ramane sa ne sicanam doar de dupa monitor
oricum ca si idee sa stii ca-s tolerant de felul meu .... si in ceea ce priveste cafeaua nu conteza reusita operatiei
zi frumoasa
Cristian IONITA scrie:Nea Mircea ... bag de seama ca ti-a priit atmosfera din prima versiune a forumului ... cea cu poze-n colturi
Cristian IONITA scrie:Mircea_63 scrie:Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.
poate totusi nu ar strica sa incerci macar sa-ti extinzi orizontul (adica sa-ti scoti capu' de unde-l ai bagat) si probabil cu mare surprindere o sa constati ca pe lumea asta cele mai faine lucruri nu sunt contra cost .... "cotcaiala" liber consimtita pur si simplu ... nu are pret
Tinder este "doar" un vehicul al socializarii .... pe vremuri cantai serenade ... sau trimiteai scrisori .... sau atacai satul vecin ... sau ....
Mircea_63 scrie:Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva.
Despre aspectul moral sunt altele de discutat.
ignatov andrei scrie:Mircea_63 scrie:Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva.
Despre aspectul moral sunt altele de discutat.
Mai fratilor, iata o tema profunda de meditatie...
Ar fi pacat s-o ignoram, doar e vorba de un coleg aflat in suferinte...
Bezna Zorilor scrie:"am cerut mana cuiva" - frumos, romantic, nu stiu ailalti ce'or fi.......:
mircea scrie:Cristian IONITA scrie:Nea Mircea ... bag de seama ca ti-a priit atmosfera din prima versiune a forumului ... cea cu poze-n colturi
Ei...si tu acum, stii foarte bine ca mi-a priit .![]()
Da cine a insistat cu ideea schimbarii cotetului , CI-ule ? Magia nu se transfera neaparat.
Obositule care esti tu de obosit bucurestean, nea Cristiane , pretenulmeu
Hai ca va las,
Mircea_63 scrie:Cristian IONITA scrie:Mircea_63 scrie:Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.
poate totusi nu ar strica sa incerci macar sa-ti extinzi orizontul (adica sa-ti scoti capu' de unde-l ai bagat) si probabil cu mare surprindere o sa constati ca pe lumea asta cele mai faine lucruri nu sunt contra cost .... "cotcaiala" liber consimtita pur si simplu ... nu are pret
Tinder este "doar" un vehicul al socializarii .... pe vremuri cantai serenade ... sau trimiteai scrisori .... sau atacai satul vecin ... sau ....
Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva. Posibil, dar nu asta era subiectul. Eu, cel putin, l-am perceput ca pe o invitatie la o discutie de principiu, nu ca pe o invitatie de a-ti etala virilitatea si gustul personal, al tau fiind oricum cel mai extra, iar tu fiind cel mai macho.
In contextul unei discutii la modul general, pot spune ca "iubesc" curvele si detest cuplaraiul. O minte ingusta poate lesne traduce acest "iubesc" ca un indiciu ca le si frecventez. E un indiciu fals! Nu indica nimic altceva decat o opinie. Poate le frecventez, poate nu. E treaba mea strict personala, nu a ta sau a oricarui altcineva.
Pentru o minte deschisa imi exprimam nedumerirea in fata nevoii de a "socializa" in aceasta privinta. Eu o vad ca pe o cautare a unui zgarcoman de a gasi pussy mocca. In privinta partii feminine sunt mai "intelegator" deoarece n-am vazut oferte de gigolo. Cel putin nu asa de oneste si serioase ca cele pentru barbati sau poate nu asa de "la vedere".
Despre aspectul moral sunt altele de discutat. Pripeala de a categorisi...e daunatoare. Pomenesc doar ca o curva (prostituata) onesta este mai morala decat clientul ei si amandoi sunt mai morali decat "socializatorii". Astia si inseala, si preacurvesc, sunt si zgarciti (lacomi).
Chiar mi-ar face placere o discutie pe aceasta tema!
Ma indoiesc-insa-ca tu ai putea fi un partener de discutii, indiferent de tema!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori