati sau poate nu asa de "la vedere".

Despre aspectul moral sunt altele de discutat. Pripeala de a categorisi...e daunatoare. Pomenesc doar ca o curva (prostituata) onesta este mai morala decat clientul ei si amandoi sunt mai morali decat "socializatorii". Astia si inseala, si preacurvesc, sunt si zgarciti (lacomi).
Chiar mi-ar face placere o discutie pe aceasta tema!
Ma indoiesc-insa-ca tu ai putea fi un partener de discutii, indiferent de tema!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 08 Aug 2017, 23:58

Mircea_63 scrie:Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva.

Despre aspectul moral sunt altele de discutat.

Mai fratilor, iata o tema profunda de meditatie...
Ar fi pacat s-o ignoram, doar e vorba de un coleg aflat in suferinte...
ignatov andrei

Mesajde Mircea_63 » 09 Aug 2017, 00:30

Si cu ce suferi, domnule?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mircea » 09 Aug 2017, 09:50

ignatov andrei scrie:
Mircea_63 scrie:Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva.

Despre aspectul moral sunt altele de discutat.

Mai fratilor, iata o tema profunda de meditatie...
Ar fi pacat s-o ignoram, doar e vorba de un coleg aflat in suferinte...

Mai spun la cate unu ca e obosit sau femeie pierduta, dar e mai mult asa un alint, in virtutea faptului ca poate ne-am strans mana candva sau am schimbat cateva vorbe la o cafea sau dintr-o simpla simpatie forumistica .

De data asta insa.....
Andrei, esti un moldovean ghertoi si ranchiunos pe deasupra.....dupa felul cum iti urmaresti prin subiecte "favoritii" inchipuiti . Nu scapi niciun prilej sa dai cate o perversa de pe Targu Ocna unor oameni care au interactionat cu tine in trecut.

Uite de asta nu ma complic eu in "particular" cu paduchiosi de astia ,....de forum.
Acelasi salut !

*** Nu ma refer neaparat la mesajul citat (doar o mica intepatura), ci asa in general . In chestii de felul asta, o dai cu recidiva des. Se vede fara ochelari, ca te macina neste chestii .
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Aug 2017, 12:59

"am cerut mana cuiva" - frumos, romantic, nu stiu ailalti ce'or fi inteles.

Se stie ca instanta psihica a unui barbat e caracterizata de dorinta de a salva o c...a de la pierire. Nu neaparat a o salva din punct de vedere moral (caci cele mai mari c...e se afla printre noi, oamenii, astia de ne consideram morali), cat pentru faptul ca aceste femei au o viata foarte grea (prostituatele). Complexul salvatorului se gaseste, de asemenea, si la femei (complexul mesianic sau al lui Iisus), la unele ceva mai accentuat. Nu dezbat, deoarece sarim de la subiectul discutiei. Habar nu au puslamalele alea de pe Tinder la ce parapsihanaliza au ajuns unii care ii cerceteaza. :D

Intr'o viata anterioara, mircea cred c'a fost...director de gradinita. :mrgreen:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 09 Aug 2017, 13:27

Bezna Zorilor scrie:"am cerut mana cuiva" - frumos, romantic, nu stiu ailalti ce'or fi.......:

Inspirat de un serial in voga -GOT, as putea presupune ca a cerut functia (politica) " mana regelui"! Dar nu pentru el ca, asa cum il cunoastem, este o fire mai modesta, ci pentru moderatori! Adica pentru cei pe care ii foloseste pentru a se scarpina in .....spate. In mediul .....cinefililor circula un zvon cum ca, mana regelui , va fi inlocuita cu mana lu' pomohaci, iar folosirea acesteia par putea fi interzisa pentru scarpinatul in dos.
PS. Daca si aceasta postare "pute" , rog sa fie transferata la subsol!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 09 Aug 2017, 16:25

mircea scrie:
Cristian IONITA scrie:Nea Mircea ... bag de seama ca ti-a priit atmosfera din prima versiune a forumului ... cea cu poze-n colturi :D

Ei...si tu acum, stii foarte bine ca mi-a priit . :D
Da cine a insistat cu ideea schimbarii cotetului , CI-ule ? Magia nu se transfera neaparat.
Obositule care esti tu de obosit bucurestean, nea Cristiane , pretenulmeu :lol:

Hai ca va las,

Nea Mircea ... dupa umila mea opinie pe lumea asta fiecare dintre noi suntem raspunzatori (si merituos) pentru ceea ce facem efectiv si nu ptr ce dam din clanta ... daca TU ai ales sa faci ceea ce eu am insistat este meritul numai si numai al tau.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Aug 2017, 17:21

Mircea_63 scrie:
Cristian IONITA scrie:
Mircea_63 scrie:Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.

poate totusi nu ar strica sa incerci macar sa-ti extinzi orizontul (adica sa-ti scoti capu' de unde-l ai bagat) si probabil cu mare surprindere o sa constati ca pe lumea asta cele mai faine lucruri nu sunt contra cost .... "cotcaiala" liber consimtita pur si simplu ... nu are pret

Tinder este "doar" un vehicul al socializarii .... pe vremuri cantai serenade ... sau trimiteai scrisori .... sau atacai satul vecin ... sau ....

Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva. Posibil, dar nu asta era subiectul. Eu, cel putin, l-am perceput ca pe o invitatie la o discutie de principiu, nu ca pe o invitatie de a-ti etala virilitatea si gustul personal, al tau fiind oricum cel mai extra, iar tu fiind cel mai macho.

In contextul unei discutii la modul general, pot spune ca "iubesc" curvele si detest cuplaraiul. O minte ingusta poate lesne traduce acest "iubesc" ca un indiciu ca le si frecventez. E un indiciu fals! Nu indica nimic altceva decat o opinie. Poate le frecventez, poate nu. E treaba mea strict personala, nu a ta sau a oricarui altcineva.
Pentru o minte deschisa imi exprimam nedumerirea in fata nevoii de a "socializa" in aceasta privinta. Eu o vad ca pe o cautare a unui zgarcoman de a gasi pussy mocca. In privinta partii feminine sunt mai "intelegator" deoarece n-am vazut oferte de gigolo. Cel putin nu asa de oneste si serioase ca cele pentru barbati sau poate nu asa de "la vedere".

Despre aspectul moral sunt altele de discutat. Pripeala de a categorisi...e daunatoare. Pomenesc doar ca o curva (prostituata) onesta este mai morala decat clientul ei si amandoi sunt mai morali decat "socializatorii". Astia si inseala, si preacurvesc, sunt si zgarciti (lacomi).
Chiar mi-ar face placere o discutie pe aceasta tema!
Ma indoiesc-insa-ca tu ai putea fi un partener de discutii, indiferent de tema!

Draga 63 .... te rog sa ma crezi ca nu ma intereseza in nici un fel felurile de cotcaieli de care ai avut dumneata parte (oricum de apreciat ca nu ai o pba in a vorbi despre cotaiala doar la trecut :) insa asta probabil explica modul i.mbecil in care te comporti uneori).

Si ca sa vezi ca nu-s baiat rau ... uite te ajut eu cu deschiderea topicului viewtopic.php?f=39&t=6943&p=324249#p324249
Cristian IONITA

Mesajde mircea » 09 Aug 2017, 18:30

Ba..... aveti prea multa vrajeala forumistica in voi . In loc sa treceti la lucruri serioase si sa va paruiti pe fata, o dati in lambade , cotite, ascunzisuri si filozofii inutile. Sunt doua cai diferite, dar ati ales-o pe cea complicata .

Oricum ar fi....Shrek e pretios in atitudine .
Pai cum le spune el bibicule, chiar ca nu o mai face nimeni.
Srek-ule, mic narcisist ce esti, asai ca-ti place tare, tare de tine ? Mai ca te-ai indragosti.
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Aug 2017, 19:32

Burtigrasu' verzisor, eram cat pe ce sa zic ca ti'as da etichete ca sa invingi matale sistemu'...si tu vii si'mi spui ca nu'mi vad lungu' nasului. Da' di ce, bre?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE